Tepels strelen beffende lesbies

tepels strelen beffende lesbies

Zij zat op knieën voor hem en zoog aan zijn stijve stok. Annelies ging naast haar zitten en nam verrukt het zuigwerk van haar over. Zijn moeder ging zo liggen dat hij haar benen kon strelen en zij hem kon pijpen. Jeroen genoot van het zachte nylon onder zijn vingers en haar fluwelen mond die aan zijn paal zoog.

Hij sloot zijn ogen van genot en kreunde toen een hand zijn rug streelde en afzakte naar zijn billen. Met een handige beweging schoot er een klamme vinger zijn anus binnen. Hij heek om en zag dat het de vinger was van Hans. Jeroen was zo ongelooflijk geil dat het hem niet veel uit maakte met wat er gebeurde, als het maar lekker was Marijke stopte met hem te pijpen en ook Annelies liet de pik van haar vader los.

Jeroen bukte voorover en Hans likte met zijn snelle tong langs zijn anus. Annelies lag zich te verlekkeren aan de borsten van de moeder van Jeroen. Hoewel ze voor het eerst vrouwenliefde met elkaar bedreven leek het wel of ze hun leven nog nooit iets anders gedaan hadden.

Ze knabbelde op de grote tepels en liet haar handen over het hele lijf van Marijke glijden. Marijke schoof het negligé van de schouder van het meisje, drukt haar neus op haar borstjes.

Kuste haar naveltje en ging via de jarretelletjes naar het meisjeskutje en snoof de geur van seks op. Snel liet Marijke zich, met de rug naar hem toe, over zijn pik zakken. Ze begon haar zoon vlot te neuken en nam de pik van Hans, die voor haar was komen staan in haar mond.

Annelies kwam er bij en kneep zowel haar vader als Jeroen in de tepels. Marijke neukte zichzelf op de erectie van haar zoon klaar en stapte van hem af. Annelies nam het meteen van haar over. In dezelfde houding als haar moeder neukte ze hem en kwam kreunend klaar. Met een soppend geluid stapte ze van hem af.

Hans had zelf dat voornemen ook al en ging met zijn rug naar de jongen toe op zijn schoot zitten en wurmde de eikel van zijn jonge vriend in zijn ster. Dan liet hij zich langzaam zakken en steeds dieper drong zijn lul de jongenskont binnen. Hun tieten en tepels raakten elkaar en hun nylons knisperden opwindend langs elkaar. De kont van Hans voelde aan als een heet en strak kutje.

Jeroen neukte hem in zijn kont en vond het heerlijk, wel zo lekker dat hij het al snel niet meer houden kon. Hij keek naar de vrouwen die elkaar lagen te beffen. Dit was voldoende voor hem om zijn zaad met vaart bij Hans in zijn darmen te schieten. Even later stond Hans op en gleed met een luide plop de pik van Jeroen uit zijn reet. Gulzig nam de jongen de lul tussen zijn lippen en een paar zuigingen en pijpbewegingen waren voldoende om hem klaar te laten komen.

Genietend slikte hij het zaad door. Marijke stond achter haar zoon en streelde door zijn haar. Marijke en Annelies begonnen elkaar weer te zoenen en te vingeren dat het een lieve lust was. De potente lul van Jeroen steigerde alweer bij het aanschouwen van dat tafereel. De vrouwen zagen dat en sloegen hun armen om hem heen en begonnen de jongen overal te zoenen.

Zijn moeder daalde al snel af in de richting van zijn keiharde lul en zonder aarzelen nam ze hem in haar mond en begon hem heerlijk te pijpen. Jeroen gaf Annelies een lange tongzoen en daarop knielde de jonge vrouw voor hem neer en nam het pijpen van zijn moeder over.

Marijke ging naast Hans zitten en beiden keken naar het jonge stel. Hans streelde de kousen van zijn geile buurvrouw en vond dat hij het behoorlijk met haar getroffen had. Haar dijen waren vochtig en de kousenboorden zelfs nat. Ondertussen lagen Annelies en Jeroen in de negenenzestig houding traag te pijpen en te beffen.

Marijke speelde met de alweer verstijvende lul van Hans. Jeroen draaide zich om en met zijn natte gezicht kuste hij Annelies op de mond en zij likte haar eigen geil van zijn gezicht. Dan pakte ze zijn erectie en leidde die naar haar smachtende sleufje. Toen zijn eikel naar binnen schoof zuchtte ze luid en wipte haar onderlichaam omhoog om de neukpaal diep in zich te krijgen.

Hij trok ‘m terug tot alleen zijn eikel nog in haar zat en stootte dan weer hard de hele lengte diep naar binnen om dit steeds weer te herhalen. Hans liet zijn vingers snel in en uit het kutje van de moeder van de jongen pompen en zij rukte stevig aan zijn pik terwijl beiden naar de coïtus van hun kinderen keken. Jeroen sloot zijn mond om die van haar en trachtte haar diep te tongen. Neuk me verder, toe ga door alsjeblieft” ze klemde haar benen om zijn heupen. Jeroen keek naar hem en gaf hem een knipoog.

Marijke lag hem inmiddels te pijpen. Annelies lag als een rijpe vrouw klaar te komen en haar kutje stroomde over van haar kutgeil. Uit haar ooghoeken keek ze naar het tweetal. Ze zag de ronde billen van haar zoon stoten toen hij grommend zijn hete zaad in het meisjeskutje spoot. Nagenietend streelde hij haar nylonbenen.

Heerlijk en dan die nylons hmmm…” Jeroen rolde van zijn vriendin af en alsof ze er op gewacht had kroop Marijke naderbij en begon zijn onderlichaam af te likken en nam veel tijd om mijn verslappende lul goed schoon te krijgen. Dan strekte ze haar lichaam tegen dat van haar zoon uit, haar tieten drukten tegen zijn borst en haar benen omstrengelden die van hem.

Zo heerlijk glad…” “Je ziet het, wat ik beloof doe ik en als we samen zijn zal ik altijd nylons voor je aanhebben, voor jou en voor Hans” kermde ze en ze draaide haar lichaam zo dat Jeroen twee vingers in haar kutje kon laten glijden.

Hij zoog haar tong strak in zijn mond en zij deed bij hem hetzelfde. Zijn pik reageerde meteen en even later lag hij met een stijve lul haar kutje te vingeren. Annelies had met voeten aan weerszijden van haar vader, haar kutje tegen zijn mond gedrukt en Hans lag haar genotvol te likken. Hij likte met lange halen over haar druipende kutje en likte het zaad van Jeroen er uit.

Jeroen keek er naar en genoot van de geile tongkus van zijn moeder. Zijn lul klopte hevig. Ze likte zijn dijen en nam één voor één zijn ballen in haar mond en liet deze even door haar mond rollen. Zachtjes bijtend begon ze bij de wortel van zijn pik en ging zo naar de eikel. Golven van genot gingen door hem heen toen ze de eikel tussen haar tanden nam. Marijke stopte en keek haar zoon geil aan. Ze perste haar mond op die van het meisje voor een lange tongkus.

Hans liet zijn hand tussen de benen van Marijke gaan en begon jaar te vingeren. Ze neukte op zijn hand. Marijke pakte Annelies even later bij de hand en trok haar op het bed. Ze ging op de rug liggen en het meisje ging in negenenzestig houding op haar liggen.

Jeroen had zo een mooi uitzicht op de natgelikte gleuf van Annelies, hij ging op zijn knieën achter haar zitten en zette zijn kloppende lul tegen haar kutje om ‘m met één stoot helemaal in haar te rammen.

Zijn moeder likte over zijn ballen en de klit van het meisje. Met lange diepe stoten neukte hij en terwijl Marijke heet aan zijn ballen sabbelde spoot hij opnieuw zijn zaad diep in het zuigende kutje.

Ze kraaiden en gilden van genot tijdens deze hevige orgasmen toen ook Marijke haar hoogtepunt op de tong van het grietje bereikte. Hans zat met grote ogen te kijken, met zijn mond half open, keek hij echter niet naar het stel op bed, maar langs hen heen.

Jeroen keek achter zich en zag een oudere vrouw aandachtig naar hen kijken. Zijn lul verslapte en langzaam liet hij zich op de vloer zakken en bedekte zijn pik achter zijn handen.

Moeder en zoon die elkaar liggen te beffen en jij, mijn zoon, die je dochter eh, mijn kleindochter eh neukt. Ze kende de moeder van de buurman goed van de bezoekjes die ze in het verleden regelmatig aan haar zoon bracht. Annelies schoot ook snel weer in haar negligé en Jeroen verborg zijn naaktheid in een kamerjas.

Hans keek zijn bejaarde moeder grijnzend aan. Ze was dus naar hem toegekomen om door hem geneukt te worden, dus kennelijk had ze van die keer echt genoten. Lies keek haar kleindochter verbaasd aan, maar zweeg. Daarna keek ze naar Jeroen. Binnen enkele tellen stond Lies in haar lingerie. Ze had zich helemaal opgedoft om haar zoon op te geilen, als hij niet geil genoeg was geweest om haar te naaien.

Ze kende zijn voorliefde voor lingerie en toen hij haar onlangs neukte had hij gevraagd om wat frivolere lingerie. Een halve beha hield haar kolossale tieten op hun plaats en haar dunne slipje ging pikant schuil achter een al even prikkelend jarretelgordeltje waaraan lichtbruine nylons waren vastgemaakt. Ze wankelde op haar schoenen met een pittig hakje. Annelies trok Jeroen omhoog en ontdeed hem van de kamerjas, en zette hem helemaal naakt voor de oude vrouw die graag geneukt wilde worden.

Lies was zo geil, ze pakte zijn handen en bracht die naar haar tieten in de sexy beha. De jongen kneep in de lekkere vleesbollen van Lies en Annelies greep achterlangs naar zijn al weer wat verstijvende lul.

Het grietje had de negligé alweer van zich af laten glijden en prikte met haar blote harde tietjes in de rug van haar vriendje. Ze speelde zet mijn lul en bracht die alweer tot volle bloei. Lies aaide teder over de borst en buik van haar jonge minnaar en streelde de handen van Annelies. Ze nam mijn paal van haar kleindochter over en ervaren speelde ze lekker met zijn steeds harder wordende lul.

Haar tong drong geil diep in zijn mond en het gevecht zorgde ervoor dat hij helemaal botergeil werd. Oma trok lekker aan zijn pik en Annelies masseerde zijn ballen. Jeroen graaide achter oma's rug naar de sluiting van haar beha, maakte deze los en trok hem uit. Haar tieten hingen behoorlijk door maar ze drukte ze tegen zijn lijf en hij was verkocht.

Hartstochtelijk zoenend trok hij haar steviger tegen zich aan. Zijn handen gleden naar beneden, streelden over haar kousenboorden en omvatte dan haar billen. Hij tilde haar iets op en draaide haar met haar rug naar het bed en liet zich samen met haar erop vallen.

Hij nam een tiet in mijn mond en zoog aan haar tepel. Jeroen lag boven op haar en zoog om beurten aan haar tepels die erg groot werden. Haar tieten met beide handen rechtop houdend zoog hij meer dan een halve tiet in zijn mond. Zijn lul lag op haar kruis die ze steeds krachtiger omhoog duwde om ‘m goed te kunnen voelen. Met een diep zucht liet Marijke zich over de pik van Hans zakken. Ze zaten op een slaapkamerstoel en konden de perikelen op het bed goed volgen.

Annelies was intussen ook op het bed geklommen en aarzelend kwam ze met haar gezicht naar voren. Bevend gaf ze haar oma een kusje op haar wang. Lies keek haar aan en glimlachte, tuitte haar lippen om een zoen van haar kleindochter vragend. Vluchtig gaf ze haar oma een kusje.

Annelies en Jeroen keken elkaar aan en hij gaf haar een knipoog. Lies had de ogen gesloten en haar lippen stonden uitnodigend iets van elkaar.

De nieuwe openheid van haar kutje gebruik ik om in een soepele beweging een groot deel van mijn lul in het sappige spleetje te drukken. Snel verhoog ik het tempo als ik merk dat haar kutje mij verwelkomt als een woestijn een regenbui verwelkomt.

Als een dolle stier pomp ik m’n lekkere brunette in d’r kutje. Haar hele lijfje schokt onder mijn ritme. Marco staat al sjorrend aan z’n pik naast het beffende stel naar mijn neukpoppetje en mij te kijken. Hij snapt wat ik bedoel en gaat achter Monique staan.

In één soepele beweging trekt hij haar weg en neemt haar plaats in tussen de slanke benen van de blonde stoot. Maar voordat ze haar zin kan afmaken zwiepen haar benen omhoog en voelt ze zich gepenetreerd in haar drijfnatte voorgevingerde grotje. Marco weet het kabaal te stillen door haar benen over z’n schouders te leggen, haar met z’n tweede stoot diep te penetreren in haar glibberige neukholletje en haar vol op haar mond te zoenen. Sara staat nu voorover gebogen en ik heb haar armen gepakt om haar goed te kunnen neuken.

Monique gebruikt haar vrijheid door naar Sara te gaan en haar bezorgt aan te kijken. Monique kijkt achterom naar Lorena die met haar slanke benen naar het plafond wijst en met haar mond open alleen gedempte kreten lijkt te slagen. Sara d’r armen vallen langszij nadat ik ze heb losgelaten en ik haal m’n pik uit haar kut. Met haar nieuw verworven vrijheid grijpt ze Monique vast en holt ze de badkamer uit.

Sara grijpt wat kleding en sprint naar de deur om er achter te komen dat deze dicht is en het sleuteltje vermist is. Marco tik ik op z’n rug en hij brengt Lorena in een zittende positie. We trekken Lorena van de kaptafel zetten haar tussen Marco en mij in. Met wat kracht til ik haar linkerbeen op en Marco, die voor haar staat schuift z’n lul weer in het kutje van Lorena.

De dames hebben geen idee wat er aan de hand is als Lorena wordt opgetild en in het luchtledige lijkt te zweven. Duidelijk is dat haar kutje en kontgat worden open gerekt maar niet door wat of wie. Lorena lijkt steeds meer te genieten van de dubbele penetratie. Haar ademhaling is zwaar en ze heeft haar armen om de nek van haar onzichtbare minnaar geslagen. Na een paar minuten laat ik het kontje van Lorena leeg achter en ga op de grond liggen. Marco zet haar op de grond en dwingt haar op me.

Meteen grijp ik haar billen en druk m’n pik in haar kutje. Zoals verwacht neemt Marco de achterzijde voor z’n rekening en we bouwen een gestaag tempo op. Als ik naar de deur van de douchecabine kijk zie ik Monique met een digitale camera foto’s maken. Sara heeft nog niets aangetrokken en kijkt geil naar haar bazin die zichtbaar en hoorbaar geniet.

Twee vingertjes verdwijnen in het jonge kutje waar ik nog geen 5 minuten geleden mijn lul uit heb gehaald. Onze sandwich wordt opgeheven, meteen pakken we de uitgeputte Lorena bij haar armen beet en slepen haar over de vloer naar de hurkende Sara toe.

In één beweging zetten we de mond van de blonde stoot op het natte kutje van de 17 jarige brunette. Braaf als onder hypnose begint Lorena te likken. Als eerste reactie wil Sara opstaan om weg te lopen maar Marco houdt haar in bedwang en door haar opperste staat van geilheid en de likkende bazin verdwijnt de wens om te verplaatsen als sneeuw voor de zon.

Met een blik vol geilheid, verbazing en een voldaan gevoel kijkt Sara om beurten naar haar likkende bazin tussen haar benen en naar haar collegaatje. Marco en ik laten Sara en Lorena hun eerste lesbische ervaringen op doen en we richten ons op de nog volledig aangeklede Monique. Omdat ze iets voorover gebogen naar het beffende stel staat te kijken kan Marco zijn hand van achteren tussen haar benen in laten glijden.

Van schrik hupt het rossig blonde jonge ding omhoog. Monique staat met een hand op haar kont en een arm om haar borsten geslagen om zoveel mogelijk gebieden te beschermen. Zachtjes streel ik haar in haar nek en in een flits is haar hand van haar kont naar diezelfde plaats geschoten. Marco laat zijn hand net boven haar knie omhoog glijden en Monique probeert deze te pareren met haar andere hand.

Nu zijn natuurlijk haar borsten weer vrij en ik neem de lekkere B-cupjes in twee handen en begin ze te masseren. Beide handen van Monique vinden mijn laatste actie tot de hoogste prioriteit behoren en pakken mijn handen beet. Marco heeft hierdoor vrij spel en laat zijn hand verder omhoog glijden. Sara geeft al geen antwoord meer want ze is nu helemaal op de grond gaan liggen en heeft haar beide handen in de blonde haardos van haar bazin begraven en duwt met kracht op het hoofd om de tong zo diep mogelijk in haar kutje te voelen.

Met gesloten ogen ligt ze te kronkelen en de kreunen. Haar borstjes worden gemasseerd, een onzichtbare kracht is onder haar rok geschoven en ze voelt dat haar schaamlipjes door de stof van haar string wordt gemasseerd. Langzaam begint ze te ontspannen onder al de aandacht en ademt al zwaarder. Als antwoord knijpt ik zachtjes in een stijf wordend tepeltje. Ze heeft ondertussen haar kontje van de grond opgewerkt en dirigeert het hoofd van haar bazin met halen tussen haar bovenbenen door om een nog grotere likbeweging te krijgen.

Marco stroopt het donkerblauwe kokerrokje wat omhoog, Monique probeert hem nog halfslachtig tegen te houden door haar rokje met twee handen weer terug te trekken. Snel maak ik van de gelegenheid gebruik en laat mijn handen onder haar zwarte topje glijden. Omdat Monique geen vier handen heeft probeert ze nog Marco en mij tegelijk tegen te houden maar geeft het al snel op. Met twee handen pakt ze mijn handen beet door haar topje heen.

Zonder veel kracht te zetten weet ik toch mijn doelen te bereiken. Door de zachte stof van haar BH-tje heen voelen haar tepeltjes al hard aan. Monique ademt alleen nog maar, haar rokje is al helemaal omhoog geschoven en Marco laat twee vingers langs haar kutje schuiven. Haar lichaam trilt bij de zachte aanraking, ze kan een zachte kreun niet meer onderdrukken.

Haar tepeltjes eenzaam achterlatend verlaten mijn handen haar borstjes, pakken de onderkant van haar zwarte topje beet en trekken deze in een soepele beweging naar boven. Eerst twijfelt Monique nog over eventuele medewerking maar door lichte druk van haar eigen topje gaan haar armen mee omhoog. Terwijl ze met haar armen omhoog staat is Marco zo brutaal geweest om haar rokje op de grond te laten zakken. Daar staat het verlegen jonge ding dan, in haar zwarte string en zwart kanten BH-tje.

We raken haar ineens niet meer aan en Monique kijkt wat verbaasd om zich heen. Een blik van teleurstelling is van haar gezicht af te lezen. Haar blik valt weer op Sara en Lorena.

Het gekreun, gekronkel en gehijg van Sara’s eerste orgasme laat de geilheid bij Monique toenemen. Tot onze vreugde zien we haar handen de positie van zojuist innemen met haar linkerhand op haar stringetje en haar rechter onder haar BH.

We nemen weer plaatst naast onze opgeilende dondersteen en we beginnen tegelijk in haar nek te zoenen en te likken. Aangezien we dat toch van plan waren voldoen we aan haar wensen. We laten nu, al oorlel zuigend en nek likkend, ongeremd onze handen over het jonge bijna naakte lichaam glijden.

Monique sputtert niet meer tegen. Sterker nog ze laat een hand in haar stringetje glijden. Behulpzaam helpen wij haar van haar laatste kledingstukken af. Op de tel van drie maakt Marco haar BH-sluiting los en trek ik in een beweging het natte lapje stof tussen haar gespierde slanke bovenbenen vandaan.

Monique vindt het allemaal prima en geniet van het aanblik als Sara akelig dicht tegen haar tweede orgasme aanzit.

Samen gaan we op onze knieen zitten, Marco begint haar sterretje te likken en ik begin haar kutje te verwennen. Monique ontploft bijna, ze sluit haar ogen en slaakt een diepe grom ‘Ooooh’. Haar benen begeven het en ze zakt boven op Marco als ze samen op de grond vallen.

Ze wordt door Marco op de vloer van de badkamer neergelegd als ik me een leuke wending bedenk. Samen leggen we Monique naast Sara neer en ik instrueer Lorena om ook Monique te voorzien van hand en tongdiensten. Braaf verplaatst Lorena zich naar Monique om haar vervolgens vol overgave te beffen.

Sara lag tegen het randje van een tweede, nog explosiever orgasme aan. Om zichzelf over het randje te helpen pakt ze de hand van haar bazin en begint daarmee over haar eigen clitje te wrijven. Alledrie de dames staan nu op het punt van klaarkomen en dat is precies waar ik op gewacht had. We lopen de badkamer uit en ik instrueer de dames dat ze ons weer kunnen zien en horen.

Uit de badkamer klinkt een orgie van jong gehijg als we op de deur van de badkamer kloppen. Een verstaanbaar antwoord komt er niet dus kijken we om het hoekje en zien het vertrouwde beeld van drie naakte jonge lijven. Twee op hun rug, kronkelend onder de aandacht van de derde die met haar strakke kontje in de lucht haar personeel aan het likken is. Sara is nogsteeds niet klaar gekomen, ze kijkt onze kant op en beseft dat wij haar wel zouden kunnen helpen.

We stappen de badkamer binnen, bekijken rustig het tafereel en beginnen aan onze stijve palen te trekken. Sara kijkt met grote verlangende ogen naar onze neukapparaten. Ze ontdoet zich van haar bazin, probeert op te staan maar haar benen zijn te zwak. Op handen en knieën komt ze onze kant op en kijkt ons smekend aan.

Het beeld is normaal al voldoende om je zak leeg te spuiten. Gelukkig heb ik ons lichaam geïnstrueerd anders was er geen houden aan. Onder haar protest loop ik bij haar vandaan en ga achter Lorena staan. Met beide handen pak ik haar heupen beet en neuk haar voor de tweede keer vandaag met lange halen in haar sappige grotje.

Van schrik komt Lorena los van Monique maar die steekt daar een stokje voor en duwt haar bazin weer terug in positie. Soppige geluiden stijgen op als ik op volle snelheid m’n lul in en uit het kutje van onze blonde krengetje jaag. Tussen de roomwitte beentjes van Monique stijgt een stevig gekreun op, het lijkt erop dat ons poppetje klaar komt.

Het resultaat daarvan is dat ze haar likactiviteiten ook intensiveert in combinatie met twee vingers waardoor ook Monique voor de eerste keer klaarkomt. Marco wordt ondertussen belaagd door Sara. Als man zijnde kun je natuurlijk niet tegen zo’n smeekbede op. Helemaal niet als ze uit zichzelf je lul begint te zuigen. Met wat directie van Marco weet Sara z’n lul in volle glorie op te richten. Haar parmantige tietjes stuiteren in het ritme van het gepijp.

Omdat Marco onze schattige Sara nog niet geneukt had vindt hij het al snel tijd om daar verandering in te brengen. Sara kirt van blijdschap en gooit zichzelf bijna met haar benen wijd op de vloer naast Marco.

Pesterig langzaam gaat Marco op haar liggen, schuift met het topje van z’n eikel over haar smekende schaamlipjes maar in plaats van haar te penetreren zoent hij haar vol op de mond.

Zijn tong zoekt zich een weg bij haar naar binnen als hij ontvangen wordt door haar tong. Nu de aandacht van Sara bij het tongen is aanbeland is de verassing van de eerste neukbeweging groot. Zonder de tongzoen te onderbreken duwt Marco zijn lul het natte grotje van de jonge brunette binnen. Sara’s ogen springen in eerste instantie wijd open om daarna snel weer te sluiten.

Een grom van genot klinkt van zowel Sara als Marco wanneer het tempo wordt opgevoerd. Onder mijn begeleiding staat Monique op en gaat wijdbeens over het gezicht van Lorena staan.

Rustig kruip ik tussen de slanke benen van Lorena op het bankje, trek haar benen op m’n schouders en begin haar weer in haar kutje te neuken. Het uitzicht van de twee heerlijke tieten van Lorena en het bolle kontje van onze blonde schat is er een voor een anzichtkaart. Door haar benen nog iets verder omhoog te halen kan ik Lorena vervolgens in haar strakke kontje nemen.

Monique vindt het allemaal prima en ik hoor dat ze tegen een orgasme aan zit. Ik laat de benen van Lorena weer terugzakken als ik van het bankje af stap. Meteen neem ik weer plaats vlak achter Monique. Gebruik makend van de situatie laat ik eerst mijn pijnlijk stijve lul tussen de lekkere memmetjes van Lorena doorglijden. Met een korte instructie laat ik Lorena haar handen om haar eigen tietjes heen vouwen.

Al tietneukend komt mijn eikel bijna tegen het sterretje van Monique aan. Met twee handen om Monique heen geslagen masseer ik haar B-cupjes. Direct gooit Monique haar hoofd naar achteren in m’n nek en kreunt ‘Wat bent u van plan meneer?

Met twee handen op haar schouder duw ik haar iets voorover en kom omhoog vanuit het paradijselijke vlees van Lorena d’r tietjes. Zonder antwoord te geven verdwijnt m’n eikel steeds verder in haar lijfje. Met haar bolle kontje tegen mijn buik aan penetreer ik haar nog ongeneukte kutje steeds dieper.

Het strakke kutje zit als een harnas om m’n lul heen. Elke beweging van mij zorgt voor een rilling door haar lijf. Met Lorena nogsteeds likken aan haar clitje en mijn staaf diep in haar grotje wordt het Monique al snel teveel. Nog voordat ik helemaal in haar zit komt ze al gierend klaar en spuit het bekkie van haar bazin onder het geil. Vermoeid zakt ze voorover waardoor ik meer bewegingsvrijheid krijg.

Zonder haar herstel af te wachten prop ik m’n laatste centimeter in het nog na sidderende lijfje. Een vermoeide kreun is het antwoord. Langzaam haal ik mijn hele pik uit het kledder natte neukholletje en begin het avontuur weer opnieuw.

Direct begint Monique weer te kreunen. Zowel Marco als ik zijn nu, onze schatjes neukend, het tempo aan het verhogen. Sara heeft haar benen om Marco heen geslagen en haar nagels in z’n rug gezet. Ook Sara komt alweer klaar door het gestage neuktempo. Geluid van kreunen, soppen en hijgen vullen de badkamer. Samen staan we op van Lorena die onder de lichaamssappen van Monique en Sara zit. Marco is ook van Sara afgekomen en ze zijn samen naar ons toegekomen. Lorena ligt op haar rug op het bankje na te hijgen van de geilheid.

Marco staat samen met Monique links van haar en Sara en ik staan rechts. Ze pakt m’n stijve pik beet, begint me af te trekken terwijl ze me tongzoent. Marco heeft Monique op de grond voor zich gezet en laat zich door haar pijpen. Sara laat ik, voor me, voorover gebukt staan omdat ik het smalle kontje niet kan weerstaan. Met enige druk van m’n eikel op haar sterretje passeer ik haar sluitspier, onder aanmoedigend gekreun van Sara verdwijnt mijn stijve pik in haar kontje.

Na een paar voorzichtige halen beweegt Sara zich nu tegen mij aan zodat ze het tempo zelf bepaalt.

... Marco tik ik op z’n rug en hij brengt Lorena in een zittende positie. Twee rondborstige vrouwen hebben lesbische sex Lorena kijkt woest achterom en ziet Sara de BH oprapen. Daar staat het verlegen jonge ding dan, in haar zwarte string en zwart kanten BH-tje. Hartstochtelijk likkend probeerde hij haar genot te bezorgen. Tepels strelen beffende lesbies

Neuken utrecht geile negerin neuken

Tepels strelen beffende lesbies

Tags: beffende lesbische sletten kaalgeschoren kut geile lesbo teefjes 2 hot girls 2 geile lesbo sletjes strelen elkaars dikke tieten. Lesbisch. tepel film op how-virtual-is-reality.eu meisje neuken, amateur beffen, kut likken, zure mossel eten, japanse lesbian enorme dikke tieten, rondborstige teens, dikke borsten, enorme tieten, klitsjoelen, tepel, strelen, vingeren, porno masturberen . mooie grote borsten, beffende, jonge blonde, natuurpijpen, pikkenliefhebber, zaad. Dierensex · Dikke Kutten · Dikke Tieten · Ebony · Ejaculatie · Enorme Tieten · Fetish Beffen onder de douche · Beffende lesbos · Blonde lesbo meiden spelen Deze twee meisjes houden van likken en strelen · Diktietige mollige dames.