De juf neuken jezelf beffen

de juf neuken jezelf beffen

Dat gevoel, haar ademhaling, de geur van haar parfum Zij leek ook sneller adem te halen. Juf Kroon begon te lachen en ze legde me uit wat een orgasme was en dat dat ook wel klaarkomen genoemd wordt.

Ik kreeg weer een knalrood hoofd en wist niet wat ik moest zeggen. Doe je broek maar open' fluisterde ze in mijn oor. Niet wetend wat anders te doen dan te gehoorzamen, aangezien de vorige ervaring ook erg prettig was, opende ik mijn broek. Mijn pik was direct weer hard geworden en drukte mijn eerder geloosde zaad door mijn onderbroek heen. Was het sarcastich bedoeld? Er klonk iets van tevredenheid in haar stem en ze glimlachte. Ze kwam met haar hoofd naar de mijne toe en begon zachtjes in mijn oor te fluisteren 'Doe je ogen maar dicht en wees niet bang.

Ik ga je iets laten voelen dat je nog nooit gevoeld hebt. Ik zei niets en deed mijn ogen dicht. Ik voelde dat juf Kroon achter me iets deed en ze ging ietsje verzitten. Ik voelde dat ze met haar rechterarm bewegingen maakte en ze ging steeds sneller ademen. Na korte tijd duwde ze mijn gezicht haar kant op en ze zei me naar haar te blijven kijken. Half in trance keek ik naar haar gezicht, ogen half gesloten, ze hijgde en haar rechterarm bleef maar doorgaan.

Ineens voelde ik haar vrije hand mijn onderbroek in gaan en ze pakte mijn stijve pik vast. Ik schokte, wilde haar laten stoppen maar ook laten doorgaan, de golven schoten door mijn buik heen en na drie halen spoot ik haar, kreunend en met grote ogen en open mond aankijkend, hele hand vol warm zaad. Op dat moment vertrok haar hele gezicht, ik voelde haar samentrekken en ze kreunde en paar keer, om vervolgens ontspannen terug te vallen in de bank. Ik lag in haar armen en ze streelde me zachtjes.

Ik streelde haar nu ook en we keken elkaar aan. Ze kwam met haar hoofd naar de mijne en kuste me op mijn mond. We kwamen los van elkaar en ik kreeg het een beetje koud. Juf Kroon gaf me mijn shirt aan. Daar had ze naar mijn mening ook zeker gelijk in en aangezien ik de helft van de film weer gemist had, zou ik de volgende dag weer komen om de andere helft nog te zien.

We wisten beiden wel beter Het gierde weer door mijn lijf, maar juf Kroon hield het hierbij en zei glimlachend 'tot morgen lieve jongen' en ik ging naar huis. Ik kon aan niets anders denken dan het gebeurde van vanmiddag en toen ik thuiskwam, was ik ook opgelucht te zien dat mijn moeder niet thuis was.

Mijn zusje was bij haar vader, dus was ik alleen thuis. Ik ging naar mijn kamer, trok mijn kleren uit en liep naar de badkamer. Ik begroef mijn onderbroek ergens middenin de wasmand, zodat deze met de meute meegenomen zou worden. Ik zette de douche aan en genoot van het warme water over mijn lichaam, waarbij ik fantaseerde dat het de vingers van juf Kroon waren.

Ik voelde mijn pik weer stijf worden en trok me nu zelf af, net als wat juf Kroon had gedaan. De gedachte daaraan deed me in een halve minuut weer klaarkomen en vol verbazing keek ik naar mijn zaad dat uit mijn pik schoot.

Het voelde erg lekker, maar niet zo lekker als wanneer juf Kroon het deed, dat had ik meteen al door. Ik waste mijn lichaam en droogde me af. Ik at een pizza en ging op tijd naar bed, waar ik met de gedachte aan juf Kroon in een heerlijke slaap viel.

De volgende ochtend schrok ik bijna wakker. Ik ging snel even douchen, legde een briefje neer voor mijn moeder dat ik naar Barry was en ik niet wist hoelaat ik thuis zou zijn, maar zou bellen indien nodig, sprong op mijn fiets en na een kleine twintig minuten was ik aangekomen. Juf Kroon opende de deur en liet me binnen, ze had een zachte, roze kamerjas aan en kwam net onder de douche vandaan denk ik, haar haren waren nat.

Ik keek haar wat verlegen aan en stamelde iets van sorry. Ze kwam naar me toe, kuste me op m'n mond en vroeg me of ik koffie kon zetten, dan zou zij zich even verkleden in die tijd. Ik vond het prima en voordat ze zich omdraaide trok ze haar ceintuur al los, zodat ik een glimp van haar lichaam kon opvangen, maar tegelijkertijd was er niet echt iets te zien. Mijn hartslag ging omhoog, m'n pik begon weer te steigeren en ik keek haar na terwijl ze in haar slaapkamer verdween.

Een deel van me spoorde me aan om achter haar aan te gaan, maar door gebrek aan lef en ervaring durfde ik het niet en ging braaf naar de keuken om koffie te zetten. Terwijl de koffie pruttelde, was ik op de bank gaan zitten en het ging weer door me heen, wat hier gisteren op deze bank was gebeurd. Het leek wel een eeuwigheid geleden en nu zat ik hier weer.

Geen idee wat er zou gaan gebeuren, maar ik vond juf Kroon mooi en ze was lief voor me. Na een minuut of vijf kwam juf Kroon uit de slaapkamer, gekleed in jawel, een rok en een blouse en echt, het stond haar ook goed. Nadat de croissants en de koffie op waren ruimde ze de boel op, kwam uit de keuken terug en zei 'zullen we samen de rest van de film kijken?

Daar kwam je immers voor'. Ik kreeg een hoofd als een biet en bevestigde wat ze zei. Juf Kroon zette de televisie en video aan en plofte naast me op de bank. Al vrij snel zaten we in de film en juf Kroon kwam steeds dichter bij me zitten.

Ik voelde van alle kanten de spanning, vanuit de film, vanuit juf Kroon en vanuit mijn eigen gevoel. Ik voelde juf's hand op de mijne, ze sloeg haar arm om me heen en zo zaten we hand in hand naar de film te kijken.

Ik voelde juf's hand weer zachtjes over mijn rug strelen en ik kneep zachtjes in haar hand. Mijn hart bonsde in mijn keel, maar ze maakte geen aanstalten om mijn shirt los te trekken of zo, wat ik eigenlijk wel graag wilde. Zelf durfde ik natuurlijk ook niets te ondernemen, dus ik bleef maar weer doodstil zitten, genietend van de strelingen op mijn rug. Ik voelde juf's hoofd naar me toe komen en ze fluisterde in mijn oor 'zullen we lekker gaan liggen?

Ik knikte en maakte het mezelf gemakkelijk, met juf Kroon achter me liggend, lepeltje lepeltje tegen elkaar aan. Ik lag heerlijk te genieten van de geborgenheid van juf Kroon en een minuut of twintig later was de film afgelopen.

Ik voelde meteen alles weer razen in mijn lijf. De hormonen gierden en brulden en ik sidderde van genot. Haar nagels gingen zachtjes over mijn rug en ze begon in mijn oor te fluisteren 'heb je nog aan me gedacht gisteravond?

Ik voelde me helemaal warm worden en knikte bevestigend. Daar zat ik weer in mijn blote bast bij juf Kroon op de bank. Ik had nu wel een aardig vermoeden wat dat had kunnen zijn, dacht ik, dus ik gaf me over aan de juf. Ze begon weer te kriebelen, over mijn schouder, mijn arm, mijn zij en over mijn buik en borst weer terug omhoog. Ik stond op klappen en begon zachtjes te hijgen. Vlak voordat ik het gevoel had dat het zover was stopte ze.

Ik hijgde harder en juf fluisterde weer 'lekker is dit he? Ik vind het ook fijn om bij jou te doen, je geniet er zo van'. Ik kon geen woord meer uitbrengen en juf ging verder. Ze ging met één vinger naar mijn zij en trok en lijn dwars over mijn buik, langs mijn broekrand. Ik hield het niet meer en toen ze met haar hand probeerde mijn broek in te gaan, explodeerde ik.

Maar dan ben ik helemaal naakt'. Ik kon, durfde en wilde me niet verzetten en liet haar maar begaan. Terwijl ze mijn broek losknoopte en mijn gulp openritste, drukte juf Kroon zich stevig tegen me aan en ik hoorde haar versnelde ademhaling.

Ik werkte mee om de boel uit te krijgen en juf Kroon begon me weer te kriebelen, terwijl ze weer achter me lag. Haar vingers gleden over mijn zij, mijn heup en mijn bovenbeen. Mijn pik was weer keihard en ze trok mijn benen wat uit elkaar. Met één vinger streelde ze over mijn gespannen zak en ik voelde de trilling door mijn onderlijf gaan. Ik geloof dat juf Kroon het ook niet echt meer hield.

Ze pakte mijn pik vast en drukte met haar midden steeds tegen mijn kont aan terwijl ze mijn pik heen en weer trok.

Ik hoorde haar hijgen in mijn oor, ik voelde dat ze achter me iets deed, en ik had ineens door dat ze het ook bij zichzelf deed terwijl ze me aftrok. Ik voelde het komen en kreunde 'oh juf, het komt weer, het komt weer'. Ik voelde het warme zaad uit mijn pik stromen en ze ving alles op in haar hand, welke ze daarna afveegde aan een kleenex. Als in extase lag ik in haar armen na te genieten van wat me net overkomen was.

Oh mijn god wat was dat lekker. Alsof juf wist waar ik aan dacht, zei ze 'Mmm dat ging al beter dan gisteren he? Ben je klaar voor nog een beetje? Ik zal voor je gaan zitten' en we gingen verzitten, zodat juf Kroon voor me zat. Ik begon haar voorzichtig op haar rug te strelen, net als ze bij mij had gedaan, juf Kroon zat voor me, met haar ogen gesloten. Het was alsof ze ergens op wachtte, maar het gebeurde niet.

Ik durfde nog steeds niets te doen verder en juf begon uiteindelijk zelf haar blouse los te trekken uit haar rok. Voorzichtig ging ik met mijn hand onder haar blouse, op haar blote rug, ze voelde warm aan. Terwijl ik zo zat te kriebelen, hoorde ik juf's ademhaling versnellen en het wond mij ook weer op. Langzaam trok ze de rest van haar blouse ook uit haar rok.

Ik deed mijn andere hand ook onder haar blouse en kriebelde haar met twee handen op haar rug. Via het midden naar boven, over haar bh-bandjes heen, waarbij ik haar schouders lichtjes raakte terwijl ik via haar zijde weer naar beneden ging. En zo gingen mijn zestienjarige jongenshanden over de rug van een mooie, volwassen vrouw. Juf Kroon draaide haar hoofd mijn kant op en keek me aan.

Ik wist niet wat ik moest zeggen en knikte langzaam van ja. Ik keek gespannen naar haar blouse en juf Kroon zei 'toe maar, maak de knoopjes maar los'. Verlegen begon ik knoopje voor knoopje haar blouse los te maken. Bij het derde knoopje kwam ik bij haar borsten en de spanning steeg weer. Ik kon steeds meer zien van haar en nadat het laatste knoopje los was, zei juf Kroon 'Sla mijn blouse maar open, liefje, kijk maar gerust'.

Ik deed haar blouse open en ze liet hem langzaam van haar schouders afglijden. Ik kon mijn ogen niet geloven: Ik zag haar tepels hard uitsteken en juf Kroon deed haar blouse helemaal uit. Terwijl ze me aankeek, haalde ze in één beweging de haakjes van haar bh ook los en zei me langzaam haar bh uit te trekken, terwijl ik naar haar keek. Langzaam ontdeed ik juf Kroon van haar bh en wat was ze mooi. Twee heerlijke borsten, naakt voor me. Ik streelde haar borsten zachtjes en mijn dingetje was weer helemaal tot leven gekomen.

Ze trok zich naar me toe en kuste me zachtjes. En nog een keer, voorzichtig duwde ze het puntje van haar tong tussen mijn lippen. Dit had ik ook nog nooit gedaan, wel van gehoord natuurlijk. Ik liet juf haar gang gaan en begon zelf ook mee te doen. Zo zaten we heerlijk te zoenen, terwijl ik nog steeds haar borsten streelde. Ik draaide mijn vinger om haar tepel en haar mond zocht de mijne weer, waar onze tongen hun spel vervolgden. Ze pakte mijn hand die haar borsten streelde en legde hem vol op haar borst en ze kneep zachtjes in mijn hand.

Ik begreep wat ze bedoelde en zachtjes masseerde ik haar borsten. Haar hand ging nu naar beneden en ze trok haar rok wat op. Ze streelde zichzelf tussen haar benen en begon harder te hijgen.

Juf begon zich te vingeren, terwijl we zoenden en ik met haar borsten speelde en spontaan pakte ze met haar vrije hand mijn harde pik vast. Zachtjes begon ze me weer af te trekken en maakte op en neer gaande bewegingen met haar heupen terwijl ze zichzelf vingerde. Juf Kroon voelde dat waarschijnlijk ook, want ze greep snel mijn hand en trok hem tussen haar benen tegen haar kutje aan. Ze trok zich er niets van aan, maar zonder iets te zeggen smeerde ze mijn zaad verder af aan haar rok, maakte haar los, stond op en liet de rok langs haar benen zakken.

Ik staarde naar die prachtige benen en keek naar haar natte slipje. Ik knikte en juf Kroon reikte haar hand naar me uit. Ik pakte haar hand en liet me meevoeren, haar slaapkamer in. Ze liep met me naar haar twee persoonsbed en ze ging op bed op haar rug liggen. Ze had haar ogen gesloten en genoot van mijn aanraking. Ik ging door met strelen en de juf begon weer harder te hijgen en als ik met mijn hand bij haar broekje kwam, kreunde ze zachtjes.

Ik nam het van haar over en kon niet anders doen dan kijken naar haar kutje, met een mooi verzorgd bosje erboven, haar lipjes waren kaal.

Ze spreidde haar benen wat en ik voelde de ruwe krulletjes kriebelen in mijn hand. Ik begon te voelen, ik deed mijn vingers tussen haar natte, zachte lipjes en juf Kroon kreunde van genot. Ik prutste nog wat verder totdat juf mijn hand pakte. Ze leidde mijn middelvinger naar een plekje toe en liet me een knobbeltje voelen. Ze trok mjn hoofd naar haar toe en zoende me innig. Ik liet me wat afzakken en likte haar tepels. Met mijn tong draaide ik om ze heen, om beurten en juf kreunde en hijgde.

Ik liet mijn hoofd verder afzakken en kuste haar op verschillende plekjes op haar buik. Juf kreunde en drukte haar bekken omhoog, terwijl ze kreunend en hijgend klaarkwam. Ik keek haar vragend aan. Dat lijkt me zo lekker'. De gedachte dat dat vies was ging even door me heen, maar mijn instinct zei me dat ik het gewoon moest doen.

Mijn pik was niet meer zo hard inmiddels, maar er lekte wel de hele tijd vocht uit en ik druppelde juf Kroon's laken helemaal onder. Hoe lager ik kwam, des te onrustiger werd juf en haar onderlijf begon al te schokken. Ik kwam aan bij haar knobbeltje en gaf er een kusje op.

Onwennig en voorzichtig stak ik mijn tong een stukje uit en likte zachtjes met het puntje van mijn tong over haar knobbeltje heen. Dit was zelfs voor juf Kroon teveel geloof ik, want ik voelde haar samentrekken en zag vlak onder mijn neus twee van haar vingers in haar kutje verdwijnen. Ze gilde het bijna uit van genot en ze riep dat ze nog een keer kwam en ze trok weer helemaal samen. Vind je het lekker om je juffie Frans te beffen?

Kom, steek je vingers in mijn geile kutje en verwen me dubbel' hijgde ze. Ik had ongeveer gezien waar ze haar eigen vingers in had gedaan en zocht de weg naar haar grotje. Ik hoefde niet lang te zoeken, de nattigheid wees me de weg en ik zette mijn vingers tegen haar gaatje aan.

Terwijl ik met mijn tong over haar klitje likte, duwde juf Kroon haar kutje omhoog en gleden mijn vingers bij haar naar binnen. Ze kwam weer wat omlaag en ging weer omhoog. Ik kom weer, alweer! Ik probeerde nog mijn vingertoppen te bewegen en toen gilde ze het uit. Ze trok mijn hand uit haar kutje en spoot trillend haar geil naar buiten. Ze schokte nog na en ik zat een beetje perplex tussen haar benen, te kijken hoe het geil uit haar kutje liep.

Ze kwam wat overeind en trok me over zich heen. Ze spreidde haar benen nog verder en ik voelde haar hand tussen onze benen naar mijn, inmiddels weer keiharde pik grijpen. Ze vond hem en nog voor ik het wist beleefde ik de meest lekkere sensatie die ik ooit had gevoeld. Wat was dat lekker' kreunde ik. Ik sidderde en beefde en liet mijn lichaam slap op het hare liggen, met mijn pik nog stijf in haar kutje en mijn hoofd naast het hare.

Zo lagen we even uit te hijgen en ik voelde dat juf weer bewoog. Langzaam begon ze schuivende bewegingen onder me te maken en ik voelde mijn pik in haar geile kutje glijden. Juf Kroon begon weer te hijgen en te kreunen en ik begon ook met haar mee te doen.

Ik nam de bewegingen van haar over en lag nu mijn juf Frans te neuken. Ze sloeg haar armen om me heen, keek me aan, zoende me en hijgde in mijn oor 'oh ja, neuk je juffie maar lekker klaar schatje, laat me maar lekker klaarkomen, spuit je zaad in mijn geile kutje'.

Ik werd geiler en geiler en neukte haar harder en harder. Ga door lieverd, niet stoppen, ik kom klaar, ik kom klaar! Ik pompte me helemaal leeg en ze streelde me na op mijn rug, terwijl ik voldaan op haar neerzakte. Ik bleef nog even lekker zo liggen, genietend van de strelingen van juf Kroon en luisterend naar haar langzamer wordende ademhaling. Haar hart klopte ook rustiger en mijn pik voelde ik langzaam verslappen en floepte naar buiten.

Ik ging van haar af en ging naast haar liggen. Juf Kroon kwam overeind, deed haar nachtkastje open en haalde er een handdoekje uit. Vervolgens legde ze het handdoekje tussen haar eigen benen en ging weer liggen. Ik ging tegen haar aan liggen en we sloegen een arm om elkaar heen. We keken elkaar aan en we kusten.

Niet lang daarna moest ik plassen en ging naar de wc. Toen ik terugkwam, lag juf Kroon nog steeds in bed, maar was onder haar dekbed gekropen. Ik stapte bij haar in bed en kroop bij haar, warm onder haar deken, waar ik me lekker tegen haar aan nestelde en een arm om haar heen sloeg. We streelden elkaar nog wat, maar er gebeurde niet veel meer, zo vielen we uiteindelijk samen in slaap. Op een gegeven moment schrok ik wakker en dacht dat het al laat in de avond was.

Ik was even gedesoriënteerd, maar besefte me al snel weer waar ik was en vooral wat er gebeurd was. Juf Kroon was nergens te bekennen en ik besefte me ineens dat ik seks had gehad, met een mooie, volwassen vrouw, mijn juffrouw Frans notabene! Ze kleedde zich misschien oubollig, of tuttig, maar wat daar onder die kleren zat Ik kwam uit bed en besefte dat ik nog helemaal naakt was, mijn onderbroek was nergens te bekennen.

Mijn t-shirt ook niet, eigenlijk helemaal geen kleding. Ik deed voorzichtig de slaapkamerdeur open en zag juf Kroon op de bank zitten, te lezen. Ze hoorde me en keek op. Glimlachend groette ze me 'hé mooie jongen, ben je wakker? Kom maar hier, ik heb een badjas voor je klaar liggen, je ondergoed heb ik in de wasmachine gedaan, dat is met een anderhalf uur wel klaar. Juf keek op de video en zei me dat het pas half twee was. Ik was een beetje opgelucht en liep maar naar haar toe, naakt, dat maakte nu ook niets meer uit.

Juf Kroon bleef naar me kijken en alleen haar blik al deed me warm worden van binnen. Ze glimlachte, keek naar mijn weer hard wordende pik en gaf me de ochtendjas en ik deed hem aan.

Zal ik wat voor je maken? Juf giechelde een beetje en zei me dat ze het eigenlijk ook wel opwindend vond dat ik haar juf noemde en dat dat haar ook zo geil had gemaakt, mijn naïviteit, ze genoot ervan.

Ze liep naar de keuken en kwam terug met een plank broodjes en twee koppen koffie. Ik wenste haar ook een smakelijk eten en volgde haar in haar voorbeeld. Juf vroeg me wel steeds van alles, zoals wat ik ervan vond en of ik dat vaker wilde met haar. Ik ze haar dat ik het heerlijk vond en dat ik graag vaker bij haar op bezoek wilde komen.

Ik zoende haar en onze tongen vonden elkaar weer. Ik voelde me direct weer opgewonden en juf merkte dat duidelijk. Dat leek me wel een goed plan, dus stemde ik in. Ze leidde me naar de badkamer.

Het was een mooie, ruime, lichte badkamer, het zag er comfortabel uit in ieder geval. Moeder en dochter in lesbische triade Een moeder en haar vriend hebben plezier met de dochter Lesbische moeder en dochter Moeder en dochter samen in video Atletische moeder en dochter Drie zwarte meiden beffen bij het zwembad Geile milf en strakke tiener beffen elkaar Japanse lesbische met moeder en dochter 1: Lesbische moeder en dochter film Milf kutje beffen Moeder neukt dochter tijdens het ontbijt Twee sexy zussen beffen samen Moeder en dochter likken elkaar Eerst de moeder, dan de dochter Bezorgde moeder en geintereseerde dochter Moeder geeft dochter leuke tijd Moeder en dochter neuken met vader

... ummah kom te geile tiners escort service sexy zwarte gat snel neuken beffen aids Homoet Voor Straf De Juf Neuken Gangbang Essen Zandschel Free Online Betere Seks Dukenburg Sexy Lingerie Iets Over Jezelf Vertellen Achterwehl. 27 sep De juf (mevrouw Kroon) zei me dat ik niet zo verlegen hoefde te zijn. 'Zou je nog wat .. 'Heb je het lekker met jezelf gedaan?' fluisterde ze vervolgens. Ik voelde me . Vind je het lekker om je juffie Frans te beffen? Kom, steek je . 'Zal ik je lekker neuken, jongen?' fluisterde ze in mijn oor. 'Oh toe, graag juf'. 12 jan Puber neukt bloedmooie juf van 23 . Lees ook /11 Rector beft juf in klaslokaal /11 .. spreek voor jezelf heikneuter. woensdag

Shemale zoekt man sexy en geil

: De juf neuken jezelf beffen

De juf neuken jezelf beffen Gay massage apeldoorn homo
Behaarde poes hot escort sex 262
PIJPEN EN BEFFEN SHEMALE ZOEKT VRIEND 745

Hoe neukt nijmegen kleine pikjes

De juf neuken jezelf beffen ummah kom te geile tiners escort service sexy zwarte gat snel neuken beffen aids Homoet Voor Straf De Juf Neuken Gangbang Essen Zandschel Free Online Betere Seks Dukenburg Sexy Lingerie Iets Over Jezelf Vertellen Achterwehl. 12 jan Puber neukt bloedmooie juf van 23 . Lees ook /11 Rector beft juf in klaslokaal /11 .. spreek voor jezelf heikneuter. woensdag 27 sep De juf (mevrouw Kroon) zei me dat ik niet zo verlegen hoefde te zijn. 'Zou je nog wat .. 'Heb je het lekker met jezelf gedaan?' fluisterde ze vervolgens. Ik voelde me . Vind je het lekker om je juffie Frans te beffen? Kom, steek je . 'Zal ik je lekker neuken, jongen?' fluisterde ze in mijn oor. 'Oh toe, graag juf'.