Vingeren seks gay

vingeren seks gay

De jongen ligt op zijn rug. Jij ligt op je buik tussen zijn benen. Lik zijn ballen, het perineum het gebiedje tussen de balzak en de anus en zijn anus. Je kunt daar beter bij als hij zijn benen iets optrekt. Maak je vinger nat met speeksel of glijmiddel. Breng een vinger in zijn anus en masseer zijn prostaat. Voel je je ongemakkelijk? Ga eerst onder de douche, dan voelen jullie je frisser.

De jongen steunt op zijn handen en knieën. Streel zijn anus of ga met je vinger erin. Je kunt in deze positie dieper doordringen. Streel ook zijn billen, zacht of wat harder. Stimuleer zijn anus ook met je tong.

Lik zachtjes of juist krachtig. Of ga ook met je tong naar binnen. Als twee jongens anale seks met elkaar hebben, gebruiken ze soms de woorden 'top', 'bottom' en 'versatile'.

Top betekent dat je de ander anaal neukt: Bottom betekent dat je door de ander anaal geneukt wordt: Versatile is Engels voor 'veelzijdig'. Het betekent dat je het allebei leuk vindt: Een jongen ligt op zijn rug. Hij trekt zijn benen op en laat ze op de schouders van zijn partner rusten. De penis komt in deze positie diep in de anus en voelt groter aan. Met een grotere penis kan dit pijnlijk zijn. Laat elkaar weten wat je fijn vindt! De andere zit op hem op zijn hurken en steunt op zijn borstkas.

De jongen die bovenop zit bepaalt het tempo en hoe diep de penis in zijn anus kan. De jongen die bovenop zit kan ook met zijn rug naar zijn partner toe zitten. Dan heb je geen oogcontact meer.

De penis gaat in een andere hoek in de anus. Kijk wat fijn voelt! Een jongen steunt op zijn handen en knieën. De andere zit  op zijn knieën achter hem, tussen zijn benen in. Jullie hebben allebei controle over de beweging en het tempo van de penetratie.

Sommige mannen gebruiken niet altijd condooms terwijl ze van zichzelf weten dat ze veel risico hebben gelopen op soa's en hiv.

Ik vind regelmatig testen belangrijk. Moest ik hiv of een soa hebben, dan wil ik dat zo snel mogelijk weten. In eerste instantie voor mezelf voor mijn eigen gezondheid.

Ik zou het ook jammer vinden moest ik iemand anders besmetten. Uit onderzoek blijkt dat 1 op 20 MSM leeft met hiv. Anale seks Hiv wordt via anale seks zonder condoom veel gemakkelijker overgedragen dan via vaginale seks zonder condoom. Bij het neuken ontstaan kleine wondjes in het slijmvlies van de aars. Die wondjes vormen een toegangspoort voor het hiv-virus. Anale seks zonder condoom is de belangrijkste reden waarom hiv zo snel onder MSM verspreid is geraakt.

Meer soa's Mannen die seks hebben met mannen hebben vaker  seksueel overdraagbare aandoeningen soa's. Dan is iemand heel besmettelijk. De meeste besmettingen gebeuren in deze fase. Echter, tijdens de eerste weken van een hiv-besmetting kan een test de aanwezigheid van het virus in het lichaam nog niet opsporen. Het is dus mogelijk dat je negatief test voor hiv, maar in werkelijkheid in de eerste weken van een besmetting zit. Verantwoordelijkheid  Sommige mannen gebruiken niet altijd condooms terwijl ze van zichzelf weten dat ze veel risico hebben gelopen op soa's en hiv.

Onzichtbaar Hiv is een chronische aandoening geworden. Dat betekent dat mensen met hiv levenslang drager zijn van het virus. Dankzij de medicatie verkeren zij in goede gezondheid. Het is goed mogelijk dat er in je vriendenkring mensen leven met hiv.

. SENSUELE MAN BEFT

Vingeren seks gay

Tags  kontjes kontneuken amateur vingeren slank ongecensureerd anaal brunette tatoeage. Reden van melding Ongepaste foto Gebruiker doet zich als iemand anders voor Gebruiker valt me lastig Profiel bevat verkeerd gemodereerde foto's Gebruiker is minderjarig Racisme Commercieel, vingeren seks gay. Nee Op zoek naar: Mannen die seks hebben met mannen hebben vaker  seksueel overdraagbare aandoeningen soa's. Verantwoordelijkheid  Sommige mannen gebruiken niet altijd condooms terwijl ze van zichzelf weten dat ze veel risico hebben gelopen op soa's en hiv. Het betekent dat je het allebei leuk vindt: Tags  kont atletische grote prachtige vrouw blond pijpen bodybuilder mollig grove sperma vet.

Stimuleer zijn penis met je tong, lippen en de binnenkant van je mond. Besteed extra aandacht aan zijn eikel en toompje. Let goed op wat hij prettig vindt. Wees voorzichtig met je tanden. Gebruik tegelijk je handen. Houd zijn penis vast tijdens het pijpen of trek hem tegelijkertijd af. Masseer zijn perineum het gebiedje tussen de balzak en de anus en speel zachtjes met zijn ballen. De jongen ligt op zijn rug. Jij ligt op je buik tussen zijn benen. Lik zijn ballen, het perineum het gebiedje tussen de balzak en de anus en zijn anus.

Je kunt daar beter bij als hij zijn benen iets optrekt. Maak je vinger nat met speeksel of glijmiddel. Breng een vinger in zijn anus en masseer zijn prostaat. Voel je je ongemakkelijk?

Ga eerst onder de douche, dan voelen jullie je frisser. De jongen steunt op zijn handen en knieën. Streel zijn anus of ga met je vinger erin.

Je kunt in deze positie dieper doordringen. Streel ook zijn billen, zacht of wat harder. Stimuleer zijn anus ook met je tong. Lik zachtjes of juist krachtig. Of ga ook met je tong naar binnen. Als twee jongens anale seks met elkaar hebben, gebruiken ze soms de woorden 'top', 'bottom' en 'versatile'.

Top betekent dat je de ander anaal neukt: Bottom betekent dat je door de ander anaal geneukt wordt: Versatile is Engels voor 'veelzijdig'. Het betekent dat je het allebei leuk vindt: Een jongen ligt op zijn rug.

Hij trekt zijn benen op en laat ze op de schouders van zijn partner rusten. De penis komt in deze positie diep in de anus en voelt groter aan. Met een grotere penis kan dit pijnlijk zijn. Laat elkaar weten wat je fijn vindt! De andere zit op hem op zijn hurken en steunt op zijn borstkas. De jongen die bovenop zit bepaalt het tempo en hoe diep de penis in zijn anus kan. Ik zal dan je billen openen en je kutje gaan rimmen en zachtjes vingeren en misschien met dildo neuken.

Als je lief en gewillig bent kan daddy jou ook penetreren met zijn lul. Daddy houd speciaal van een slaafje sletje om te ge misbruiken. Soft SM is mogelijk met bondage,spanking,blinddoek,afbinden pik ballen.

In sommige gevallen is pissex mogelijk. Jij hebt beslist slank onbehaarde of lichte behaarde body met lekkere piemel cm en jou lengte niet groter als 1. Jij fantaseert al lang en verlangd erg naar sex met een oudere lieve man daddy. Nu ben je elke dag geil en ruk je jezelf af. Kom naar daddy en laat mij dit heerlijk doen. Daddy kan jou vrij diskreet ontvangen,overdag,avond,weekends. Als je van ver komt heeft dad slaapplek voor je.

Foto zijn een fantasie van internet. Het juist geil spannend vind om te kijken hoe hij sex heeft met mij en ook heerlijk meedoet. Zij ook door 2 mannen laat likken en neuken in kutje en misschien in kontje. Alles safe en hygienisch. Voor de gezelligheid Positie:

Vingeren seks gay