Lesbische tiener meisjes pijpen in het bos

lesbische tiener meisjes pijpen in het bos

Zo iemand heb ik naast me nodig. Daarom werk ik zo graag met Loes Luca, of Ischa Meijer. Of met mensen die een televisie-programma maken en er voor vechten om het kwetsbaar en open te houden, om alles te tonen waar het televisie-publiek bang voor is, júist op die kut-tv. Ach, iedereen wil aan het toneel. Maar dat is héél moeilijk, hoor. Ik berekende niet van dan-en-dan moet ik meneer Pos opbellen om dan-en-dan op school te komen. Ik drong het juist ver weg.

Toen ik wat ouder was, gingen we vaak naar de schouwburg in Groningen. Ik zat met grote ogen te kijken. Toneel was een vrijplaats, maar ik durfde niet te zeggen dat ik er zo over dacht. Mijn tante en mijn nichtjes woonden in Amsterdam en hadden vaak beeldende kunstenaars over de vloer. Ik kwam er vaak en hoorde dat je daar een school voor toneelspelers had waar zich elk jaar tweehonderd mensen voor aanmeldden, waar er maar twintig van toegelaten werden.

Ik durfde niet — zelfs thuis niet — voor mijn verlangen uit te komen, bang als ik was om het kneusje van Assen te worden. Ik was ook te vriendelijk om tegen vriendinnetjes te zeggen: Na mijn eindexamen voor de MMS zei ze op een dag: Ik werd ziedend, want hij bemoeide zich voor mijn gevoel met iets dat echt mijn geheim was. Naast me bestelde iemand rum-cola en dan dacht ik: Op school was docent Ton Lutz heel verhelderend voor me, maar ik voelde me ook aangetrokken tot Leonard Frank en Jan Joris Lamers, die riepen dat alles ánders moest.

Ik raakte gewend aan Het Borreltje — dat hoefde ook geen toevoeging. Experimenteren met geestverruimende middelen was er voor mij niet zo bij, in de jaren zestig. Van marihuana kreeg ik zo ontzettend de slappe lach, dat was te irritant. Ik heb — in de periode vlak na de Toneelschool, toen ik aan de Oudezijds Achterburgwal woonde — wel eens cocaïne gespoten.

Heel stom en naïef; twee shots in een nacht. Ik vond het machtig, verbeeldde me dat ik de verschillen tussen Hegel en Kant wist. Sindsdien vind ik het een naar idee als mensen hun kick er in moet spuiten. De seksuele revolutie heeft ook niet echt veel indruk op me gemaakt, al ben ik wel echt van die generatie.

In mijn tijd was je sloom als je het niet vaak deed. Een heel erge last: Zo hysterisch; triootjes zus, kwartetje proberen. Het had allemaal wel wat, maar voor de mensen die er minder behoefte aan hebben was het gekmakend.

Mijn houding ten opzichte van relaties is er niet door veranderd. Ik zoek nog steeds de humor, de slappe lach.

Dan ben ik weg. Kapot gaan van het lachen om de onzinnigste dingen. Heerlijk om dat te kunnen delen. Als je elkaar dan ook je werk gunt… Als Willem een nieuw muziekstuk heeft geschreven, ga ik dat niet eerst beluisteren. Ik hoor het op een gegeven moment wel. We kunnen onze woede, onze wanhoop vertalen. Dat vind ik nog steeds het mooiste: De mensen van Het Werkteater met wie ik ben blijven werken — Helmert Woudenberg, Peter Faber, Gerard Thoolen — zijn geen blits uitziende figuren, dat is één.

En het sterk blijven, ook als je weet dat je in een stuk staat dat mislukt is. Alles aan Het Werkteater was heel eigen en daar is het publiek gevoelig voor. Cas Enklaar had een andere tik dan Marja Kok en tòch waren ze op zoek naar hetzelfde.

Joop Admiraal vindt dat de verdeling in vier heteroseksuele mannen, vier homoseksuele mannen en vier vrouwen voor een evenwicht zorgde, dat het de verrijking van ervaring en humor alleen maar ten goede kwam.

Ik heb daar niet echt een mening over, al is het waar dat er daardoor wel eens een ánder soort fantasie was. Het is gevaarlijk wat ik nu zeg, maar wanneer ik aan een gezelschap verbonden was met Een Kantoor, waar een directeur zit die kinderen heeft die nog opgevoed moeten worden, en een vrouw die hij niet moet teleurstellen… Of een technicus, die niet kan komen omdat hij bij de geboorte van zijn kind moet zijn… Toneel verlangt toch een soort rust.

Ik heb dat romantische van the show must go on. Ik mocht van Het Werkteater in een paar maanden — betaald — met een vriend mee naar New York. Ik vond het daar zo machtig, ik ben er een jaar gebleven en waitress geworden in een dehli, The Donut Hut. Om zeven uur kwamen dan de arbeiders uit de ondergrondse, die de pieslucht van die dronkenlappen niet wilden ruiken, dus ik moest ervoor zorgen dat die inmiddels weg waren. Om elf uur de studenten, en ga zo maar door. Daar kan geen Toneelschool tegen op.

In haar freelance-periode, die nu al ruim tien jaar duurt, ging ze nog regelmatig naar New York en het overkwam haar een aantal keren dat ze daar overrompeld werd door een in Nederland nauwelijks bekend toneelstuk. In haar enthousiasme wist ze altijd bevriende schrijvers en acteurs mee te slepen en het resulteerde in geprezen voorstellingen als Danny en Roberta en Eén Nacht Ijs , beide met een van haar favoriete tegenspelers, Peter Faber. Beide onstuimig en gekenmerkt door een overwicht aan schuttingtaal, ook.

Ik ervaar dat niet als grof, want het is voor mij de briljantste manier om iets te analyseren; via straatwoorden. Maar als er straatagressie is waarbij iemand grove taal gebruikt, wordt ik the lady. Ga ik juist heel netjes praten. Ze heeft vijf minuten als een zieke zitten lachen. Dat is toch niet te gelóven. Gerard kan het perfect nadoen. Er wordt haar veel verschrikkelijks aangedaan, maar ze blijft trouw aan die liefde voor dat meisje.

Judith Herzberg, de schrijfster van het stuk; M. In die zin is Een Goed Hoofd een pleidooi voor mensen die op hun achttiende verliefd worden op iemand, en dat — ondanks de afwijzing — op hun vijftigste nog zijn. Daar wijk ik zelf heel erg van af.

Ik heb altijd gedacht: Als de ander niet het gevoel gaf dat hij er ook voor voelde, ging ik niet bellen hoor. Zo nuchter mogelijk om er overheen te komen en dan weer verder. Ik dacht van tevoren over deze rol: Zodat je aan de buitenkant kunt zien: Meteen, bij de eerste repetitie riep ik tegen het gezelschap: Jongens, ik ga niet in een broekrok! Géén wereldvreemde dame, waarbij het publiek vanaf het begin denkt: Noch een man, noch een vrouw.

Trouwens, je krijgt mij nóóit in een broekrok. Het ergste wat er is, dus dat is sowieso nicht in Frage. Maar gewoon Olga te zijn op het toneel, vind ik niet echt leuk — al denken sommige mensen dat ik niet anders doe.

Eveline koopt kleren in Rome en Parijs, in plaats van de oude kleren aan te trekken die haar grootmoeder van koningin Wilhelmina heeft gekregen. Ik had me anders zo onaantrekkelijk gevonden, dat ik niet goed zou kunnen spelen dat ik vind dat ik recht heb op de liefde van dat meisje. Maar mensen zíjn niet logisch. Ik kan ontzettend hard schreeuwen over dingen, omdat ik gevoelig ben voor het tegenovergestelde.

Daar verhard ik me in, bijvoorbeeld júist omdat het me zo moeilijk lijkt om met een achterstand het leven in te gaan. De manier waarop valide mensen reageren op invaliden bijvoorbeeld.

Oòh, wat zielig, in een rolstoel, moet je zien. Ik wordt dan kribbig. Wij lopen de hele dag te verlangen naar het moment dat we op die zitbank kunnen neerzijgen. Wij zouden moeten joggen om gezond te blijven en we dóen het niet. Ik kan ook niet éven wegblijven, hè? Angst voor knallen enzo heb je ook toch? Sorry kon het niet laten. Jibba zondag 30 september Snooplynn, hier een lijstje met alle mogelijk angsten. Truffel, graag aanstrepen waar je allemaal last van hebt: A Ablutofobie — angst voor baden of om zich te wassen.

Acarofobie - angst voor kleine diertjes, insecten en voorwerpen. De term wordt ook gebruikt voor de waanvoorstelling door mijten besmet te zijn en voor angst voor jeuk in het algemeen. Acerofobie — Angst voor zuurheid.

Achluofobie — angst voor het donker of de duisternis. Acousticofobie — angst voor geluid of lawaai. Acrofobie — angst voor hoogtes. Ook wel hoogtevrees genoemd. Houdt nauw verband met bathofobie. Aerofobie — angst voor schadelijke stoffen in de lucht, of voor lucht, tocht en wind in het algemeen. Ook wel luchtschuwheid genoemd. Aeroacrofobie — angst voor hoge open plekken. Aeronausifobie — angst voor het braken bij luchtziekte.

Agateofobie — angst voor krankzinnigheid. Agliofobie — angst voor pijn. Wordt ook algofobie genoemd. Agorafobie — angst om een vertrouwde omgeving te verlaten. Ook wel pleinvrees genoemd. Agrafobie — angst voor seksueel misbruik. Agrizoofobie — angst voor wilde dieren. Agyrofobie — angst voor straten of angst om de straat over te steken.

Aichmofobie — angst voor naalden of voor scherpe voorwerpen in het algemeen. Ook wel belonefobie genoemd. Ailurofobie — angst van katten of voor dieren die op katten lijken.

Albuminurofobie — angst voor nierziekte. Alektorofobie — angst voor kippen. Algofobie — angst voor pijn. Wordt ook agliofobie genoemd. Alliumfobie — angst voor knoflook. Allodoxafobie — Angst voor meningen en opinies. Ook wel opinievrees genoemd. Altofobie — angst voor hoogtes. Wordt meestal hoogtevrees genoemd. Amathofobie — angst voor stof. Amaxofobie — angst voor auto rijden of angst tijdens het auto rijden. Ambulofobie — angst om te lopen. Amnesifobie — angst voor geheugenverlies.

Amychofobie — angst om gekrabt te worden of angst voor schrammen. Anablefobie — angst om omhoog te kijken. Ancraofobie — angst voor wind. Wordt ook anemofobie genoemd. Androfobie — angst voor mannen. Wordt ook arrhenfobie genoemd. Anemofobie — angst om lucht in te slikken. Anginofobie — angst om te stikken. Anglofobie — Angst voor Engeland, Engelsen of de Engelse cultuur. Angrofobie — angst voor boosheid of angst om boos te worden. Ankylofobie — angst voor onbeweeglijkheid van een gewricht.

Anthropofobie — angst voor mensen of angst voor de maatschappij. Antlofobie — angst voor overstromingen. Apeirofobie — angst voor oneindigheid. Aphenphosmfobie — angst om aangeraakt te worden. Wordt ook haphefobie of haptefobie genoemd. Apifobie — angst voor bijen. Apotemnofobie — angst voor mensen met amputaties.

Arachibutyrofobie — angst voor plakkerig eten, zoals pindakaas dat aan het gehemelte blijft plakken. Ook wel bekend als spinnenangst of spinnenfobie.

Arithmofobie — angst voor cijfers. Arrhenfobie — angst voor mannen. Wordt ook androfobie genoemd. Arsonfobie — angst voor vuur. Asthenofobie — angst voor flauwvallen of flauwheid. Wordt ook ceraunofobie, brontofobie of keraunofobie genoemd. Astrofobie — angst voor sterren of angst voor het heelal. Asymmetrifobie — angst voor asymmetrie. Ataxiofobie — angst voor ataxie, een stoornis in de samenwerking van de spieren. Ataxofobie — angst voor wanorde of rommel.

Atelofobie — angst voor imperfectie. Atelofobie — angst voor ondergang of ruïnes. Athazagorafobie — angst om vergeten te worden, genegeerd te worden, of angst om zelf te vergeten. Atomosofobie — angst voor atoomexplosies. Atychifobie — angst voor mislukking. Houdt nauw verband met faalangst.

Aulofobie — angst voor fluiten. Aurofobie — angst voor goud. Aurorafobie — angst voor het noorderlicht. Autodysomofobie — angst voor mensen met een vieze geur. Autoglossofobie — angst voor de eigen taal. Automysofobie — angst om vies te zijn. Autofobie — angst om alleen te zijn of angst voor zichzelf. Aviofobie — angst om te vliegen in vliegtuigen.

Ook bekend als vliegangst. Bacteriofobie — angst voor bacteriën. Ballistofobie — angst voor kogels en raketten. Bolshefobie — angst voor bolsjewieken. Barofobie — angst voor de zwaartekracht of om platgedrukt te worden. Bathmofobie — angst voor trappen of stijle hellingen. Bathofobie — angst voor diepten. Kan zich ook uiten in diep water of diepe gangen. Batofobie — angst voor hoogtes of angst om dichtbij hoge gebouwen te zijn.

Batrachofobie — angst voor amfibieën, zoals kikkers en salamanders. Belonefobie — angst voor naalden of scherpe voorwerpen in het algemeen.

Ook wel aichmofobie genoemd. Bibliofobie — angst voor boeken. Bifobie — angst voor eigen biseksualiteit of die van anderen. De term wordt ook gebruikt als beschrijving van discriminerend gedrag dat voortkomt uit deze angst. Bindingsangst — angst om zich emotioneel te binden aan een ander persoon.

Blennofobie — angst voor slijm. Bogyfobie — angst voor spoken of de boeman uit het Engels: Botanofobie — angst voor planten. Brontofobie — angst voor onweer en angst voor bliksem. Wordt ook astrafobie, ceraunofobie of keraunofobie genoemd. Bufonofobie — angst voor padden. Cainofobie of cainotofobie — angst voor nieuwe dingen. Caligynefobie — angst voor mooie vrouwen. Wordt ook venustrafobie genoemd. Cancerofobie en carcinofobie — angst voor kanker.

Cardiofobie — angst voor hartaandoeningen, zoals een hartaanval, of angst voor het hart in het algemeen. Carnofobie — angst voor vlees of het eten van vlees.

Catagelofobie — angst om belachelijk gemaakt te worden. Catapedafobie — angst om van een geringe hoogte te springen. Cathisofobie — angst om te zitten. Catoptrofobie — angst om zichzelf in de spiegel te zien, of angst voor spiegels in het algemeen. Wordt ook spiegelvrees genoemd. Wordt ook brontofobie of astrafobie genoemd.

Chaetofobie — angst voor haar. Ook frigofobie en psychrofobie genoemd. Chemofobie — angst voor chemicaliën of angst voor het werken met chemicaliën. Cherofobie — angst voor vrolijkheid. Chionofobie — angst voor sneeuw. Chirapto — angst om aangeraakt te worden.

Wordt ook haphefobie of haptefobie en aphenphosmfobie genoemd. Chirofobie — angst voor handen. Cholerofobie — angst voor het krijgen van cholera. Chorofobie — angst om te dansen. Chronofobie — angst voor tijd. Chronomentrofobie — angst voor klokken. Cibofobie — angst voor voedsel.

Wordt ook sitofobie of sitiofobie genoemd. Claustrofobie — Angst voor kleine of gesloten ruimtes. Cleptofobie — angst voor stelen. Climacofobie — angst om de trap te beklimmen of om van de trap te vallen.

Clinofobie — angst voor bedden of angst om naar bed te gaan. Het bed wordt hier vaak geassocieerd met sterven, maar kan ook worden geassocieerd met nachtmerries. Cnidofobie — angst om gestoken te worden. Cometofobie — angst voor kometen.

Coimetrofobie — angst voor begraafplaatsen. Coitofobie — angst voor coïtes, oftewel angst voor geslachtsgemeenschap. Contreltofobie — angst voor seksueel misbruik. Coprastasofobie — angst voor een vertraagde, verstopte of moeizame stoelgang. Coprofobie — angst voor ontlasting. Consecotaleofobie — angst voor eetstokjes.

Contrafobie — de voorkeur van een fobisch persoon om zich in angstige situaties te bevinden. Coulrofobie — angst voor clowns. Cremnofobie — angst voor stijle overhangende rotswanden. Cryofobie — angst voor extreme kou, vorst of ijs. Crystallofobie — angst voor kristal of glas. Cyberfobie — angst voor computers of angst om met een computer te werken. Cyclofobie — angst voor fietsen. Cymofobie — angst voor golven of golfachtige bewegingen.

Wordt ook als kymofobie geschreven. Cynofobie — angst voor honden of hondsdolheid. Defecaloesiofobie — angst voor pijnlijke bewegingen van de ingewanden. Deipnofobie — angst om te dineren of angst voor conversaties tijdens het diner.

Dementofobie — angst om gek te worden. Wordt in het Nederlands soms ook gebruikt om angst om dement te worden aan te duiden.

Demofobie — angst voor menigtes. Wordt ook enochlofobie genoemd. Dendrofobie — angst voor bomen. Dentofobie — angst voor het bezoeken van een tandarts.

Dermatofobie — angst voor het oplopen van huitletsel of wonden. Dermatosiofobie — angst voor huidziektes. Dextrofobie — angst voor dingen aan de rechterkant van het lichaam. Diabetofobie — angst om diabetes te krijgen. Didaskaleinofobie — angst om naar school te gaan. Dieptevrees — angst voor diepten.

Ook bekend als bathofobie. Dikefobie — angst voor het gerecht. Dinofobie — angst voor draaikolken of duizeligheid. Diplofobie — angst om dubbel te zien. Dipsofobie — angst om te drinken. Dishabiliofobie — angst om zich in bijzijn van een ander uit te kleden.

Domatofobie — angst voor huizen of angst om in een huis te zijn. Wordt ook eicofobie of oikofobie genoemd. Dorafobie — angst voor de huid of vacht van dieren. Doxofobie — angst voor het uiten van meningen of angst voor het ontvangen van lof. Dromofobie — angst om de straat over te steken. Dutchfobie — angst voor Nederland of Nederlanders. Dysmorfofobie — angst of waanbeeld dat het eigen lichaam mismaakt of imperfect zou zijn. Dystychifobie — angst voor ongelukken.

Ecofobie — angst voor thuis. Eicofobie — angst voor de huiselijke omgeving. Eisoptrofobie — angst om zichzelf in de spiegel te zien, of voor spiegels in het algemeen. Elektrofobie — angst voor elektriciteit. Eleutherofobie — angst voor vrijheid. Elurofobie — angst voor katten. Wordt ook ailurofobie genoemd. Emetofobie — angst voor braken of braaksel. In de volksmond ook wel braakangst genoemd.

Enetofobie — angst voor spelden. Engtevrees — angst voor kleine of afgesloten ruimtes. Beter bekend als claustrofobie. Enochlofobie — angst voor grote groepen mensen.

Wordt ook demofobie genoemd. Entomofobie — angst voor insecten. Wordt ook insectofobie genoemd. Eosofobie — angst voor de dageraad of voor daglicht. Ephebifobie — angst voor tieners. Epistaxiofobie — angst voor bloedneuzen. Epistemofobie — angst voor kennis. Wordt ook gnosiofobie genoemd. Equinofobie — angst voor paarden. Eremofobie — angst voor zichzelf of angst voor eenzaamheid.

Ereuthrofobie — angst om te blozen. Kan voorkomen bij verlegenheid. Ergasiofobie — angst om te werken of functioneren. Betekend ook angst om te opereren, bij bijvoorbeeld een chirurg. Ergofobie — angst voor werk. Erotofobie — angst voor seksualiteit, seksuele relaties of seksuele vragen. Eufobie — angst voor goed nieuws. Eurotofobie — angst voor het vrouwelijk geslachtsorgaan. Febrifobie, fibrifobie of fidriofobie — angst voor koorts. Felinofobie — angst voor katten.

Wordt ook ailurofobie, elurofobie, galeofobie of gatofobie genoemd. Fengofobie — angst voor de zon. Francofobie — angst voor of afkeer van alles wat met Frankrijk of de Franse taal te maken heeft. Frigofobie — angst voor kou of koude dingen. Wordt ook cheimafobie, cheimatofobie of psychrofobie genoemd. Wordt ook ailurofobie, elurofobie of felinofobie genoemd. Wordt ook francofobie genoemd.

Gamofobie — angst voor om te trouwen, samen te wonen, of angst voor langdurige relaties in het algemeen. Geliofobie — angst om te lachen of uitgelachen te worden.

Geniofobie — angst voor kinnen. Genofobie — angst voor seks. Genufobie — angst voor knieën. Germanofobie — angst voor Duitsland, Duitsers of de Duitse cultuur. Gerascofobie of gerontofobie — angst om oud te worden of angst voor oude mensen.

Glossofobie — angst voor het spreken in het openbaar zie ook: Gnosiofobie — angst voor kennis. Wordt ook epistemofobie genoemd. Graphofobie — angst om te schrijven. Gymnofobie — angst voor zowel eigen naaktheid als die van anderen. Hagiofobie — angst voor heiligen of heilige dingen.

Hamartofobie — angst om te zondigen. Harpaxofobie — angst voor overvallers of om overvallen te worden. Hedonofobie — angst om te genieten. Heliofobie — angst voor de zon of zonlicht. Hellenologofobie — angst voor griekse termen of angst voor complexe wetenschappenlijke terminologie. Helminthofobie — angst om geïnfecteerd te zijn met wormen. Hemafobie, hematofobie of hemofobie — angst voor bloed. Onderscheid wordt gemaakt tussen de Ergo vorm en de Exo vorm.

Bij de Ergo vorm is er alleen angst voor het eigen bloed, bij de Exo vorm is er angst bij de aanblik van ieder bloed. Herpetofobie — angst voor reptielen. Heterofobie — angst voor de tegenovergestelde sekse. Hexakosioihexekontahexafobie — angst voor het getal Dit is volgens christenen het getal van de duivel.

Hierofobie — angst voor priesters of heilige dingen. Hippofobie — angst voor paarden. Hippopotomonstrosesquippedaliofobie — de angst voor of weerzin tegen het horen, lezen of uitspreken van lange woorden. Dit begrip is in de loop ontstaan uit het originele begrip sesquipedalofobie. Hobofobie — angst voor zwervers of bedelaars.

Hormefobie — angst voor shock of om in shocktoestand te geraken Homichlofobie — angst voor mist. Homilofobie — angst voor preken. Hominofobie — angst voor mannen. Wordt ook androfobie en arrhenfobie genoemd. Homofobie — angst voor homoseksualiteit of de angst zelf homoseksueel te worden of zijn. Het woord omvat ook het gedrag dat uit de angst voortkomt. Hoplofobie — angst voor vuurwapens. Hoogtevrees — angst voor hoogtes, ook wel bekend als acrofobie.

Houdt verband met bathofobie. Hormefobie — angst om in shock te raken. Hydrofobie — angst voor water, aan water gerelateerde situaties, of andere vloeistoffen.

Ook wel watervrees genoemd. Hydrargyofobie — angst voor kwikhoudende medicijnen. Hydrofobie — angst voor de in water aanwezige opgeloste stoffen, of angst voor hondsdolheid. Hydrophobofobie — angst voor hondsdolheid. Hygrofobie — angst voor vloeistoffen of vocht. Hylefobie — angst voor materialisme of angst voor epilepsie. Hylofobie — angst voor bossen. Hypnofobie — angst om te slapen of angst om gehypnotiseerd te worden. Hypsifobie — angst voor hoogte.

Ichthyofobie — angst voor vis. Ideofobie — angst voor ideeën. Illyngofobie — angst voor duizeligheid tijdens het omlaag kijken. Kan voorkomen bij hoogtevrees. Iofobie — angst voor vergif. Insectofobie — angst voor insecten. Wordt ook entomofobie genoemd. Isolofobie — angst voor eenzaamheid of angst om alleen te zijn. Wordt ook monofobie genoemd. Isopterofobie — angst voor termieten. Ithyphallofobie — angst voor een erectie zowel bij mannen als bij vrouwen.

Judeofobie — angst voor Joden of de Joodse godsdienst. Kakorrhaphiofobie — angst voor mislukking of angst om verslagen te worden. Houdt verband met faalangst. Katagelofobie — angst voor spot. Kathisofobie — angst om te zitten. Kenofobie — angst voor leegte of lege ruimtes. Wordt ook astrafobie en brontofobie genoemd.

Kijkangst — angst om personen aan te kijken. Kinesofobie of kinesiofobie — angst om te bewegen. Kinetofobie — angst om te verplaatsen. Kleptofobie — angst om te stelen. Koinonifobie — angst voor kamers. Kolpofobie — angst voor geslachtsdelen, meestal vooral gericht op het vrouwelijk geslachtsorgaan. Koniofobie — angst voor stof. Wordt ook amathofobie genoemd. Kopofobie — angst voor vermoeidheid. Kosmikofobie — angst voor kosmische verschijnselen. Kymofobie — angst voor golven.

Wordt ook cymofobie genoemd. Kynofobie — angst voor honden of angst voor hondsdolheid. Kyphofobie — angst om voorover te buigen of te bukken. Leprafobie of leprofobie — angst voor lepra. Lesbofobie — angst voor lesbische mensen of om zelf lesbisch te worden of zijn. Leukofobie — angst voor de kleur wit. Levofobie — angst voor dingen aan de linkerkant van het lichaam. Ligyrofobie — angst voor harde geluiden. Lilapsofobie — angst voor wervelstormen of orkanen.

Limnofobie — angst voor meren. Linonofobie — angst voor touw. Liticafobie — angst voor gerechtelijke vervolging. Lockiofobie — angst om te baren. Logizomechanofobie — angst voor computers. Logofobie — angst voor woorden. Luifobie — angst voor syphillis. Lutrafobie — angst voor otters. Lygofobie — angst voor duisternis. Lyssofobie — angst voor hondsdolheid of angst om gek te worden.

Mageirocofobie — angst om te koken. Maieusiofobie — angst om te baren. Ook bekend als lockiofobie. Malaxofobie — angst voor het liefdesspel. Wordt ook sarmassofobie genoemd. Maniafobie — angst om in een manie te geraken, of angst om gek te worden. Mastigofobie — angst voor straf. Mechanofobie — angst voor machines. Medomalacufobie — angst om een erectie te verliezen. Medorthofobie — angst voor een erecte penis. Megalofobie — angst voor grote dingen.

Melanofobie — angst voor de kleur zwart. Melissofobie — angst voor bijen. Meningitofobie — angst voor meningitis hersenvliesontsteking. Menofobie — angst voor menstruatie.

.

Read more
Prive ontvangst sex bi vrouw zoekt stel

prive ontvangst sex bi vrouw zoekt stel

Zoekende vrouw naar vrouw geen man of koppel! Het is intussen al een tijdje dat ik heel nieuwsgierig ben naar een vrouwenlichaam en graag wil ik dit samen met een leuke, sympathieke vrouw met uitstraling liever en liever ontdekken.

Zelf ben ik 28 jaar, single, 1m65, niet dik maar ook niet slank, eerder normaal gebouwd. Graag wil ik iemand leren kennen die net zoals mij niet enkel seks maar daarnaast ook vriendschap belangrijk vind. Een vrouw van max. Het zou fijn zijn een foto te ontvangen, je krijgt er zeker eentje terug. Dames die hetzelfde zoeken als ik Een gezellige avond met meerdere dames die van elkaar genieten Elkaar likken en laten likken. In mijn relatie met man, mis ik een vrouwelijke touch.

Graag vond ik iemand die buiten de seksuele contacten ook mijn beste vriendin wordt. Ikzelf ben een vrouw met rondingen en een niet-roker. Mag ook afzonderlijk zijn duo. Dames, kan ik een reactie verwachten eventueel meer dan een regel tekst.

Vrouw op leeftijd wil nog van het leven genieten,zoekt vrouw-vrouw contact. Geen extremen, zachte sex. Ben gehuwd maar man houd zich er buiten.

Op zoek naar een vriendin met dat beetje extra. Zaterdag rijden wij in een luxe busje me Wij zijn een bi koppel en ontvangen mannen, vrouwen en Hoi hoi Leuk dat je op onze advertentie hebt geklikt Wij zijn een leuk en gezellig koppel wat a Hoi hoi Leuk dat je op onze advertent Gezellig koppel uit Elst. Wij geil en discreet mixed stel voor leuke discrete nette geile vent die lekker wil relaxen,onts Wij geil en discreet mixed stel voor Cuckold Koppel uit Rotterdam.

Hoi daar Vandaag wil ik samen met mijn vriend trios doen. Lijk het je leuk om met ons mee te doen Hoi daar Vandaag wil ik samen met mij Goedendag,wij liggen straks weer heerlijk op een matras. Vrouw 48 Jr, blond haar met blauwe ogen en Goedendag,wij liggen straks weer heerlij Hallo wij zijn een erg aantrekkelijk en zeer geil koppeltje Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie?

Kim en Romeo zoeken man voor trio Hallo nette man, Wij zijn Kim en Romeo, wij houden van elkaar en van sex. Onderdanige en vastgebonden kleuterjuf Hoi mannen Normaal ben ik een nette kleuterjuf groep 2 maar ik loop een hele tijd met een fanta Vriendengroep of team gezocht Zijn jullie een vriendengroep of sportteam en zouden jullie het leuk vinden om eens samen een geile Cockold stel 25j zoek geile man voor s Actie toekijken bij geil stel 60Euro nu Hey Heren.

Stel bezoekt u thuis en voor een geil Leuk stel voor zaterdag? Natasja en Ben Hoi, Leuk dat je onze advertentie komt bekijken. Zaterdag 16 juli bang van omg.

Bi koppel ontvangt Vandaag tot Gezellige wapparty en met leuk Geil koppel wil lekker spelen met jou Wij geil en discreet mixed stel voor leuke discrete nette geile vent die lekker wil relaxen,onts Zin in een trio? Hoeriggggggg Goedendag,wij liggen straks weer heerlijk op een matras.

...

Read more