Wijd opengesperde kut neuk me snel

wijd opengesperde kut neuk me snel

Niemand van ons had nog gesproken, we keken elkaar alleen maar uitdagend en hongerig tussen de benen. Als ogen konden doen klaarkomen zoals al eerder was gebeurd… In het midden stond een houten tafeltje waarop glazen wijn stonden, twee kaarsen, verschillende dildo’s en een op zijn zij liggende lege fles. Dit alles onder een voorwaarde: Ze ging staan, een duidelijke natte vlek op de plek waar haar kut op de bank had gezeten achterlatend en draaide de fles in het rond. Met ingehouden adem wenste iedereen dat de fles hem of haar aanwees maar het was Monique die de eerste gelukkige was.

Met een gelukzalige en overgeile glimlach op haar knappe gezichtje vertelde ze haar eerste opdracht. Anne leek een beetje teleurgesteld omdat ze nog niet direct aan haar gerieven zou komen maar het idee wond haar ook duidelijk op. Ze zou er geen moeite mee hebben iemand te verleiden, elke gezonde man of vrouw zou haar technieken niet kunnen weerstaan. Nadat ze zich aangekleed had draaide Anne de fles in het rond, die bij puur toeval haar eigen kant opwees.

We lachten allemaal om de geweldige wraakactie van Anne en om het beteuterde gezichtje van Monique die zuchtend de fles een draai gaf. Mijn vriendin mocht een opdracht geven! Maar je mag haar niet neuken! Je gaat gewoon op haar zitten”. Esther kreunde bij dit idee en Lotte liep naar haar toe, gaf mij een knipoog toen ze de keiharde pik met haar handen bij haar naar binnen leidde en liet zich genietend helemaal vullen. Haar schaamlippen glinsterden van het vocht en haar klit was duidelijk zichtbaar glanzend gezwollen.

Zonder twijfel begon bij iedereen de pil te werken en werd de spanning nog duidelijker voelbaar. Lotte draaide de fles die nu mijn kant opwees!

Ik gaf mijn vriendin de opdracht de twee vleeskleurige dildo’s te pakken en de een in haar kutje en de ander in haar kontje te steken. Ze gaf me een zoen, “je bent een echte heer, mijn lieve schat” en voldeed maar al te graag aan mijn verzoek. Met een tube glijmiddel maakte ze de dildo die in haar reet zou gaan heerlijk glad zodat ze het probleemloos bij haar naar binnen kon schuiven. De twee uiteinden van de dildo’s staken er nog maar een heel klein stukje uit wat betekende dat ze echt heel diep zaten en nadat ze kreunend de fles had gedraaid ging ze weer naast mij zitten, kijkend naar mijn gezwollen pik.

Omdat de fles gestopt was bij Lotte en Esther, die nog steeds rillend van genot op de bank zaten, liet Esther het aan de vrouw op haar pik over om iets te verzinnen. Ik moest van haar naar de keuken gaan waar een bowl slagroom al klaarstond en die mee terugnemen.

Even later zette ik de heerlijk ruikende slagroomgevulde bowl op tafel. Maar laat haar nog niet klaarkomen! Met gesloten ogen en kronkelend van oncontroleerbare lust huiverde Monique toen ik het slagroom tergend langzaam over haar hele lichaam uitsmeerde, over haar borstjes, haar buikje, haar geschoren kutje. Ik begon het vanaf haar nek naar beneden op te likken, nam haar echt superharde tepeltjes in mijn mond, speelde met mijn tong in haar navel en kwam uiteindelijk aan bij haar jonge, smachtende poesje.

Kippenvel over haar hele lichaam. Zorgvuldig vermeed ik haar klit, het leek wel op een klein eikeltje zo ver stak het eruit, toen ik haar lipjes schoonlikte en zelfs haar kontgaatje niet onberoerd liet.

Slagroom gemixt met haar druipende kutgeil! Zo lekker had ik nog nooit gegeten, of eerder gedronken, in een restaurant! Toen ze weer helemaal schoon was ging ik met een druppel voorvocht druipend uit mijn immens gezwollen pik weer naast mijn vriendin zitten, draaide de fles en wachtte supergespannen af welk idee Esther te binnen zou schieten nu zij aan de beurt was.

Beste geile lezers, ik kan me voorstellen dat het in een gewoon goed opgebouwd seksverhaal nu onderhand wel tijd zou zijn dat de neukspetters ervan af zouden beginnen te vliegen en jullie daar nu ook al op zitten te wachten, maar dat is niet wat er direct gebeurde!

Zo gespannen als we allemaal waren om nu dan eindelijk met het echte werk te beginnen, zo verschrikkelijk werden we op de proef gesteld door de spelletjes van Lotte, die toch de bazin leek te zijn geworden. Spelletjes is misschien niet het goede woord voor wat er zou volgen omdat het echt heel een serieus en zwaarbeladen nacht zou blijken te worden.

Lotte bleek een echte heks te zijn in de letterlijke betekenis van het woord. Ze had een soort “heksendiploma” gehaald, hoorde ik achteraf pas, en was gespecialeerd in hypnose en het oproepen van geesten. Ik voel de reacties al van jullie komen en ik moet zeggen dat ik het in eerste instantie al helemaal niet serieus nam, hoe ze in kleermakerszit plaats nam op de bank en mij probeerde te hypnotiseren.

Ze had gevraagd of ze mij als proefpersoon mocht gebruiken en ik had lachend “ja, hoor” gezegd, totaal niet verwachtend dat mijn nuchtere ik zou kunnen veranderen in het seksmonster dat ik zou worden. In ieder geval, degenen die zich de scène uit de film “Stir of echoes” herinneren waarin Kevin Bacon onder hypnose wordt gebracht weten nu dan ongeveer hoe het in z’n werk ging, omdat het er ontzettend veel op leek.

Ik zal zelf hieronder proberen te beschrijven wat ik voelde en deed, terwijl mijn lieve vriendin af en toe zal bijspringen en vertellen hoe zij het ervaren had: Het was zwart voor mijn ogen geworden nadat Lotte zachtjes en indringend op me in was beginnen te spreken. Woorden als “neukgod”, “monsterpik” en “zaadvloed” werden geloof ik herhaaldelijk uitgesproken maar mijn gedachten dwaalden af.

Het was afgezien van haar zich nu verwijderende stem doodstil in het restaurant en er was buiten de regen die zachtjes tegen het raam was beginnen te tikken niets te horen behalve het suizen van het bloed in mijn oren en mijn eigen, zware ademhaling.

Het enige waar ik me steeds meer van bewust begon te worden was mijn pik, die enorm zwaar leek te worden en groeide en groeide totdat ik het idee had dat hij zo groot en dik moest zijn als mijn arm in mezelf lachend moet ik nu denken aan een bepaald verhaal van Roald Dahl. De noodzaak om te neuken werd met de seconde groter en duidelijker totdat ik de moed had mijn ogen te openen: Ik keek naar beneden en zag dat mijn pik niet zo groot was als hij aanvoelde, “anders had je ook nooit in een kut gepast” zei een hees meisjesstemmetje in mijn hoofd, maar dat hij wel op z’n allergrootst was en er dikke en lange geildraden aan bleken te hangen.

Ik stond op, voelde mijn buik nat worden van mijn pikgeil en begon te zoeken. Als een roofdier rook ik in de lucht en probeerde een geur van de vrouwen en hun spoedig te doorboren kutjes op te sporen. Het was geweldig je zo te zien, echt waar! Ik had me verstopt achter de kassa en keek hoe je daar rondliep met je neus in de lucht en leek te snuiven, op zoek naar ons.

Er hingen inderdaad lange draden aan je superpik die ik zo graag als eerste had willen proeven en doorslikken maar het was Anne die als eerste je aandacht trok. Ze stapte nietsvermoedend het restaurant binnen met een kleine brunette aan haar zijde, beiden doorweekt door de nu plenzende regen.

Ik kon zien hoe het door Anne gezochte neukoffer jouw aanstaarde, verbaasd en ietwat geschrokken naar Anne keek en als reactie op het uitkleden van Anne hetzelfde deed. Je liep langzaam naar de zich uitkledende vrouwen. Ik wist niet eens dat ik de brunette niet eens kende, ik zag alleen twee paar prachtig gladgeschoren benen met daartussen hetgeen ik nodig had. Het behoorde mij toe.

Anne liet de brunette zich omdraaien zodat ze met haar heerlijke kont en kut naar me toe stond. Anne wreef uitdagend over de billen van de staande vrouw, maakte haar vingers nat door ze in haar mond te steken, smeerde haar spuug over de nu openstaande schaamlippen en zei: Helemaal tot aan haar baarmoeder en misschien zelfs wel erin!

Ik ging achter haar staan, pakte het lange haar van de brunette hard beet, trok eraan zodat ze naar achteren kwam en mijn pik tussen haar billen het geil uitsmeerde. Angstig en superopgewonden moest ze zich gerealiseerd hebben dat dit de hardste neukpartij van haar leven zou worden, keek me met haar onschuldige bambi-ogen over een schouder aan en knikte dat ik mocht beginnen.

Ik moest echt hard drukken om mijn supergrote eikel in het nauwe warme kutje te krijgen maar toen hij langzaam naar binnen gleed schreeuwde de vrouw het uit. Ze werd opengereten door mijn pompende pik en genoot ervan alsof ze in jaren niet had geneukt. Dit was wat ik wilde, haar neuken totdat ze volledig uitgeput op de houten vloer zou zakken.

Als een bezetene greep ik haar borsten, drukte mijn gloeiende lichaam hard tegen de hare en pompte nu snel in en uit haar soppende poesje. Mijn en haar geil kletste op de vloer. Ik had Anne’s aandacht kunnen trekken en wenkte dat ze naar me toe moest komen zonder dat jij het merkte.

Dat was niet zo moeilijk want je had alleen aandacht voor die brunette ik weet nog steeds haar naam niet! Zodra ze tegenover me stond drukte ik haar tegen me aan en met mijn arm achter haar rug om stak ik twee vingers in haar druipnatte kut. Kreunend deed ze bij mij hetzelfde en in het kort vertelde ik hoe Lotte jou had gehypnotiseerd.

Dit wond haar ontzettend op en ze ging vliegensvlug op de vloerbedekking achter de kassa liggen, mij gebarend dat ze in een 69 positie wilde liggen. Haar tong flitste nu over mijn poesje en ik zoog haar klit diep in mijn mond.

Eindelijk werd ik goed aangeraakt! Haar ervaren tong bracht me binnen een minuut tot een ontzettend orgasme! Terwijl jij zo heerlijk lag te spuiten had ik de brunette al twee keer klaargebeukt. Ze hijgde en hijgde en vroeg me eventjes te stoppen zodat ze weer bij kon komen maar ik neukte gewoon door, had ook niet kunnen stoppen trouwens want het stemmetje in mijn hoofd commandeerde mij haar net zolang te neuken totdat de vrouw het echt niet meer aankon.

Weer kwam ze klaar, ik moest haar echt stevig vasthouden want ze werd helemaal slap in mijn armen. Ga de volgende hoer opzoeken! Ik liet haar uitgeput op de vloer zakken en vervolgde mijn jacht. Had ik geweten dat jullie tweeën achter de kassa lagen dan was ik zeker langsgekomen om jullie eens lekker anaal te nemen maar mijn aandacht werd getrokken door de vage contouren van twee neukende mensen die zichtbaar werden door de deur met bewerkt glas.

De zaal is ondertussen aan het leeglopen, we gaan naar buiten, mijn man zegt “dat heb je goed gedaan” dat hij fier op mij is en dat de mannen in de zaal zich op mij hadden afgetrokken. Ik zeg mijn man wat ik voel, de waarheid, schatje ik voelde me zo erg vernederd door wat je me daar hebt laten doen, maar dat is juist wat ik wil, jij mag me seksueel totaal vernederen, ik doe alles voor jou. Een glaasje wijn en een etentje heb ik nu wel verdiend.

We gaan dus naar een restaurantje in de buurt. Onder het eten bekom ik stilaan van de gebeurtenissen en van wat mijn kutje heeft moeten incasseren. Ik vertel mijn man hoe ik zo geil werd van de kut van dat meisje en het me zo verwonderde dat ik er van genoot van een vrouw uit te likken. Dan was het toch een goed idee en een verrijking om je naar dat podium te sturen zegt mijn man. We blijven een tijdje zitten in dat restaurant en dan komt de waarheid boven.

Mijn man zegt dat hij helemaal niet verwacht had dat dit alles zou gebeuren in die life show maar me eigenlijk naar hier had gebracht met een totaal andere opdracht in zijn gedachte. Ik wil zien dat je achter zo’n raam gaat zitten en je laat gebruiken als een echte hoer. Nee, dat kan hij toch niet menen, Schatje dat wil je toch niet echt zeg ik. Maar hij hoeft niet te antwoorden, ik zie dat het dat is wat hij van mij verlangd. We blijven hier toch tot morgen zegt hij, we zien dan wel. We wandelen naar ons hotel terug en gaan voorbij al de vensters met hoeren plots gaat hij bij zo’n hoertje naar binnen en vraagt me te wachten, ik zie hem achter het raam met haar praten en naar mij wijzen.

Nu hij buiten komt zegt hij, je mag morgen voor één uur het raam gebruiken maar wat je verdiend moet je aan haar geven. Als we in onze kamer komen neukt hij me nog lang, maar daarna kan ik niet slapen. De gedachte morgen achter een raam te zitten laat me niet toe slaap te vatten. Ik denk terug aan vanavond, hij heeft me voor een ganse zaal laten neuken en nu dit nog.

Erger kan toch niet dan echt de hoer spelen, en dat alles om mijn man tevreden te stellen, ben ik gek geworden.

Ik voel me werkelijk totaal ontredderd, beschaamd en angstig voor wat komen gaat. Als we in de straat komen zie ik al die mannen voor de ramen naar de hoeren kijken. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar ook ga zitten. Mijn man gaat me voor trapje op binnen bij die hoer van gisteravond. Zij sluit het gordijn, en toont me de ontvangst ruimte, buiten een bed niet veel zaaks, en zegt me hoeveel ik moet vragen. Zeker niet langer dan een kwartier per klant, en je ontvangsten zijn voor mij zegt ze.

Ik weiger klanten die te jong of te oud zijn, dronken zijn, er onverzorgd uitzien of een vieze lijfgeur hebben. En weg is ze. Mijn man trekt mijn jasje uit en zet me in mijn minirokje en doorkijkbloes op het stoeltje achter het raam.

Hij kust me en zegt doe het gordijn maar open. Ik twijfel of ik dit nu echt zou doen ik durf het gordijn niet open maken. Mijn hart bonkt uit mijn borstkas. Dat mannen wilden betalen om seks met mij te hebben, geeft me wel een kick. Maar goed, ik neem al mijn moed samen en trek het gordijn in een ruk open.

Ik zit achter het raam zoals mijn man het opgedragen had met mijn benen open, deze maal als een echte hoer. Ik ben zeer beschaamd nu al die mannen voorbij lopen en me bekijken en keuren. Straks loopt er nog iemand voorbij die ik ken. Ik zit hier bijna naakt te koop voor iedereen die zin heeft. Een man blijft staan en me keurt me. Hij doet teken mijn benen verder te spreiden, het kost me veel moeite maar ik doe het, hij kijkt nu recht naar mijn kut, het is een man van in de veertig, ruige kerel, metser of zo denk ik.

We spreken over de prijs en hij komt binnen. Ik sluit het gordijn en weet niet goed wat te doen. Hij betaalt en ik neem hem mee naar het bed. Zonder meer steekt hij zijn hand tussen mijn benen en vingert me. Mooi lijf zegt hij en duwt me op bed, benen open zegt hij, wat ik doe en waarna hij zijn broek laat zakken en zijn lul in mijn mond duwt, zuigen hoer zegt hij, ik zuig hem af, het is een mooie grote lul, ik lik zijn blinkende eikel en neem hem diep in mijn mond, ik ken echt mezelf niet meer, het wind me op en onmiddellijk daarna steekt hij zijn lul zonder plichtplegingen in mijn kut.

Ik voel zijn penis mijn schaamlippen uit elkaar duwen en diep in me komen. De gedachte dat ik hier lig als een echte hoer met een betalende vreemde vent in mijn kut maakt me tot mijn eigen verwondering geil, heel geil. Ik wil nu zelf dat hij me neukt. Ik ben een hoer een slet neuk me klootzak steek je lul dieper in me roep ik terwijl ik mijn benen zo ver mogelijk spreid, en mijn heupen omhoog duw om zijn lul dieper in me te voelen.

De man kijkt verwonderd en wordt meer opgewonden hij neukt me hard en diep. Vuil slet, jij bent een heet wijf roept hij. Ik ben nu zo geil dat ik mezelf hoor zeggen doe die condoom af en schiet je sperma in mij. De man weet niet waar hij het heeft en doet direct wat ik vraag.

Ik voel goed het verschil nu zijn piet naakt in me komt, het voelt zoveel beter. Mannen denken dat een vrouw dat niet voelt maar een lul zonder jasje is zoveel beter. Ik geniet er werkelijk van zeker als ik hem voel klaarkomen in me, als hij zich terug trekt voel ik zijn sperma uit mijn kut lopen.

Die man blijft maar vragen wanneer ik hier terug zit, want hij wil me terug, ik zeg maar morgen om er vanaf te zijn. Als ik terug mijn gordijn open doe en daar zo goed als naakt zit zie ik Mark van mijn werk voorbijgaan. Een sympathieke veertiger waar ik alle dagen mee samen werk op kantoor.

Ik krimp ineen nee dat is een ramp maar gelukkig hij is al voorbij en heeft me blijkbaar niet gezien. Juist wanneer ik me terug wat gerust voel dat hij weg is, staat hij plots vlak voor mijn raam en bekijkt me. Hij kijkt tussen mijn benen en naar mijn borsten in de doorkijk bloes.

Ik ga werkelijk door de grond van schaamte, maar voor ik tijd heb om iets te doen komt hij binnen. Mark dit is niet wat je denkt tracht ik nog te zeggen.

Maar hij reageert niet en legt wel euro op het kastje. Ik wil je al zo lang eens neuken, en hier kan dat dan, zegt hij. Hij neemt me vast en geeft me een tongkus, terwijl hij ongegeneerd zijn hand tussen mijn benen steekt en mijn kutje betast, want daar heeft hij rijkelijk voor betaald. Maar Mark … tracht ik nog te zeggen, maar ik besef dat het al te laat is.

Goed, maar dan zo niet, je bent een lieve man en ik wil enkel met jou echt vrijen, ik zal me nu aan je geven, ik heb maar een kwartier tijd en zal je alles later wel uitleggen.

Ik beloof je dat je me in de loop van de week uitgebreid mag neuken, maar laat dat tussen ons blijven, en geen woord aan niemand. Het is toch gans anders als je neukt met iemand die je kent. Het is kort maar ik denk dat we er samen echt van genieten, zijn penis schuift in me, ik voel hoe hard hij is en voel hem diep in me terwijl hij me kust. Ik voel hem in en uit men spleet glijden en bedenk dit is Mark die ik morgen terug zie op het werk.

Je doet me goed, Mark, ik ben blij dat je me gevonden hebt, kom heerlijk klaar in mij daarna zal ik je proper likken. Ik voel dat hij bijna klaarkomt, hij pompt nu hard en snel in me. Schatje ik voel dat ik ook ga komen, zeg ik. Hij spuit diep en lang in me terwijl ik kreunend klaarkom. Nadat ik hem verzekerd heb dat ik het morgen zal uitleggen vertrekt hij. Er volgen nog twee mannen, die ik afwerk als een hoer, netjes met condoom en telkens ik mijn raam open zie ik mijn man aan de overkant staan kijken.

Mijn tijd is op en mijn man doet teken te stoppen, maar er staan nog twee mannen die me samen willen te nemen. De prijs word afgesproken om me tegelijk langs voor en achter te nemen, ik laat mijn man wachten en neem de twee mannen samen waarbij ik me totaal laat gaan. Een man gaat onder me liggen en duwt langzaam zijn paal in mijn aars, mijn man heeft dat al wel eens gedaan, maar deze is lang en dik, het doet pijn en ik moet gillen maar na even als hij op en neer gaat is het een lekker gevoel en word ik er weer heet van, nu komt de tweede in mijn kutje hij hoeft niet veel moeite te doen want ik ben kletsnat, ik voel zijn dikke eikel in me dringen mijn kutje word opengesperd en zijn dikke paal schuift langzaam in me dieper en dieper, ik duw mijn onderlijf hard tegen de twee harde palen om ze zo diep mogelijk in me te voelen.

Ze neuken me samen en het maakt me gewoon gek, ik rij mee op hun ritme en voel ze overal in en uit me schuiven ik kan gewoon niet meer nadenken. Ik laat me totaal gaan in een wolk van genot, “ja, neuk me, neuk me, spuit me helemaal vol asjeblief” roep ik onbewust.

Ik voel me overweldigd liggend tussen twee mannen en ik voel ze harder en dieper in me komen, ik begin langzaam en ritmisch te schokken en te trillen van genot.

Kort op elkaar komen ze alle twee in me klaar, het sperma loopt uit mijn aars en kut ik voel het sperma overal in me en kom zelf schokkend klaar. Ik voel me erger dan een hoer omdat ik hiervan geniet. Als ik ze uitlaat komt mijn man samen met het hoertje binnen, blijkbaar hebben ze samen nog wat afgesproken want ze neemt me vast en geeft me een tongkus.

Ik ben totaal verrast maar laat natuurlijk begaan. Ze doet mijn kleren uit en ontkleed zichzelf en legt me op het bed. Ze komt in een 69 houding op me liggen en haar vagina ligt voor mijn mond, ik voel haar tong in mijn kutje gaan, en ze begint me zalig uit te likken. Met de herinnering van gisteren in gedachte lik ik haar kutje, ik duw mijn tong diep in haar, ze is vochtig en ik proef weer die heerlijke smaak, het is zo super vrouwelijk, ik lik haar zo diep ik kan haar kut word natter en natter haar vocht smaakt hemels voor mij.

Ik voel me langzaam klaar komen, ik schok en tril over gans mijn lichaam en roep het uit van genot tot ik klaarkom. Ik zie mijn man naast het bed zich aftrekken. Ze staat op en neemt een voorbind penis, eens die aan komt ze op me liggen, en voel ik de kunst penis in me schuiven. Nooit heb ik dit gevoel gekend, een vrouw die op me ligt en in me zit. Ik voel haar borsten tegen de mijne schuiven terwijl ze me tongkust, toch heel anders dan wanneer een man je kust, terwijl ik nog steeds de smaak van haar vagina in mijn mond proef.

: Wijd opengesperde kut neuk me snel

THUISONTVANGST DOETINCHEM KAALGESCHOREN KUTJE 795
Erotische massage meppel sex voor twee Spuit kutten negerseks
HARD VINGEREN GROOTSTE KUT OOIT 214

Neuk de juf twee lullen in een kut

De man lacht naar me, en kijkt natuurlijk naar mijn kutje, vinger je zegt mijn man. tweede man zijn penis in mijn kut dringen dieper en dieper en hij neukt me nu word ik er wild van, ik lik als een hond diep in haar opengesperde vagina en wil niet stoppen. . Ik voel dat hij bijna klaarkomt, hij pompt nu hard en snel in me . Met wijd opengesperde mond liet ik mij in mijn gezicht zeiken en alles wat ik te pakken kon “Neuk me in de kont”, zei ik op smekende toon tegen Erwin. en terwijl ik snel op en neer bewoog, vingerde ik mijn kut en wreef hard over mijn klit . Gratis mobiledhaar wijd opengesperde kut ontvangt grote lul, sex filmpjes met redhead katja gaatjes en film me als ik mijn kutje mastubeer - Bekijk gratis mobiledhaar wijd opengesperde Zijn lange stijve neger lul word gepijpt en neukt de anus In een snel tempo neuken de twee lullen haar kut en anus tegelijk.

Sacha liep richting douche. Bah, wat plakte ze. En dan nu die koude douche in achter de keuken. Gelukkig was het buiten niet koud, want er was geen verwarming daar. Wat je allemaal niet voor een goede vriendin over moet hebben. Op het aanrecht stond wat afwas, had Daniel die nou nog niet gedaan?

Er stond een fles wijn bij, nog bijna vol. Mm…, daar had ze wel zin in, Sacha hield van een lekker wijntje. Ze had dorst en het eerste glas klokte ze zo achterover. Ze schonk zichzelf nog een groot glas vol en zette de nu bijna lege fles weer terug op het aanrecht. Zo, en nu lekker douchen dacht ze. Terwijl ze het water warm liet worden nipte ze nog een beetje wijn. De waterstralen masseerden haar lichaam heerlijk en al snel was de douche vochtig en warm van de hete waterdamp.

Een ander warm gevoel verspreidde zich ook door haar lichaam en ze wist wat het was. De wijn begon te werken. Wat een lekker gevoel zeg. Snel dronk ze haar glas leeg, voordat het al te warm werd. Terwijl ze net haar bovenlichaam lekker afgespoelde had ging opeens de bel. Dit is vast Silvy 's vriend. Ze deed de deur open en er stonden ineens vier mannen.

Ze zei dat ze haar hier op moest halen. Terwijl ze naar de keuken liep hoorde ze ineens een paar gekke geluiden van boven door de muziek heen komen. Het leek wel of er iemand zachtjes aan het zingen was. Ze pakte vier biertjes uit de koelkast en schonk zichzelf het laatste restje wijn in.

Met de biertjes, het glas wijn en de handdoek om haar middel liep ze wankelend naar de kamer. Van de vier waren er twee op de stoelen gaan zitten en twee op de bank. Er was nog maar een plekje vrij en terwijl ze worstelde met de handdoek gaf ze de mannen ieder een biertje.

Ze draaide om weer naar de keuken te lopen toen eentje haar zachtjes naar het midden van de bank trok, naar de enige lege plek. Ze probeerde nog te blijven staan maar de wijn begon te werken en ze schoof wankelend op de bank. Spontaan schoot ze in een lachbui en viel giechelend tegen eentje aan. Daarbij schoot op de een of andere manier de handdoek enigszins scheef en ze bood de vier een open uitzicht op haar decolleté.

Gelukkig merkte ze het snel en glimlachte gespannen terwijl ze hem snel weer over zich heen trok. Ze wist niet wat ze moest zeggen maar voelde me ondanks de ietwat vreemde situatie toch wel een beetje trots. Of het nu de wijn was of de geile blik van de mannen ze wist het niet, maar langzaam liet ze de handdoek zakken, een beetje giechelend en plagend, tot net onder haar fiere tepels, die ineens recht vooruitstaken.

Terwijl de uitdager haar strak in de ogen keek voelde ze plotseling een hand zachtjes achter langs haar onderrug strelen, net tussen de handdoek door. Het was Silvy 's vriend Barend. De hand bleef haar langzaam strelen, maar gleed langzaam maar zeker af naar haar kontje. Een van de andere vrienden zet de TV aan en draait het licht een beetje uit. Een nummer uit de TOP of zo schalt door de kamer, over de andere muziek heen.

De hand van Silvy 's vriend cirkelt om haar kontgaatje. Ze doezelt half dronken, half genietend een paar seconden met haar ogen dicht weg en luister naar de muziek. Wat een onzin is dit zeg.

Plotseling voel ze een tong aan haar tepel zuigen. Geschokt komt ze overeind, maar een paar armen duwen me met kracht terug in de bank. Ze probeert te gillen maar een hand smoort haar stem.

De man die haar vasthoudt fluistert in haar oor. Ze weet niet wat haar overkomt. In haar eigen huis De tong schiet over haar borsten en een natte vinger duwt zachtjes tegen haar anus.

Ze voelt haar kut drijfnat worden maar tegelijkertijd Dan is het nummer ineens afgelopen. Van boven komen de onmiskenbare geluiden van een hard kreunende vrouw. Zelfs het gehijg van haar Daniel hoort ze ineens intens door het huis vloeien. Silvy 's vriend roept tegen haar. Nou, dan mag ik jou ook neuken. Voor wat hoort wat. Eigenlijk kon het haar niets schelen, haar kut trok zo intens krampachtig samen dat niets haar lust meer kon intomen.

Haar kut moest gewoon geneukt worden. Half dronken spreid ze haar benen wijd uit elkaar, terwijl ze zijdelings op de bank gaat liggen, met haar hoofd op de schoot van de grootste man. Snel duiktk een tong naar haar natte kut en begon rondom haar klitje te likken.

Een lange kreun ontglipte haar en dat was het startsein voor meer. Een hand graaide in haar kut en smeerde haar geil over haar strak gespannen kontje. Ze duwde het iets naar achter en een vinger schoof soepel haar anusgaatje in. Wat een goddelijk gevoel. Nooit geweten dat het zo lekker was. Ze ritste de broek van de man bij wie ze op schoot lag open en begon te sabbelen op zijn half overeind staande penis.

Ze nam hem in haar mond en het ding bleef groeien totdat ie haar hele mond opvulde. Hier moest die Daniel het toch ruim tegen afleggen. Een lul gleed soepel bij naar binnen.

Ze zag niet goed wie het nu was, maar eerlijk gezegd interesseerde haar dat ook niet echt. Het duurde maar heel even, drie of vier slagen en een luide kreun gaf het einde aan van een veel te korte beurt.

Ze nam de lul uit haar mond en riep lallend , "is dat alles, ik wil een echte vent! Een vinger duwde tergend tegen haar kontgaatje. Ze duwde haar kont weer naar achteren en zoog twee vingers snel naar binnen met haar anusspier.

Een beetje krap voelde het aan, maar wel lekker. De vingers begonnen tegen haar binnenkont te vingeren en langzaam in en uit te bewegen. Soms trokken ze haar anusspier een beetje open, steeds wijder. Ze merkte dat als ze haar anus geheel ontspande de vingers er veel soepeler in en uit schoven. Ook Barend, ze denkt tenminste dat hij het was, merkte dat en propte een derde vinger er diep in.

Dat kon ook niet anders want die enorme lul van die gozer ontnam me bijna haar adem. Opeens begon de man te schokken en de dikke lul spoot zijn zaad diep in haar keel. Ze slikte zo hard als ze kon, maar kon niet voorkomen dat de helft uit haar mond en langs haar nek naar beneden liep.

Ja, deze super lul moest en zou ze straks in haar kutje voelen. Weer een lul gleed haar opengesperde kutje binnen en begon zachtjes in en uit te bewegen.

Ze begon natuurlijk wild haar heupen te bewegen, want zo voelde ze niets. De man had het snel door want weldra begon hij het tempo en de kracht op te voeren. Ondertussen vingerde Barend haar anus nog. Na een minuutje of zo kwam ze luid kermend van genot klaar en ook de man spoot zijn lading sperma diep haar trillende kutje in.

En dat zonder vingeren zeg, ze wist niet wat ze beleefde. Ze keek om haar heen en zag drie breed lachende mannen. De sperma droop uit haar openstaande gleuf op de bank. Barend hield snel zijn hand eronder en gebaarde dat ze op haar knieën op de bank moest gaan zitten. Dat deed ze maar al te graag en terwijl ze haar strakke kontje de lucht in stak voelde ze het warme sperma al weer over haar kontje glijden en erin. Ze sloot haar ogen. Haar vingers graaide naar de man met de dikke lul en begon zachtjes zijn ballen te kneden.

Haar schaamlippen omsloten plotseling iets dat een beetje lauwe temperatuur had. Dat zal ze snel effe warmpompen dacht ze er terwijl haar anus gevingerd werd en ze de dikke lul weer voelde groeien in haar hand.

Ze opende haar kut zover mogelijk en het schoof naar binnen. Steeds dieper ging de lul. Maar het werd opeens hardstikke dik. Het past amper en haar lippen stresten zich zo ver mogelijk. De gladde hals glijdt diep haar kutje in en uit. Nu ben ik aan de beurt.

Ze zit op handen en voeten op de bank. Weer graait een hand in haar kut en schraapt haar geil eruit. De hand duwt door en verdwijnt bijna volledig in haar kut. Ik kan het toch niet laten, met mijn ogen dicht gaat mijn hand onbedwingbaar over mijn harige kruisje buik en grote borsten, cup C, mijn zweet en de stoom maken mijn lichaam glad en de lucht van eucalyptus prikkelt mijn neus en kut. Ik laat één been van de bank glijden, hierdoor lig ik wijd met mijn benen.

Aangezien ik alleen ben, kan me dat niet schelen en ben zo hitsig aan het worden dat het me helemaal niets meer kan schelen. Toch schrik ik als ik een geluid hoor. Heel zacht hoor ik de deur open gaan, ik twijfel wat ik moet doen? Ophouden met mezelf te spelen, rechtop zitten of niets. Ik ga op mijn zij liggen hoop wat te kunnen zien wie of wat er binnen is gekomen, de damp belet het eerste maar ik hoor wel mannen stemmen, ik raak weer opgewarmd de geilheid komt terug de mannen blijven dus besluit ik weg te gaan om mijn zelfbevrediging ergens anders voort te zetten, maar voor ik kan gaan staan voel ik iemand naast me hij legt een hand op mijn bil en fluistert: De tong gaat door met zijn spel, ik voel vingers die in mijn aars en kutje glijden mijn geilheid stijgt te top en ik spreidt mijn benen zo ver mogelijk mijn lichaam begint mee te bewegen met het ritme van tong en vingers, een abnormale ontspanning een berusting gaat door mijn lichaam dit is waar ik eigenlijk op hoopte en waarom ik hier kwam.

Ik voel dat een enorme iets tegen mijn wijd opengesperde kut wordt gedrukt, geen dildo maar vlees ondanks dat ik zeiknat, geil en glibberige lipjes heb drinkt die enorme lul zich met moeite naar binnen, van verrukking en pijn bijt ik me, tot bloedens toe op mijn lippen, ik voel mijn zoetige bloed in de mond.

Als de eikel binnen is voel ik al gevuld, stootje voor stootje dringt hij verder en adembenemend gevoel ik voel in mijn buik dat hij niet verder kan zelfs mijn grootste dildo heeft dit niet kunnen bereiken en deze leeft, is warm klopt en beweegt van begin tot het einde, de kombinatie van pijn en genot laat me diep zuchten, haast huilen niet meer van verdriet maar van verrukking, het ondergaan van zoiets onwezenlijks dat alleen in fantasie voor komt is waargemaakt.

Ik geef me over aan zijn meedogenloze geneuk, ik doe mee volg zijn pompende tempo en mijn hoofd wordt iets gedraaid en voel ik een poging om een lul in mijn mond te drukken, graag geef ik toe slikkend naar adem happend pijp ik hem met mond en hand, een ander baant zich likken naar mijn venus heuvel hard pakt hij die beet en trekt die naar boven mijn klit puilt uit, mijn kut nauwer waardoor het neuken nog intenser wordt. De damp is iets opgetrokken ik zie drie zwetende kerel om me heen, ik word gebeft, geneukt en ik pijp, ik lig met drie mannen onbekende mannen mijn grootste orgasme voor te bereiden, uit vervoering beweegt mijn hele lichaam mee op dit heerlijke zinderende ritme van deze mannen ,dan hoor ik een kreet de lul in mijn mond verstijft en begint te pulseren mijn mond wordt gevuld met zijn zoutige sperma.

De man die me befte staat zich zelf af te trekken en zijn zwiepende lul spuit mijn buik vol met zijn witte massa. Mijn climax nadert, opgezweept door de dikke pompende lul die in een niets ontziend tempo in me op en neer wordt bewogen ik voel me zelf in een diep gat weg vallen mijn lichaam trilt mijn spieren van buik en benen schokken, het laatste wat ik voel is die pulserende tampeloeres die in zijn laatste stoten al zijn klodders zaad loost.

Als ik weer bij zinnenkom ben ik alleen voel me broos slaperig ik proef sperma ik voel sperma op buik en dijen, ik blijf nog even liggen sla mijn badlaken om, loop slaapdronken naar de kleedcabines, kleed me aan en rij in trance naar huis. Thuis vertel ik Leo, na hem eerst te hebben laten beloven niet boos te worden het verhaal, hij neemt me in zijn armen sleept me naar bed, kleed me en zichzelf uit betast het sperma likt mijn mond schoon en neukt me in mijn met sperma van en ander gevulde kut en herhaalt maar: Toy Boy - 2 Door: Beffen, Face Sitting, Lesbisch.

De Motorvakantie - 5 Door: Heerser Harry - 1 Door: Roy En Tony Gelezen: Een Toevallige Toy Boy Door: Geil - 48 - Hesther Door: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,. Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door:

Wijd opengesperde kut neuk me snel

SEX DATE ROTTERDAM AMATEUR GRATIS