Geile ouwe kut jose neuken

geile ouwe kut jose neuken

Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven. Amateur cougar berijd jonge toyboy. Geile blonde mature geniet van anaal neuken. Jonge fitness knul neukt bejaarde Katala in de sportschool.

Seks met een oude oma. Oma kleedt een jonge vertegenwoordiger uit met haar zaadvragen ogen. Peukje en een jonge pik voor zijn bloedgeile oma. Jonge oma neukt een jonge piemel. Tsjechische oma's met jonge jongens.

Oma haalt hebberig zijn jonge lul uit de broek. Oma heeft haar vrijers het liefst jonger. Oma ontmoet een jong bloempje in het bos. Mollige oma krijgt een kletsnatte kut van porno kijken. Harige doos van oma eindelijk weer goed geneukt. Jonge pik penetreert de behaarde vagina van oma.

Oude opa zet de bloemetjes buiten met jonge brunette. Met gemak weet oma nog jonge jongens te verleiden. Onderwijl befte Leo de natte kut van zijn vriendin en stak twee vingers in haar soepele anus die deze bewerking wellustig onderging. Ze draaiden over en op elkaar tot Leo zijn harde pik in de sappige kut van Manon kon stoppen en haar een neukbeurt gaf waar de vonken afvlogen.

Ze kregen beiden een orgasme waardoor het stel lag te kreunen en te kermen in de tent. Net toen ze klaar kwamen reed de huifkar het Kampeerveld op zodat de andere gasten nog net het einde konden mee beleven. Manon en Leo kleden zich aan voor zover dat nodig was en kwamen uit de tent. De gasten die terug waren begroeten het stel lachend. De man in de tent welke het kortst bij hen stond zei dat hij ook jong was geweest en dat het tijdens de vakantie het spannend is als de anderen kunnen mee genieten.

Manon en Leo wisten niet wat ze met de situatie aan moesten en stonden er bij of ze zich betrapt voelden. Een vrouw die uit een caravan kwam vroeg of ze zin hadden in een kopje koffie en vroeg ze dan daar naar toe te komen.

Leo en Manon zaten nog maar net bij de caravan van Koos en Hannie toen de een na de ander bij hen aan schoof. Ze vertelden dat ze een prachtige tocht hadden gemaakt en dat de boer het zo mooi kon vertellen. Tijdens het koffie drinken kwamen de boer, die zich voorstelde als Gradus, bij hen zitten en dronken een kopje koffie mee. Koos vroeg of Jose zich niet had verveeld toen zij weg waren, waarop deze zei dat ze zich goed had vermaakt omdat ze in goed gezelschap was van haar hond.

Manon en Leo keken elkaar aan en lachten veel betekenend naar elkaar. Toen ze voor hun tent zaten hoorden ze uit de hooischuur een kreunend geluid komen. Leo stond op en ging kijken of er wat aan de hand was. In het hooi zat Hannie met haar benen wijd met haar rok omhoog en Koos lag ertussen te beffen. Hij zoog de harde klit van zijn vrouw die hier door begon te kermen ze genoot zichtbaar van het gebef van haar man.

Koos trok zijn broek uit en stak zijn dikke lange lul in de mond van Hannie, die hem bijna niet in haar mond kon houden. Het tweetal kleden zich naakt uit en begonnen elkaar te strelen en te bewerken, Ze pijpten en beften en likten elkaars anus, ze werden zo geil dat ze niet in de gaten kregen dat de hond bij hen was komen liggen. Plots duwde hij Koos aan de kant en stak zijn neus in de kut van Hannie die dit zichtbaar opwond en geheel niet vreemd vond dat de hond haar likte.

Koos nam de lul van de hond in zijn hand en liet de hondenpik naar buiten komen en bewerkte de hard geworden hondenlul. Hannie lag onderuit gezakt met de benen omhoog, de hond ging over haar heen en Koos leidde de harde dikke hondenlul in de kut van zijn vrouw die zich willig liet neuken door de Duitse dog.

De hond gaf haar een flinke beurt met zijn pik en kwam klaar in de natte kut van Hannie de pik van de hond werd dik en zwol op tot hij ook vast kwam te zitten in de geile kut van de vrouw. Hannie kreeg een aantal orgasmen achter elkaar en gilde en steunde en kreunde dat ze meer wilde en dat ze niet wilde ophouden ze wilde twee lullen in haar voelen die van Koos en van een ander. Koos stelde voor om de nieuwe gasten vanavond uit te nodigen en te verleiden.

Omdat Leo en Manon dit hoorden en wel zin hadden in een verzetje liepen ze naar de tent in afwachting van het geen er ging gebeuren. De pik van de geile hond was weer kleiner geworden en Koos gaf zijn vrouw nog een toegift en spoot zo zijn ballen leeg in de natte kut van Hannie.

Leo en Manon zaten voor de tent toen Koos langs liep en zo tussen neus en lippen vroeg of ze vanavond een borreltje kwamen drinken. Leo nam de uitnodiging aan en riep Manon of deze mee ging naar de buren. Manon had er al een beetje rekening mee gehouden en had haar mini slipje aan gedaan en haar BH af gedaan. Ze stapten naar de caravan van Hannie en Koos en werden ontvangen door Hannie die net in haar nakie stond om een andere kleren aan te trekken omdat er hooi in haar kleren zat.

Hannie zei 'ik vind kriebelen wel lekker maar niet van hooi'. Ze dronken wat en vertelden zo wat er zoal te doen is op deze camping. Op een camping met twintig plaatsen moet je zelf het plezier maken en je moet het met elkaar doen zei Hannie, waarop Manon zei 'vooral met elkaar doen'.

Waarop Koos weer antwoordde dat het met elkaar het lekkerste is. Hannie die zei dat ze zich wel wat kon voorstellen wat je allemaal met elkaar kon doen en beleven. Leo vertelde wat ze die middag allemaal al gezien hadden en meegemaakt en vroegen of dit hier de gewoonte was.

Koos zei als je het hier een nacht volhoudt wil je hier nooit meer weg. Hij vertelde dat de Gradus en Jose een bijzonder stel zijn en dat je alles aan ze kon vragen en alles van ze kon krijgen, als het redelijk was.

Gradus is een kerel die genoeg heeft aan twee keer sex per week. Jose daarin tegen wil wel twee keer per dag en daar heeft Gradus wat op gevonden. Een broer van hem had een nest jonge Duitse doggen en daar heeft hij er een van opgehaald, een reu. Deze hond hebben ze zo opgevoed dat hij Jose kon helpen met haar seksuele lusten. De hond likte haar kut en hij paart met haar als of zij een vrouwtjes hond is. Zo kreeg iedereen zijn zin.

Een paar jaar geleden hebben Gradus en Jose een kampeer terrein aan gelegd met de bedoeling om hier een camping te beginnen waar alles mag en kan maar niets moet, behalve zich netjes gedragen buiten de camping en de zaak schoon en netjes houden. Deze regel werd door iedereen gerespecteerd en het is een frisse ruime schone camping met een pracht van een toiletgebouw, waarin drie ruime douches zijn waarin je makkelijk met drie of vier personen kunt douchen. Omdat Gradus en Jose regelmatig naar parenclubs toe gaan en zo mensen tegen komen met een ruim denkpatroon betreffende seks, hebben ze daar reclame gemaakt voor hun camping en zo een gasten bestand opgebouwd van gelijk denkende.

Leo vroeg hoe het kwam dat zij naar hier werden gewezen door iemand uit het dorp. Waarop Koos antwoordde dat ze dit gevraagd hadden aan een vrouw die hier ook op de camping staat en gezien had dat Leo en Manon er nogal ruimdenkend uitzagen.

Koos stelde voor om aan Leo en Manon de mogelijkheden op de camping te gaan bekijken. Ze liepen eerst naar het toiletgebouw met de douches en de Wc's. Hierna liepen ze naar een schuur naast de hooischuur en gingen deze binnen. Het was er schemerig en er branden een paar kleine lampjes.

Het rook er heerlijk fris naar bloesem en bloemen. Aan beide kanten waren deuren die toegang gaven tot een viertal kamertjes waarin een groot matras lag en in een kamer bevond zich een spiegel tegen het plafond. Manon vroeg of dit logeer kamers waren waarop Hannie antwoordde 'je mag in deze kamertjes alles doen behalve slapen'. Het was Leo en Manon al snel duidelijk dat deze kamertjes bedoeld waren om de liefde te bedrijven. Aan het eind van de gang liepen ze door een deur die toegang gaf tot een mooie ruime kantine met een lange bar tegen de wand.

Gradus die achter de bar stond vroeg of het Leo en Manon beviel wat ze gezien hadden, waarop ze tegelijk zeiden 'meer dan tevreden'. Koos bestelde een paar drankjes en ze namen plaats aan de bar. Na enige tijd kwam Jose bij hen staan en Koos vertelde wat Leo en Manon die middag gezien hadden dat ze bezig was met de Duitse dog. Jose vroeg of ze het spannend hadden gevonden en als ze dit ook wel eens wilden uitproberen, konden ze de hond bij hen roepen en gebruiken, hij is zeer gebruiksvriendelijk zei de vrouw.

Ondertussen stond Jose tegen Koos aan en liet zich door de man strelen op haar bips en rug, ze gaf Hannie een knipoog en vroeg of het goed was dat ze Koos een uurtje kon lenen. Hannie zei 'als je Koos wil lenen moet je mij en Leo met Manon er ook bij nemen anders gaat het vanavond niet door'. Manon die er opgewonden van werd wat haar te wachten stond voelde zich al nat tussen haar benen worden en ze voelde dat Leo al een erectie kreeg van de gedachten wat er straks ging gebeuren.

Jose nodigde de stellen uit om naar een kamertje te gaan en ze volgden haar. Ze namen plaats op de matras en kleden elkaar uit tot iedereen naakt was. Leo die Manon voelde of deze al nat was verbaasde zich van wat hij voelde, zo nat was Manon nog nooit geweest en hij stak drie vingers in de geile kut van zijn vriendin. Ze begon aan de pik van Leo te trekken en te strelen en voelde zich hitsig en geil worden. Ze nam de hand van haar vriend en gebruikte deze als een vibrator, ze bewoog de hand in en uit haar sappige natte kut waarop Leo er nog een vierde vinger bij deed en ze liet hem achter in haar kut glijden.

Zijn duim wreef over de kittelaar en plots kwam ze kreunend klaar. De andere drie keken hoe het jonge stel bezig was en streelden elkaars lichamen Koos nam de borsten van Jose in zijn handen en kneedde zo het volle zachte stevige vlees met boven op de harde grote tepels die als vingers rechtop stonden. Hannie bewerkte de natte kut van Jose en vingerde met de andere hand haar eigen kittelaar.

Nadat Manon haar eerste orgasme had gehad nam Jose de pik van Leo en stak deze in haar mond en zoog zo de geile neukstaaf van de geile jongen. Ze voelde dat hij hard en groot was en voelde aan zijn balzak die goed gevuld was met een paar flinke ballen. Jose pijpte Leo tot deze begon te kreunen, ze ging op haar rug liggen en trok Leo op zich en stuurde zijn harde pik naar haar natte neuk doos en liet hem naar binnen glijden.

Leo neukte de vrouw van de boer terwijl Koos zich bezig hield met Manon en Hannie streelde nu de borsten van Jose en beet zacht op de harde tepels. Manon zat op haar knieën met haar gezicht tussen de benen van Hannie terwijl Koos zijn harde neukstaaf in de kut van Manon heen en weer bewoog. Door het stoten van Koos befte Manon de geile natte neukspleet van zijn vrouw. Jose die bloedgeil was kwam als eerste klaar en gilde en kermde van genot en wilde het warme sperma van Leo in haar kut voelen spuiten, wat Leo enige tijd later met overgave deed, hij spoot zijn warme zaad diep in de neukdoos van Jose die opnieuw een orgasme kreeg.

Manon, die zich had om gedraaid, kwam voor de tweede keer klaar op het stoten van Koos die even later ook zijn zaad in de buik van zijn neukpartner spoot en kermend klaar kwam. Hannie vingerde zichzelf, met de ene hand bewerkte ze haar klit en de vingers van de andere hand stak ze diep in haar anus, zo kwam ze gillend en krijsend voor de eerste maal klaar.

Hannie riep terwijl ze klaar kwam dat ze een lul in haar kut wilde en een in haar kont en zo een beurt wilde hebben ze wilde zaad voelen in beide gaatjes. Hannie kroop boven op Leo en pijpte zijn pik tot deze weer instelling kwam en vingerde zijn anus tot hij weer begon te kreunen van genot. Ze ging op de jongen zitten en stak zijn leuter in haar smachtende natte kut en liet deze diep in haar geile neukgleuf zakken tot ze hem tegen haar baarmoeder voelde stoten.

Ze ging iets voorover liggen en zei tegen Koos dat deze zijn harde stijve pik in haar kont moest steken. Deze deed wat hem was op gedragen en hij stak zijn stijve leuter in het gladde holletje van zijn vrouw. De beide mannen voelden elkaars lul heen en weer schuiven in het lichaam van de vrouw en gaven haar een beurt waar ze om gevraagd had.

Hannie kwam kermend en kreunend klaar en gilde om meer en wilde sperma voelen in haar gaatjes, ze bewoog zich als een paling tussen de beide mannen in en kreeg steeds weer een nieuw orgasme en kwam zo verschillende keren klaar. De beide mannen spoten hun zaad voor de tweede keer in de neukgaatjes waarin ze zaten en kregen beiden een explosief orgasme en ramden in de geile kont en kut van de vrouw. Het vijftal lag bij te komen van de inspanning en stelde voor om te gaan douchen om daarna nog een drankje te nemen en naar bed te gaan.

Onder de douche hielpen ze elkaar met het inzepen en afdrogen, de mannen spoelden de kutjes van de vrouwen uit met heerlijk warm water gaven er een zoentje op terwijl de vrouwen de pikken van de mannen schoonmaakten door de voorhuid naar achter te trekken en zo de blote eikel onder de warme douche te houden.

Het wond hen zichtbaar weer op en de penis van Koos werd weer hard en die van Leo begon ook weer te steigeren. Jose stelde voor dat zij vast naar Gradus ging om de drankjes in te helpen schenken dan kwamen de anderen straks wel en liep vast weg naar de bar. Hannie, die de pik van Leo alweer hard gemaakt had, boog zich voorover en liet Leo zijn lul in haar kut steken en zo neukten ze tot ze nogmaals een orgasme kregen. Hun gesteun en gekreun ging door het hele toilet gebouw. Koos die inmiddels zijn pik in de kut van Manon had gestoken, stond tegen de muur aan met Manon om zijn nek en de benen om hem heen geslagen zo neukten ze tot ze beiden voor de zoveelste keer klaar kwamen en dit lieten horen en merken aan iedereen die zich in hun omgeving bevond.

Het sperma spoot in haar al overvolle kut en liep naar buiten. Ze spoelden zich af en kleden zich aan en liepen naar de bar om hun drankje te gebruiken. Ze spraken af dat ze het nog eens een keer over zouden doen als Leo en Manon tenminste op de camping bleven staan.

Ze besloten dit de andere dag aan Jose te berichten en namen afscheid met een dikke zoen voor de nacht en gingen ieder naar zijn eigen tent en bed. De volgende dag werden Manon en Leo wakker om een uur of tien. Ze deden de tent open en voor de tent lag de Duitse dog van de boer. Manon zei tegen Leo dat ze bleven voor minstens tien dagen dan hadden ze nog een week om weer naar huis terug te fietsen. Leo die alweer de geile pret lichtjes in de ogen van zijn vriendin zag ging akkoord en zei dat hij dit straks even zou door geven aan Jose.

Ze liepen samen naar de douche en namen een verkwikkend bad om zo weer tegen de dag te kunnen die begonnen was. Manon maakte een ontbijt klaar en zette koffie. Ze gebruikten het ontbijt en bleven lekker lui bij de tent zitten met elk een boek. De hond bleef telkens bij Manon zitten en likte af en toe het been van het meisje. Toen Manon even naar het toilet liep ging de hond achter haar aan en bleef braaf wachten tot ze terug kwam. Manon waste haar handen en onderwijl stak de hond zijn kop tussen haar benen.

Ze deed deze iets van elkaar om te zien wat de hond zou doen. Er was verder niemand in het toiletgebouw. Manon stond met de rug naar de hond toe en stak haar kontje wat naar achter. De hond besprong haar en ze voelde zijn pik tegen haar broekje stoten. Het maakte haar geil en ze voelde zich nat worden.

Manon wilde het best wel eens proberen maar dan wel eerst alleen met de hond. Ze liep om het gebouw heen naar de hooischuur en zocht zo een plekje waar ze ging zitten met haar rok omhoog. De hond, die precies wist wat van hem verlangd werd, likte haar in haar kruis. Ze deed haar broekje wat opzij zodat de hond met zijn tong over haar blote kut kon likken. Ze voelde haar kittelaar opzwellen en hard worden. De tong van de hond likte het sap op wat uit haar kut stroomde en werd hiervan opgewonden en maakte neukbewegingen.

Manon streelde de hond onder zijn buik en voelde de pik van de hond naar buiten komen en voelde het groter en harder worden. Voordat de hond haar besprong deed ze haar broekje uit en draaide zich om met haar rok omhoog zodat de hond de ruimte had om zijn grote stijve hondenpik in de kut van Manon te steken. Ze voelde hem in haar natte sleet schuiven en hij werd tijdens het stoten langer en dikker. De hond ramde zijn pik diep in de kut van Manon die hierop gillend klaar kwam.

De hond neukte haar tot ze voelde hoe de pik van de hond opzwol in haar neukspleet en ze voelt hem steeds dikker en voller worden, waardoor ze weer een orgasme kreeg.

De hond kwam klaar en ze voelde het geile sperma van de hond in haar sappige kut spuiten. Manon zat nu vast aan de hond en zo moest ze wachten tot de pik van de hond kleiner werd. Van spanning en geilheid kwam ze weer klaar en ze voelde het kloppen van de pik van de hond die kleiner werd waardoor hij van haar af kon komen.

De hond likte de kut van Manon schoon en liep terug naar huis waar hij zich tegoed deed aan zijn voerbak. Manon spoelde haar kut uit in de doucheruimte en ging naar de tent waar ze niemand aan trof. Ze liep naar de buren die vertelden dat Leo naar het huis van de boer was gelopen om te gaan bellen naar de familie dat ze hier zouden blijven. Manon bleef bij de buren een kopje koffie drinken en vertelde wat ze met de hond had gedaan, waarop de buurvrouw zei dat ze nu door de hond was ingewijd.

Na enige tijd vroeg Manon zich af waar Leo bleef en liep in de richting van het huis. Ze ging achterom en liep naar binnen. Toen ze binnen was hoorde ze Jose tegen iemand zeggen 'toe steek hem maar eens lekker in mijn anus'. Manon keek door de kier van de deur en zag Jose op haar knieën liggen en achter haar zat Leo met zijn grote harde stijve paal die in richting van de anus van de vrouw ging.

Manon voelde zich weer geil worden en voelde zich weer nat worden tussen haar benen. Ze voelde in haar kut en merkte dat haar klit weer hard werd en gevoelig. Terwijl ze naar het stel keek masturbeerde ze zich zelf.

..

Geile ouwe kut jose neuken

SEX SHEMAEL NL MOBIEL

Geile ouwe kut jose neuken Zij bezorgt hem een stijve op zijn oude dag. Leo meldde zich bij het huis en vroeg of er plaats voor hen was voor een nacht. Plots duwde hij Koos aan de kant en stak zijn neus in de kut van Hannie die dit zichtbaar opwond en geheel niet vreemd vond dat de hond haar likte. Manon maakte een ontbijt klaar en zette koffie. Manon keek door de kier van de deur en zag Jose op haar knieën homos die neuken meid zoekt sex en achter haar zat Leo met zijn grote harde stijve paal die in richting van de anus van de vrouw ging. Ze ging op Pim liggen die zijn pik in haar natte kut schoof en zei tegen Leo dat deze zijn leuter in haar anus moest steken. Manon streelde de hond onder zijn buik en voelde de pik van de hond naar buiten komen en voelde het groter en harder worden.