Wijdbeens neuken thuisontvangst groningen

wijdbeens neuken thuisontvangst groningen

Van haar borsten, van haar zeiknatte kutje. Hans appte dat ik haar moet neuken. Ik zei Hans dat ik haar zou neuken zoals hij dat wilde. En terwijl ik zijn opdrachten uitvoerde, kreeg ik een foto van Hans zijn stijve. Toen ik die aan Sandra liet zien kwam ze hard kreunend klaar. Dit herhaalde zich nog een paar keer tijdens de vakantie en tussendoor hadden Sandra en ik de meest spetterende seks ooit.

Met als hoogtepunt dat we zo geil waren dat in het donker we voor het vakantiehuisje in het gras lagen neuken, waar iedereen ons zo had kunnen zien.

Dit moest bijna wel tot een trio gaan komen na de vakantie en blij reden we dan ook weer naar huis. Het liep echter anders. Hans was tijdens zijn vakantie een leuke vrouw tegen gekomen en was daar verliefd op geworden. In een ernstig gesprek gaf hij aan dat het een enorm geil avontuur was geweest tot nu toe, maar dat het door zijn nieuwe liefde niet verder kon gaan.

Een flinke domper voor Sandra die later bekende die zomer stiekem verliefd op Hans te zijn geweest. Hans zijn nieuwe vlam was een leuke vrouw, en we zochten elkaar nog steeds op. Maar toen we na de volgende zomervakantie weer thuis kwamen bleek Hans zijn vakantie met zijn nieuwe liefde niet goed te zijn gegaan en was de relatie voorbij.

Hans was weer single en Sandra leek dat niet heel erg te vinden. Het was een warme nazomerdag. Warm genoeg om de BBQ weer eens op te stoken. We hadden Hans uitgenodigd, want voor lekker eten was hij altijd van de partij. De avond verliep vrolijk. De wijn vloeide rijkelijk.

Terwijl de kinderen binnen TV zaten te kijken, kwam het gesprek op de vakantie in Denemarken. Ik zag Sandra kleuren. Haar tepels stonden stijf in haar jurkje. Hans en ik maakten daar dankzij de drank schunnige opmerkingen over.

Sandra zei dat we haar niet zo moesten pesten maar ik zag een glinstering in haar ogen. Het werd donker, en Sandra bracht de jongens naar bed. Hans en ik zaten binnen op de bank en het gesprek ging over seks en over Sandra. Toen ze terug kwam plofte ze tussen Hans en mij op de bank. Zei ze waar hadden jullie het over. Ik zei dat het over voetmassage ging.

En pakte haar voet. Let op, zei ik tegen Hans als je zo tussen haar tenen wrijft, wordt ze vreselijk geil. Zei hans en pakte haar andere voet.

Sandra zat nu wijdbeens op de bank. Haar jurkje bedekte nog net haar kruis. Hans en ik masseerde haar voeten en Sandra kon een kreun niet onderdrukken. Dit was het moment. Met een dikke keel zei ik dat ik even ging controleren of de kinderen sliepen.

Ik liep naar boven en zag dat de jongens al diep lagen te ronken. Ik sloop de trap weer af en wat ik zag had ik al gehoopt. Sandra en Hans lagen hevig tongend op de bank.

Ze had zijn shirt al omhoog getrokken en wreef over zijn gepierde lijf. Haar onderlijf draaide onrustig tegen zijn hand aan die al tussen haar benen zat. Ik liep op ze toe en ze schrokken een beetje. Ga rustig door hoor, zei ik lachend en gaf Sandra een lange tongzoen. Al snel vlogen de kledingstukken in het rond en kroelde Sandra tussen onze naakte lijven in. We zoenden haar, zogen aan haar tepels, vingerden en beften. Maar de hoeveelheid drank had een groot nadeel op ons heren, en hoe geil alles ook was, een harde erectie konden we niet krijgen.

Sandra trok en zoog, wij likten en vingerden. Keer op keer kwam Sandra klaar. Ze smeekte om een pik, maar we konden haar niet helpen. Zo eindigde de avond in een domper. Sandra dacht dat het door haar kwam en vertrok huilend naar boven. Hans verliet zwijgend ons huis. Daarna werd het even stil tussen ons. Het duurde een tijd voordat we weer eens goed met elkaar konden praten en we erom konden lachen. Hans en ik zworen bij revanche. Maar Sandra zei dat we onze kans gehad hadden en daarmee basta.

Nu alweer een jaar later begint het toch weer bij Sandra te borrelen. Wellicht was een goede vriend geen goed idee. Maar alle kandidaten konden Sandra niet bekoren, hoe goed ze er ook uitzagen.

Ik merkte dat dit Sandra frustreerde. Ik wist dat ze eigenlijk alleen Hans wilde. Achter haar rug om, stookte Hans en ik ondertussen snode plannen. Voor haar verjaardag kreeg Sandra van Hans dan ook een prachtig glazen object die bedoeld was om als dildo te dienen. En toen Hans weer naar huis was, hebben we hier veel plezier mee gehad. Liefkozend noemde ze het Hansje, Hansje die wel presteert, zei ze pesterig.

Een paar dagen daarna verraste ze Hans en mij met een foto in de groeps app van haar met Hansje diep in haar kutje. Maar ondanks aanmoedigingen bleef het daarbij. En tweede kerstdag kwam Hans bij ons eten. Hij bracht wijn mee, en kreeft. Ik merkte dat hierdoor de spanning tussen die twee weer hoog opliep.

Maar Hans had zijn dochtertje mee, en die wilde naar huis. En toen hij weg was, en onze jongens in bed, was het weer raak. Sandra scheurde bijna mijn broek naar beneden.

Precies op het moment dat ik Sandra van achter stevig aan het neuken was, zag ik op het nachtkasje dat er een appje binnen kwam. Het was Hans, of we nog wakker waren. Het werd weer even als vanouds.

Alleen maakte ik nu filmpjes. En hoe ik haar vingerde zodat de spetters in het rond vlogen als ze klaar kwam. Hans reageerde met een filmpje hoe hij zich af lag te trekken. Ik liet ze tijdens het neuken aan Sandra zien en kreunend kwam ze dan tot een orgasme.

Toen we later lagen na te hijgen, vroeg ik haar op de man af hoe ze er nu over dacht. Met een rood hoofd bekende ze dat ze eigenlijk liever eerst met Hans alleen wilde neuken. Ik vond dat prima. Maar ik zei wel dat ze dat dan ook echt moest doen. Hij wilde het graag. Zij wilde het graag. Dus wat hield hen dan tegen?

Maar daarna wil ik jullie alle twee tegelijk. We hadden dit jaar geen zin in feestjes of toestanden. Gewoon met de jongens op de bank TV kijken en vuurwerk afsteken. Hans had gezegd dat hij alleen zat die avond. We hadden hem uitgenodigd, maar hij had geen zin. En wilde lekker in zijn eentje zichzelf bezatten. De avond verliep relaxed. We keken een film. Ondertussen zaten we Hans te pesten op de app dat hij daar in zijn uppie zat.

Ik zoende Sandra lang op de klanken van Hotel California vanwege een verre geile herinnering en staken ons vuurwerk af. Beetje keuvelen met de buren. Goed glas champagne erbij. En opeens stond Hans daar met een fles. Ietwat aangeschoten en erg joviaal.

Ik bracht de jongens naar bed. Ik had mijn handen vol aan ze. Nog stuiterend van alle vuurwerk duurde het lang voordat ze eindelijk sliepen. Tijd voor een goed glas champagne dacht ik. Maar beneden gekomen stond ik als aan de grond genageld. Hans en Sandra waren weer aan het vrijen. Alleen lagen ze nu volledig naakt en was Hans Sandra met lange halen stevig aan het neuken. Sandra had haar armen om zijn nek en drukte hem stevig tegen hem aan terwijl ze haar benen wijd open hield om zijn pik te ontvangen.

De kamer vulde zich met de lucht van seks en het geluid van het soppen van zijn stijve pik in haar zeiknatte poesje. Met haar ogen dicht en haar mond wijd open kwam Sandra tot een enorm heftig sidderend bevrijdend orgasme op het moment dat Hans zijn hoofd in zijn nek gooide en ik zijn ballen zag samenknijpen om de kut van mijn vrouw volledig vol te spuiten. Ik had mijn pik uit mijn broek gehaald en wilde gaan trekken, maar bij deze aanblik kwam ik spontaan klaar.

Er viel even een stilte. Ondertussen klonk de muziek uit de TV. Toen ademde Sandra uit en zei. Ik trok mijn broek uit en liep op ze af, mijn pik was ondertussen weer kei hard. Ik zoende Sandra en proefde de smaak van pik op haar tong. Ze had gedaan wat ze ooit had gezegd.

Eerst pijpen en dan moet hij me neuken. Ik schonk de glazen vol, en we dronken wat. Sandra lag tegen hans aangeleund en aaide tevreden zijn gespierde borstkast. Een paar minuten later, toen ik de kamer weer binnen kwam zag ik dat de heren al weer een stuk verder waren gegaan met mijn inmiddels bloedgeile vrouwtje.

Ze zat nu alleen nog maar in haar korte rokje, het topje en haar slipje lagen op de grond en een van de mannen was druk bezig om haar kutje te likken, waar ze zichtbaar van genoot.

De andere man was nog steeds druk doende haar overheerlijke borsten te bespelen. Ook mijn vrouw liet zich nu helemaal gaan en ze probeerde om de nu ongetwijfeld harde lul van de man die naast haar zat uit zijn broek te krijgen. Na enige moeite gedaan te hebben lukte haar dat uiteraard ook en ik zag een behoorlijk stijve en dikke lul tevoorschijn komen die glom van het voorvocht. Ze hield de hard paal stevig in haar hand en begon hem langzaam af te trekken, ondertussen probeerde ze zich zo te draaien dat ze die dikke paal in haar mond kon nemen, wat haar uiteindelijk ook lukte.

Ik was inmiddels al lang begonnen met het filmen van dit drietal en ik voelde mijn pik steeds verder groeien in mijn broek. Op het moment dat ik inzoomde op het gezicht van mijn vrouw kwam ze voor de eerste keer wild kreunend klaar op de tong van de andere man, die onverstoorbaar door was gegaan met het likken van haar soppende kutje.

Wippend met haar kont op de bank golfde het orgasme door haar hele lichaam heen en ze pakte de man bij zijn hoofd en duwde hem nog harder tegen haar kutje aan. Het orgasme ebde langzaam weg uit haar lichaam en ze ging weer even rechtop zitten, pakte haar glas wijn en sloeg het in een teug achterover, zette het neer en zei tegen de mannen dat ze verder in onze slaapkamer wilde gaan.

De mannen dronken snel hun biertje leeg en gedrieën liepen we achter mijn vrouw aan. Toen we de slaapkamer binnen kwamen zei mijn vrouw dat we ons eerst allemaal uit moesten kleden, voor mijn vrouw was dat niet zoveel werk meer, ze had immers alleen nog maar haar rokje aan. Ik moest op de stoel gaan zitten en kijken en filmen naar hetgeen er nu allemaal zou gaan gebeuren, zei ze tegen mij.

Ze dook met de twee naakte mannen op het bed en ik nam plaats op de stoel met de camera gericht op mijn geile vrouw en haar twee dekhengsten. Nu zag ik ook de lul van de andere man pas en dat was bepaald geen kleine jongen, mijn vrouwtje heeft ze wel uitgezocht dacht ik nog. De ander man begon haar nu te beffen en mijn vrouw kreeg de grote lul van de tweede man voor haar mond, die ze gretig naar binnen slokte, ze zoog er aan alsof haar leven er van af hing.

Het tweede orgasme van die avond kondigde zich bij mijn vrouw aan en dit was een stuk heviger als haar eerste orgasme, ze kwam nu zo hard klaar dat er zelfs een straaltje kutsap uit haar spleetje spoot. De beffende man genoot hier schijnbaar nogal van want hij duwde zijn mond gelijk op het spuitende straaltje om het lekker door te kunnen slikken. Ik had het behoorlijk moeilijk inmiddels, met een hand bediende ik de camera en met mijn andere hand zat ik langzaam te masturberen, langzaam om niet nu al direct mijn zaad te verschieten.

Mijn vrouwtje werd met de minuut geiler en opeens vroeg ze aan de mannen of ze vaker dan een keer zouden kunnen spuiten, waarop de mannen bevestigend ja antwoorden. Dat bracht haar op nieuwe geile gedachten en ze vroeg hen of ze hun sperma over haar heen wilden spuiten omdat ze dat zo geil leek en daarna zouden ze haar mogen neuken.

Waarschijnlijk dacht ze dat de mannen anders te snel klaar zouden komen tijdens het neuken en daarom wilde ze dat de twee eerst een keer van de hoogste druk af zouden geraken.

De mannen hadden daar geen enkel probleem mee en gingen nu aan weerskanten van mijn vrouw op hun knieën zitten en begonnen stevig aan hun forse lullen te rukken. Ik was inmiddels opgestaan en stond nu iets dichterbij te filmen en nog steeds langzaam aan mijn eigen lul te trekken.

Mijn vrouw hitste de mannen op door hun aan te moedigen en als het ware te smeken om hun warme zaad over haar borsten te spuiten. Ik zoomde nog maar eens extra in op de twee lullen waar de handen van de mannen in hoog tempo overheen gleden en mijn vrouw hield van beide mannen hun zak vast en was hun ballen behoorlijk aan het kneden, alsof ze het zaad er uit wilde persen.

Het gekreun van de mannen werd heviger en de opmerkingen van mijn vrouw steeds geiler tot de twee het niet meer konden houden. Dikke klodders en stralen warm sperma van een van de mannen schoten uit de dikke lul heen over de borsten van mijn vrouw. En waarschijnlijk door het zien van deze zaadlozing hield de ander het ook niet meer want direct daarop vlogen er nog meer stralen sperma over haar buik en borsten heen, ik kreeg het allemaal prachtig op film.

Maar nu hield ik het toch ook echt niet meer en spontaan schoten bij mij ook de stralen sperma uit mijn lul, het belande allemaal op de vloer voor het bed maar het was een orgasme zoals ik in jaren al niet meer had meegemaakt. Mijn vrouw was druk bezig om de twee ladingen zaad over haar borsten uit te smeren en met het zaad aan haar vingers begon ze haar kutje te bewerken, waardoor het al snel leek alsof er ook een lading zaad in haar kutje terecht was gekomen.

De mannen vielen even uitgeteld naast haar neer op het bed, ze moesten even bijkomen van dit orgasme denk ik en het gaf mij de gelegenheid om even een doekje over het laminaat te halen om mijn zaad van de vloer af te vegen.

Ik nam daarna weer plaats in mijn stoel en zag dat mijn vrouw gewoon door was blijven gaan om het zaad wat over haar borsten en buik was gespoten met haar vingers naar haar kutje te verplaatsen. Het was een ontzettend geil zicht en ik pakte de camera weer op om ook dit vast te leggen.

Na een paar minuten pakte ze met haar sperma besmeurde handen de lullen weer beet van de twee mannen die naast haar lagen en binnen luttele seconden had ze beide palen weer fier recht overeind gekregen. Ze vroeg de mannen of ze nu zin hadden om haar even lekker te neuken, want daar was ze nu wel aan toe zei ze.

De mannen vroegen wie van de twee ze als eerste wilde hebben, waarop ze nog even aandachtig naar beide harde lullen keek en toen kreeg ze een enorm geile blik in haar ogen.

Ze keek even naar mij en zei toen dat ik nu echt alles goed op film moest gaan krijgen want dit zou waarschijnlijk maar een keer gaan gebeuren.

Ik keek haar verbaasd aan en toen kwam ze met haar nieuwe geile plannetje, ze wilde dat de twee mannen haar gelijktijdig in haar kut gingen neuken. Beide lullen in een keer in haar kutje, ik vroeg me af of ze dat wel zou kunnen hebben, maar het is wat zij wilde dus ik vond het goed en het leek me vooral ontzettend geil.

Ook de twee mannen hadden er wel oren naar en zo ging mijn vrouw wijdbeens boven een van de twee staan en zakte ze langzaam met haar glimmende kutje over de eerste paal heen, tot die tot aan de wortel in haar kutje was verdwenen. Nu liet ze zich achterover op de man vallen, die onmiddellijk haar borsten beet pakte. De tweede man ging nu op zijn knieën tussen de benen van de man en mijn vrouw inzitten en bracht zijn glimmende eikel langzaam in positie.

Ik was naast het bed gaan staan en zoomde nog verder in en door de lens heen zag hoe hij langzaam zijn eikel boven de lul van zijn vriend in de zeiknatte spleet van mijn vrouwtje begon te drukken. Centimeter voor centimeter duwde hij zijn dikke lul boven de andere lul in die geile kut van mijn vrouw, ze kreunde hevig en smeekte hem om door te gaan. Het duurde niet lang of ook de tweede lul zat nu in haar kut en het was een ongekend geil iets om mee te mogen maken.

Nu begonnen de heren haar langzaam te neuken en bij elke beweging kreunde mijn vrouw harder en harder. Ook de mannen werden steeds geiler en het neuktempo werd steeds meer opgevoerd waardoor het niet lang duurde of mijn vrouw kwam ongekend hevig klaar.

De sappen spoten uit haar kut over de harde lullen die haar zo lekker opvulden. Ze gilde het uit toen ze klaar kwam en begon nu zelfs te vragen aan de mannen zat ze haar kut vol moesten spuiten. Dit zette de mannen aan tot een nog heviger stoten in haar druipnatte spleet en ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat ze een dubbele lading zaad naar binnen zou gaan krijgen.

Het was eigenlijk onbeschrijfelijk hoe mijn vrouwtje daar werd afgeneukt zo vlak voor mijn ogen, maar het was o zo geil om mee te mogen maken. De mannen begonnen nu duidelijk harder te kreunen en ook mijn vrouwtje kreunde als een wilde en toen gebeurde het meest geile wat ik ooit heb mee mogen maken. Alle drie kwamen ze gelijktijdig klaar en ik zag hoe de twee mannen hun zakken ledigden in de over natte spleet van mijn vrouwtje.

De mannen leken van geen ophouden te weten want ik denk dat ze bijna een minuut lang hun sperma in haar kut bleven lozen en dat er geen druppel sperma meer in hun zakken overgebleven kon zijn. Na het hevige orgasme van dit drietal bleven ze nog zeker drie minuten in deze positie stil op elkaar liggen, wat mij de gelegenheid gaf om het een en ander nog duidelijker op film vast te leggen.

Ik zoomde vooral in op haar kut die er uit zag alsof er een bus scheerschuim op leeg was gespoten, zo wit was haar kut geworden door het vele zaad dat er was ingespoten en weer uit was gekomen.

Daarna rolden de mannen van haar af en zoomde ik nog even in op hun met sperma besmeurde lullen om het geheel compleet te maken.

Ik dacht dat dit het was voor deze avond maar daar had ik me toch even behoorlijk in vergist. Mijn vrouw vroeg aan een van de mannen of hij voor hem en zijn vriend een biertje wilde gaan pakken en dat de andere man nu even de camera over moest nemen. Ik keek haar verbaasd aan, maar ze liet me al snel weten wat de bedoeling was. Natuurlijk wilde ik dat, het was mijn droom die nu immers uit ging komen.

Dat mocht ik dus ook van haar maar eerst moest ik haar kutje goed schoon likken totdat er geen zaad meer zichtbaar was en dan mocht ik haar ook neuken, de man met de camera moest het filmen. Ik schrok even, maar was toch wel zo erg geil geworden dat ik alles wel zou doen om haar nu ook nog eens mijn lading te geven, dus dook ik gelijk met mijn hoofd tussen haar benen.

Ik begon het zaad van mijn twee voorgangers van en uit haar kut te likken en het maakte me nog geiler dan ik al was. Mijn vrouwtje werd hier ook weer bloedgeil van en tijdens het schoon likken van heer spermakutje kwam ze zelfs nog een keer spuitend klaar ook, ik had moeite om al het vocht weg te krijgen. Regelmatig haalde ik even mijn hand langs mijn mond en dan zag ik het zaad van twee andere kerels weer op mijn handen zitten. Na een paar minuten zei mijn vrouw dat ik haar nu moest neuken en toen ik mijn keiharde lul in haar spermakut plantte genoot ik als nooit tevoren.

Het duurde niet lang of ik spoot mijn hele lading als derde man die avond diep in haar kut en het was al lang geleden dat ik twee keer op een avond kon presteren. Ik was uitgeput en mijn vrouw kon geen pap meer zeggen, maar het was een geweldige ervaring.

... Anna, Groningen. Female Escorts je nou ons dan. Julia, Groningen Escort en priveontvangst Nederland Flore, Groningen Gratis Willen Neuken Meppel . 12 jan Ik zou Hans haar laten neuken, of misschien wel andersom. Thuisontvangst dames wachten op je telefoontje - deze dames kunnen u ontvangen voor seks Sandra zat nu wijdbeens op de bank. . Drenthe · Flevoland · Friesland · Gelderland · Groningen · Limburg · Noord Brabant · Noord Holland. Wel Gratis Willen Neuken Werkendam. Stel zoekt stel Zutphen Coevorden. Sekspartner Land: Holland. Stad: Groningen. Zoekt: Man. +31 5 80 17 39

Friesland escort plasseks

Prive slavin geile spuitkut

Kom jij lekker met mij genieten? Haar jurkje bedekte nog net haar kruis. Ik ben Dina uit Amsterdam, een geile meid van 32 jaar die graag samen met jou klaar komt voor de webcam en afspreekt met je als amateurhoer! Ze zette haar handen aan weerzijde van zijn hoofd op de leuning van de bank en gebaarde met haar hoofd dat ik achter haar moest komen staan. Onder mij klapt Sandra met een brul naar voren op Hans zijn borstkas, onze pikken schieten uit haar. Ik liet ze tijdens het neuken aan Sandra zien en kreunend kwam ze dan tot een orgasme. Kleine lul neuken je buurmeisje neuken