Sex op zolder buurman neukt buurvrouw

sex op zolder buurman neukt buurvrouw

Geplaatst door amateur feb 28, Mature , Seksverhaal 0. Een blonde mature buurvrouw met grote borsten laat zich door haar jonge buurman neuken. Heeft ze eindelijk een keer een dikke pik in haar kut.

Een oudere buurvrouw heeft het helemaal gehad met haar man. Die zit alleen nog maar op de duivenvereniging en komt tegenwoordig niet eens meer thuis om te eten. Het lijkt wel alsof hij haar niet meer nodig heeft, en dat klopt wel, want hij is een relatie begonnen met Irene van achter de bar.

Daar kwam ze achter toen ze parfum op zijn overhemd rook en ze besloot om zijn smartphone eens aan een onderzoekje te onderwerpen. Het bleek dat ze allebei evenveel van duivenmelken hielden en tijdens de sex kon hij met gemak zijn pik in haar grote kut kwijt. Er was genoeg ruimte over en daarom stopte ze er ook nog een grote vibrator bij. Hij kwam dan heerlijke klaar omdat de trillende vibrator niet alleen voor genot in de kut zorgde, maar ook zijn piemeltje lieten trillen.

Sandra, de oudere buurvrouw, had zijn spullen al ingepakt voor de deur klaarstaan zodat hij direct richting Irene kon gaan om bij haar in te trekken. Ze wilde hem niet helemaal onverzorgd laten gaan, dus had ze er ook nog een lunchtrommeltje met boterhammetjes en een gekookt ei bijgedaan.

Misschien was die Irene wel op haar werk en kon hij niet naar binnen, als hij dan honger kreeg had hij tenminste wel iets te eten bij zich. Met een luide snik nam ze afscheid van haar echtgenoot. Hij was een lieve en grappige man, maar ze waren uit elkaar gegroeid en zijn kleine pikkie deed niets meer bij haar.

Ze besloot om gelijk die avond al op zoek te gaan naar een dikke pik en ze wist precies waar ze die kon vinden. Ze hadden de zolder, die een eigen opgang had, verhuurd aan een jongeman die haar al vaker geil had aangekeken.

Omdat hij strakke broeken droeg, had ze een grove inschatting van de lengte van zijn pik kunnen maken en dat was niet verkeerd.

Ze was eerst op de bank gaan masturberen, omdat ze niet zo goed naar hem toe durfde te gaan. Sandra had bedacht dat als ze alvast opgewonden zou raken, ze op een gegeven moment wel naar boven moest. Dat plan bleek te werken, want nadat ze een tijdje met haar kut had gespeeld, moest en zou ze een dikke pik voelen. Ze ging de trap op, klopte aan en ze hoefde niet eens wat te zeggen om duidelijk te maken waarvoor ze langskwam.

De jonge buurman was al bezig met masturberen op de bank, toen hij gestoord werd, dus hij was zo geil als een pak boter. Hij greep dan ook met beide handen het aanbod van zijn oudere buurvrouw aan, een vrouw die hij al een tijdlang wilde neuken, maar hij had nooit het lef gehad om haar te versieren.

Had hij dat maar eerder gedaan, want ze bleek vreselijk geil te kunnen pijpen en zijn grote pik paste met gemak in haar natte kut. Het was niet zo dat hij in een grote leegte aan het stoten was, want haar kut zat als een handschoen om zijn grote pik heen. Een aantal van de jongere vrouwen waarmee hij sex had gehad, hadden te strakke kutjes waar hij met moeite zijn eikel in kwijt kon.

Vandaar dat hij liever sex had met oudere vrouwen, want die hadden en ervaring en ze hadden meestal een iets ruimere kut. Ze liet zich neuken op de bank en probeerde zelfs een paar standjes uit, iets dat ze met haar Pieter nog nooit gedaan had.

Ik schrok daar nogal van en wist niet goed wat ik zeggen moest. Kom maar binnen zei ik en liep voor hem uit naar de keuken. Ik vroeg dan ook aan Johan of hij iets wilde drinken en zijn voorkeur ging uit naar een Whisky. Zelf nam ik een wijntje want het was per slot van rekening zaterdag laat in de middag. Ons gesprek werd steeds gezelliger en na 3 drankjes zelfs iets vrijpostiger. Ik voelde de wijn al enigszins naar mijn hoofd stijgen. Johan vroeg of het mogelijk was dat hij het hele huis kon bezichtigen en daar had ik geen moeite mee.

Ik liep voor hem uit en liep alle kamers door om hem het huis te laten zien. Voor hem uit liep ik de trap op en we bekeken daar alle slaapkamers en de badkamer. Tot mijn schrik had ik duidelijk zichtbaar in de wasmand liggen, je keek zo in het kruis, waar ik mij erg voor schaamde. Gelukkig vroeg hij of er nog een zolder was en ik vertelde hem dat die met een uitschuifbare trap te bereiken was vanaf de overloop en dat daar een logeerkamer was.

Ik schoof de trap uit en ging hem voor ineens beseffend dat hij mij nu onder de rok kon kijken , deze gedachte maakte mij enigszins opgewonden. Snel klom ik de trap op en liet hem ook deze kamer zien,. Mijn oog viel op zijn kruis en ik zag een duidelijke bobbel in zijn broek. Johan zei ik heb het wel gezien en ging de trap af naar beneden, ik ging ook de trap af en voelde ineens een hand bij mijn kuit.

Doordat ik net weer een tree naar beneden ging en de hand op dezelfde plek bleef, schoof de hand tegen mijn kruis aan. Ik voelde een heerlijke opwinding vanuit mijn kruis opstijgen naar mijn hoofd en bleef even staan. Johan vroeg, dit vind je toch niet erg?

Verbouwereerd kon ik niets zeggen en hij wreef inmiddels over mijn kut. MMmmmmmmm wat was dat lekker en wat heb ik dat gemist, ik deed mijn kont wat naar achteren en automatisch mijn benen wat wijder. Ik had geen kousen aan en Johan schoof zo via mijn broekspijp met zijn hand naar binnen en glibberde over mijn inmiddels gezwollen schaamlippen.

Wacht maar Els zei hij met een geile stem en hij stroopte de broek van mijn kont. Ik wist niet wat mij overkwam, maar hij ging op de traptreden zitten met zijn hoofd tussen mijn benen en begon met te likken. Heerlijk was dat, ik dacht dat ik gek werd van dat geile gevoel, hij likte en pomt met 2 vingers mijn kut in en uit.

Hij onderbrak even en zei, Els scheer jij je kut nooit, ik antwoorde, dat ik dat niet deed en dat ik zelfs mijn oksels niet schoor omdat de huid ervan snel irriteerde. Inmiddels was hij doorgegaan met likken en met een schorre stem zei ik, op het bed is het allemaal wat makkelijker. Hij liep mijn slaapkamer binnen en liet zijn broek zakken en deed zijn kousen en schoenen uit en was een poosje later helemaal naakt. Een grote forse lul met een kop als een paddestoel stak recht vooruit.

Ik voelde de opwinding door mijn kut heen vlammen en werd helemaal wild van geiligheid. Johan ging liggen en zei, Els kleed je eens helemaal uit, ik deed mijn kleren uit en ondergoed terwijk Johan aan zijn lul zat te sjorren, wat een geil gezicht. Els ga maar op mijn gezicht zitten zei hij terwijl hij languit op bed lag, en ik liet mijn kut op zijn gezicht zakken terwijl ik goed zicht had op zijn dikke lul.

Terwijl hij mij likte en vingerde, kon ik mij niet beheersen en nam zijn lul in de hand.

... HETE MEIDEN THUISONTVANGST PURMEREND

Sex op zolder buurman neukt buurvrouw

Sex op zolder buurman neukt buurvrouw

De honden gingen mee dus het ging alleen om de planten. Op de terugweg van de Tangolessen neukten we met elkaar in de auto, los van de keren dat we het door de weeks deden met elkaar. Plots begon de buurman te kreunen en er spoot een witte vloeisof uit zijn pik over de tafel. Ze besloot om gelijk die avond al op zoek te gaan naar een dikke pik en ze wist precies waar ze die kon vinden. Laatst kwam mijn vriendin thuis, sex op zolder buurman neukt buurvrouw. Ze begon haar kut te thuisontvangst almelo neuk me snel meet een krabbertje en ik kreeg steeds meer van die geile kut te zien. Die zit alleen nog maar op de duivenvereniging en komt tegenwoordig niet eens meer thuis om te eten.