Vrouw vingert zich klaar hypnose

vrouw vingert zich klaar hypnose

Heel handig maakte ze mijn broek open en schoof haar hand rechtstreeks mijn boxer in en omvatte mijn keiharde pik en begon rustige trek bewegingen te maken. Ik kwam iets omhoog en duwde mijn broek en boxer van mijn kont omdat ik wilde dat Monica als ze binnen kwam zag wat haar moeder deed.

Edith omvatte mijn pik nu met haar volle hand en kirde zachtjes terwijl haar tong als een bezetene draaide in mijn mond, mijn god dacht ik wat is ze eigenlijk een hete donder. En ik hief mijn hand omhoog en omvatte haar borst en begon deze stevig te kneden. Ik hoorde de kamerdeur van Monica opengaan en het zou niet lang meer duren eer ze binnen zou stappen. Ik stopte onze tongworsteling, zo geile hoer vertel me maar eens hoe graag je me wilt dan mag je me misschien wel pijpen zei ik vlug. Op het moment dat Monica binnen kwam zei haar moeder, ik heb je nodig alsjeblieft doe het met mij laat me je verwennen met mijn mond…wat godverdomme denk jij mee bezig te zijn brieste Monica ineens en ik zag Edith verschrikt omdraaien.

Zit jij een beetje mijn vriendje op te geilen, godverdomme mam wat is dit? Edith werd nu knalrood, ehhh Monica ik…ehh… sorry maar ik. En dan ga jij gewoon het vriendje van je dochter verleidden om sex met je te hebben? Ehhh ja… sorry Monica… ik kon me niet inhouden… het spijt me enorm. Nu besloot ik om me ermee te bemoeien, Monica, het schijnt dat je moeder gevoelens voor mij heeft en zich ineens gaat gedragen als een hoer.

Misschien moeten wij haar dit pleziertje gunnen, het heeft geen zin om er een grote ruzie van te maken. Ik beloof dat jullie allebei niets te kort zullen komen. Monica keek me aan en daarna haar moeder. Maar Mark, dit is toch niet normaal? Ik weet het schat maar laten we niet al te moeilijk doen, zeg tegen je moeder dat je het ok vindt dat ze mijn hoer is en dan genieten we er met z’n drieën van?

Monica dacht na, en om haar aan te sporen zei ik dat haar moeder haar elke maand mee zou nemen om te winkelen op haar kosten als ze hiermee instemde. Ok zei de kleding geile Monica, vooruit dan maar. Nou allemaal blij zei ik en richtte me tot Edith, pak mijn pik vast en laat je dochter eens zien wat haar moeder daar allemaal mee kan doen.

Edith twijfelde en ik pakte gelijk haar hand en plaatste deze op mijn pik, doorgaan met wat je aan het doen was hoer zei ik. Monica keek me met grote ogen aan, wat zei haar vriendje nu tegen haar moeder.

Ja Monica, je moeder vindt het geil als ik haar mijn hoer noem, daar wordt ze nog geiler van is het niet hoer van mij. Ooohh ja… maak me maar geiler door zo tegen me te praten en ze trok nu wat steviger aan mijn pik. Ik wil je in mijn mond voelen zei ze, kom Mark geef hem aan me. Ik stond op en stapte uit mijn broek en hield mijn pik voor haar mond, pijpen smerige hoer laat je dochter eens zien hoe graag je een stijve pik in je mond wil.

Edith hapte gelijk mijn pik haar mond in en begon er stevig op te zuigen. Ga jij eens achter je moeder zitten en verwijder voor mij haar blouse, ik wil wel eens zien wat dat ouwe wijf daaronder verborgen houdt.

Monica nam plaats op het bed achter haar moeder en begon met het losknopen van haar blouse en verwijderde hem terwijl haar moeder meewerkte en onverstoord mijn pik bleef pijpen. Ik trok nu mijn pik uit haar mond en liet Edith opstaan en bracht mijn hand naar haar borsten die waren verpakt in een witte kanten bh en begon ze stevig te kneden.

Terwijl Edith haar hand weer om mijn pik sloot en er mee begon te spelen gaf ik Monica de opdracht om haar moeder van haar rok te ontdoen. Binnen een minuut stond Edith nu in haar bh en zijden slip voor me en Monica maakte de sluiting van haar bh los waardoor ik nu de kleine borsten van mijn schoonmoeder te zien kreeg. Haar borsten hingen door haar leeftijd al een beetje naar beneden maar er zaten wel twee behoorlijk tepels aan die ik nu tussen mijn duim en wijsvinger nam en er aan trok.

Trek ook haar slip maar uit, als deze hoer zo graag mijn pik wil dan zal ze er ook geen moeite mee hebben om haar oude lichaam aan mij te tonen. Monica trok in een ruk het slipje van haar moeder naar beneden en knielde om haar uit te laten stappen. Steek nu je vingers in haar kut en voel of ze een beetje nat is geworden. Edith kreunde toen ze de vingers van Monica binnen voelde dringen en Monica zei dat ze drijfnat was.

Vinger de moederhoer van je maar eens stevig, en noem haar maar bij de naam die ze liefst hoort. Vertel je dochter maar hoe je door ons genoemd wil worden hoer zei ik terwijl ik hard aan haar tepels trok. Ooohhh kreunde Edith, noem me maar hoer. Alsjeblieft Monica laat je moeder maar weten wat ze is. Monica begon plezier in het spel te krijgen en duwde nu twee vingers bij haar moeder naar binnen, ik zal je krijgen hoer zei ze, een beetje mijn vriendje verleiden om met je te neuken. Wat denk je wel smerige hoer.

Aawww, jaa ik ben een hoer zei Edith nu zelf, straf deze hoer maar voor alles. Ik greep nu Edith hard bij haar haren en trok haar ruw voorover en wipte handig mijn pik weer in haar mond, en nu pijpen zoals je nog nooit hebt gedaan vuile hoer.

Laat mijn hele pik maar in die arrogante pijpbek verdwijnen terwijl je dichter je hoeren kut klaar gaat vingeren. Kokhalsend onderging Edith haar nieuwe opdracht en Monica begon haar nog steviger te vingeren, pijp mijn vriendje mam laat hem je maar in je bek neuken.

Edith begon harder te kreunen en terwijl ik neukbewegingen begon te maken zag ik hoe Edith begon te trillen en haar eerste orgasme onderging. Monica trok haar vingers terug en bood mij haar druipende vingers aan, proef de sappen van mijn moeder zei ze en ik zoog haar vingers mijn mond in. Kleed je uit Monica zei ik, laat deze hoer maar eens zien hoe een lekker wijf eruit ziet. Monica ontdeed zich razend snel van haar kleding trots dat ik haar een lekker wijf noemde en keek hoe ik haar moeder diep in hard in haar mond neukte terwijl ik haar haren stevig vast hield.

Aaawww ik ga klaarkomen in die owe hoerenbek zei ik en spoot gelijk mij zaad diep in de keel van Edith die niets anders kon doen dan het door te slikken en gelaten onderging ze het. Op het bed Monica en spreid je benen, je moeder wil jou ook plezieren en gaat je klaar likken.

Monica liet zich op het ouderlijke bed vallen en spreidde haar benen zodat haar jonge kutje helemaal open kwam te liggen. Ik duwde Edith het bed op, lik het kutje van je dochter en zorg ervoor dat ze heerlijk klaar komt smerige pijphoer.

Edith was helemaal in trance en zoog zich gelijk vast op het kutje van haar dochter en ik nam plaats achter haar en duwde haar benen verder uit elkaar. Mmmm wat een behaarde hoeren kut heb je eigenlijk zei ik, volgende keer wil ik hem helemaal kaal zien. Voor straf ga ik je nu in je kont vingeren geile hoer van me. Ik duwde mijn vinger zonder pardon haar sterretje in en het viel me op dat ze niet eens protesteerde maar netjes doorging met het beffen van haar dochter die onder haar lag te kronkelen.

Hoe bevalt dit Monica, die ouwe hoerige moeder van je die je kutje eens grondig aan een likbeurt onderwerpt? Oohhh zo lekker, ik ben zooo geilll kreunde Monica. Grijp die hoer stevig bij haar haren en zorg ervoor dat ze niet jouw sterretje vergeet uit te likken. Monica greep haar moeder gelijk stevig vast en tilde haar benen nog hoger, ook mijn reet likken stomme hoer schreeuwde ze.

Ik zat intussen met twee vingers in haar kontje te roeren toen ze zich ineens ophief en schreeuwde neuk godverdomme je schoonmoeder in haar natte kut. Zo zo Monica, die ouwe hoer wil het echt graag vind jij het goed dat je vriendje zijn pik in je moeder stopt?

Jaaa riep ze, neuk die ouwe moeder van me maar eens goed door, laat haar voelen hoe haar schoonzoon neukt en gelijk duwde ik mijn pik haar druipende schede in en begon stevig te stoten.

Monica hield haar stevig met twee handen aan haar haren vast zodat ze niets anders kon dan haar dochter te blijven likken. Godverdomme hoer riep ik, ik ga je het hele weekend in al je gaten neuken.

En je zal je dochter en mij het hele weekend bedienen met dat ouwe lichaam van je begrepen? Wild schudde ze met haar hoofd heen en weer en uit de kut van Monica klonk iets wat op ja leek. Monica begon klaar te komen en gilde het hele huis bij elkaar en liet toen haar moeder los die ik gelijk aan haar haren vastpakte en achterover trok.

Zo dit is hoe ik een arrogante hoer als jou neuk riep ik, en ik spuit straks mijn zaad over dat geile gezicht van je of je wilt of niet. Ik voelde haar rillen en op dat moment trok ik mijn pik uit haar kut en draaide haar ruw om en spoot een behoorlijk lading over haar natte gezicht. Mijn god wat ben je toch een smerige ouwe hoer zei ik en spuugde twee keer vol in haar gezicht en duwde haar daarna van me af waardoor ze op haar rug op het bed terecht kwam.

Ik richtte mij tot Monica, zuig jij mijn pik maar even schoon, ik heb wel even genoeg van die hoer. Gretig kwam Monica naar me toe en likte en zoog mijn hele pik schoon waarna ze omhoog kwa en zich tegen me aan vleide, ik hou van je Mark zei ze.

Ik wreef over haar rug, wij gaan dit weekend nog een hoop plezier aan deze ouwe hoer beleven schatje. Nu gaan we eerst even wat drinken en tot Edith zei ik, jij mag je douchen en dan trek je je geilste lingerie aan samen met hoge hakken en dan mag je naar beneden komen. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend.

Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Volkomen ontspannen verwonderde ze zichzelf over alles wat zij en haar broer deden. Ik accepteer nog slechts één suggestie. De Grote Garibaldi hoorde het even glimlachend aan en koos toen de opdracht.

Ik zal deze jongelui nu een echte handstand laten doen! Ondertussen vroeg Jenny zich af wat er nu zou gebeuren. Ze was vreselijk slecht in gym en kon, in tegenstelling tot haar broer, helemaal niet op haar handen staan.

Ze zou zonder twijfel meteen omvallen! Ook deze gedachte veroorzaakte slechts een lichte onrust. Even voelde ze een zwak gevoel van trots het was haar toch gelukt , maar toen overviel een andere gedachte haar. Ze had die dag zoals gezegd een rokje aangedaan, en alhoewel het geen erg kort rokje was begon hij door de zwaartekracht nu via haar heupen naar beneden te glijden.

En ook haar topje zakte tot net onder haar borsten, waar het gelukkig bleef hangen. De Snor leek niets door te hebben en het publiek keek ademloos toe.

Het eerste lichtblauwe stukje van haar slipje kwam in zicht en toen gleed de stof volledig van haar dijen af en onthulde haar gehele onderbroekje. Natuurlijk omdat haar ondergoed nu in het volle zicht van het publiek was, tot grote genoegen van het mannelijk deel, maar dit was, onschuldig als ze nog was, niet de gedachte die als eerste door haar hoofd ging. Ze was die ochtend namelijk door het grootste deel van haar ondergoed heen geweest en had dan maar één van haar oudere slipjes aangetrokken.

En nu, de eerste keer dat iemand buiten haar familie haar in haar ondergoed zat had ze een met aapjes bedrukt meisjeslipje aan! Als ze niet in trance was geweest zou de schaamte ondraaglijk zijn geweest. En gelukkig, bedacht ze, kon in ieder geval haar broer het niet zien. De tien seconden die ze zo stonden leken wel uren te duren, maar toen mochten ze toch weer overeind gaan staan en viel haar kleding weer netjes naar beneden.

Vooral de mannen leken zich uitstekend vermaakt te hebben, hetgeen enkelen van hen op een boze blik van hun vrouw kwam te staan. Maar moet hij ons dan niet eerst weer uit onze trance halen, dacht Jenny verward. Ze kon echter niet zonder commando praten, en ze liep gewillig weer terug naar haar stoel, gevolgd door Paul. De rest van de show bestond opnieuw uit wat slechte trucs en toen die afgelopen waren stroomde de tent al snel leeg. Paul en Jenny bleven echter zitten, en de laatste kreeg behoorlijk wat bewonderende blikken toegeworpen door passerende mannen, en zelfs een enkele vrouw.

Het meisje merkte het niet op. Na een paar minuten, toen bijna iedereen weg was kwam de Grote Garibaldi, samen met een assistent, weer het podium op, maar nu gekleed in een spijkerbroek en een t-shirtje. Ze begonnen de spullen op te ruimen, hetgeen niet veel werk was, toen de blik van de besnorde man op het tweetal viel.

Hij leek verbaasd te zijn toen hij hen nog zag zitten, maar toen klaarde zijn gezicht op. Sjon, kan jij het even alleen afmaken? Volgen jullie mij maar naar mijn wagen! Jenny vroeg zich af hoe ze hem duidelijk moesten maken dat ze nog onder hypnose waren. Het meisje had nog totaal geen controle over haar lichaam. Ze traden binnen in de wagen. Zodra ze binnen waren werd de deur achter ze op slot gedaan.

Hoe voelt het nu om volledig in iemands macht te zijn? De joviale toon was volledig uit de stem van de oudere man verdwenen. Hij klonk nu hard en lichtelijk sarcastisch. Pas op dat moment besefte Jenny dat de man heel goed wist dat ze nog onder hypnose waren. Ze waren er ingeluisd! Wat zou hij met hen van plan zijn? Alhoewel de wagen van binnen groter bleek dan verwacht was de inrichting niet heel speciaal.

Een groot tweepersoonsbed stond aan de ene zijde van de ruimte, aan de andere kant een paar kasten, twee stoelen en een televisie. Het was geen aanbod, en de beide tieners konden de opdracht niet weerstaan.

Willoos zakten ze neer, Paul in een stoel en Jenny op het bed. De man keek aandachtig naar het jonge meisje. Dus jij vond mijn goocheltrucjes maar niks he? Ja ik heb je wel gezien. Nou wees maar niet bang, ik zal je dalijk wat van mijn echt goede trucs laten zien. Trek eerst maar eens het topje van je vriendinnetje uit! Naïef als ze nog was, was dit totaal niet in het meisje opgekomen.

Wat zou er met haar gebeuren? Tot haar opluchting bleef Paul echter zitten waar hij zat. Hiervan leek de Grote Garibaldi enigszins te schrikken.

Had hij ze dan toch niet helemaal onder controle? Waarom gehoorzaam je niet? Zoiets heb ik nog nooit in mijn wagen gehad. Dat kan nog leuk worden.

Zeg eens Paul, fantaseer je wel eens over je zusje? Haar broer was al haar speelkameraadje sinds hun eerste jaren. Ze hadden het nooit samen ver seks gehad en ze had hem nooit zo over hem nagedacht. Om nu te horen dat hij over haar fantaseerde schokte het meisje behoorlijk.

Ze vroeg zich af hoe het voor hem moest zijn om dit gedwongen te moeten bekennen waar zij bij was. Het begon nu echter ook tot haar door te dringen dat er vandaag waarschijnlijk nog veel meer dingen zouden gebeuren die ze die ochtend nooit verwacht had.

Deze angst werd meteen bevestigd bij de volgende opdracht van de hypnotiseur: Slechts in haar ondergoed, met haar gympen en sokjes er nog onderaan, stond ze nu voor de oudere man en haar broer. Nog nooit had ze zich zo aan een man laten zien, maar ze had nu wel door dat het hiermee niet zou eindigen.

Goedkeurend keek de goochelaar naar haar strakke lijfje. Hij kon haar nu een stuk beter bestuderen dan daarstraks tijdens de voorstelling en het beviel hem goed wat hij zag. Aan haar lichaam was geen imperfectie te bekennen. Het kinderlijke slipje, in combinatie met de gympen contrasteerden sterk met haar al vrouwelijke lichaam. Hij kon niet wachten om haar puntige tietjes en naar hij hoopte maagdelijke kutje te kunnen aanschouwen. Maar hij wist ook dat als hij nog even geduld had de beloning straks des te groter zou zijn.

Uit deze lade haalde hij een attribuut dat hij wel eens in zijn show gebruikte; een klassieke plastic toverstok. Natuurlijk deed hij dit niet echt, hij had graag dat zijn speeltje straks wat bewegingsruimte had, maar hij wist dat het voor het meisje in haar hypnotische staat als echt zou worden ervaren.

Ze merkte echter al snel dat dit zinloos was en ging, nu wat sneller ademend, weer stil op het bed liggen. De man hield nu de toverstok voor haar gezicht. Dit is een hele speciale stok, waarmee ik echt kan toveren.

Ik ga je er zo meteen mee aanraken, en overal waar ik je ermee aanraak zal het beginnen te tintelen. Hoe langer ik je ermee aanraak hoe opwindender het voor je zal worden, maar je kunt er niet mee klaarkomen.

Als test raakte hij met de stok haar rechterenkel. Eerst voelde Jenny niets, maar langzaam voelde ze het opkomen: Toen de hypnotiseur merkte dat ze reageerde haalde hij het stokje van haar lichaam en raakte haar in haar nek. Ook hier begonnen de tintelingen langzaam en trokken ze verder door haar lichaam. Ze probeerde haar hoofd weg te trekken, maar hij bewoog de stok zonder moeite mee.

De tintelingen trokken naar beneden en gleden over haar borsten, waardoor haar tepels een beetje hard begonnen te worden. Ook trokken ze door haar buik, wat haar een vreemd, prikkelend gevoel in haar maag gaf.

Nog verder trokken ze naar beneden, maar toen trok de man de stok alweer terug. Even voelde het meisje een steek van teleurstelling, maar toen herpakte ze zich. Ze lag hier tegen haar wil! Ze zou zich verzetten zoveel als ze kon, zelfs al was dat in de huidige situatie niet zo heel veel. Ze moest moeite doen om die gedachte vast te houden toen hij de stok op haar navel zette. Opnieuw trokken de sidderingen over haar borsten, door haar tepeltjes, maar ook naar beneden, langs haar dijen.

Ze trok haar dijen zoveel mogelijk samen als de boeien haar toestonden, maar dat hield het niet tegen. Ze voelde de tintelingen de rand van haar slipje raken en toen haar schaamlippen. Ze kronkelde wild op het bed, niet alleen om van de stok weg te komen, maar ook puur onvrijwillig door de sensaties die ze beleefde. Zoals elke gezonde tienermeid masturbeerde ze natuurlijk wel eens, maar alleen in haar meest opgewonden momenten bereikte ze wel eens de gevoelens die ze nu ervoer.

En het was nog verre van over. Weer verwijdderde haar kwelgeest de stok en opnieuw onderdrukte ze een zucht van teleurstelling.

Ze zou niet aan hem toegeven! De man had dit echter niet nodig om te merken dat dit spelletje haar niet onberoerd liet. Haar tepeltjes prikten nu duidelijke bobbeltjes in haar bh en op haar slipje zat een klein vochtig plekje. Hij besloot dat het tijd werd om het spelletje wat op te voeren.

Van het nachtkastje pakte hij een schaar en zette die tegen het middenbandje van de bh. Met een knipje was die los en vielen de cups weg, haar kleine, peervormige borsten aan de wereld tonend.

Beschaamd bedacht Jenny dat haar broer dit allemaal zou zien. Nog steeds voelde ze zich licht verdoofd, maar door alle sterke gevoelens begon er steeds meer door de verdoving heen te dringen. Ditmaal zette de man het puntje van de stok op haar linkerborst en begon traag cirkeltjes te trekken rond haar gezwollen tepel. Het gevoel werd al snel ongelofelijk.

Elektrische schokjes trokken door het paarse puntje en vibreerden door haar hele lichaam, dat schokte van genot. Afwisselend verwende de goochelaar haar linker en haar rechterborst.

Nog verder zwollen haar tepels, totdat ze brandden, en het voor Jenny leek alsof ze elk moment konden ontploffen. Haar tepelhoven waren nu donkerpaars van kleur. Jenny had nooit gedacht dat ze door alleen haar borsten te stimuleren zoveel genot kon ervaren. Haar kontje bokte verschillende malen de lucht in door de prikkelingen die ze ontving. Haar grotje maakte nog meer vocht aan.

Als dit een masturbatiesessie was geweest had ze zichzelf al lang naar een hoogtepunt gebracht, maar door het bevel van haar kwelgeest kon ze nu niet tot ontlading komen.

Als het mooie meisje nog enig oog voor haar omgeving had gehad dan had ze aan haar broer kunnen merken wat een ontzettend opwindend beeld ze vormde, kreunend van genot, slechts gekleed in een slipje en gympen. Nog steeds niet in staat zich te bewegen zat de jongen stokstijf in de stoel naar haar te kijken.

Zijn penis drukte keihard tegen zijn spijkerbroek aan, maar hij had geen mogelijkheid om zichzelf te helpen. Gelukkig had de hypnotiseur nog wel oog voor zijn situatie en die gaf hem toestemming om zichzelf af te trekken als hij maar niet klaar kwam. De man wist heel goed dat het het meisje nog meer in verlegenheid zou brengen om te zien hoe haar broer zich aan haar opgeilde. Terwijl Paul zich van zijn broek ontdeed en zijn pik de vrijheid gaf besloot de besnorde goochelaar om aan het hoofdgedeelte van het programma te beginnen.

Hij zag dat het meisje dusdanig opgewonden was dat haar slipje intussen zo vochtig was geworden dat hij aan haar schaamlippen vastplakte, waardoor hij een prachtig zicht kreeg op de vorm van haar kutje. Hij kon zien dat ze nog weinig ervaring had want haar lipjes waren nog mooi gesloten, precies zoals hij ze het liefst had.

Genietend trok hij met de wijsvinger van zijn linkerhand de spleet na over haar slipje, waardoor het stukje stof nog iets verder naar binnen verdween. Het meisjeslichaam rilde onder zijn hand.

Hij vond het heerlijk om dit soort macht te kunnen uitoefenen. Vervolgens plaatste hij zijn hand net boven de rand van haar slipje en drukte haar lichtjes tegen de matras aan. Jenny voelde zijn linkerhand warm op haar blote huid rusten, net onder haar navel. Het was een bijna rustgevend gevoel, maar alhoewel ze niet precies wist wat er komen ging had ze wel een vaag gevoel. Terwijl ze zo tegen de matras werd gedrukt trok de goochelaar het kruisje van haar slipje naar de zijkant waardoor haar kutje bloot kwam te liggen.

De man had nog nooit iets mooiers gezien. De lippen waren inderdaad nog strak en glad, maar door de opwinding waren ze opgezwollen en waren ze rood gekleurd. Prominent daar tussenuit piepte een eveneens gezwollen knopje naar buiten. Een klein beetje krullerig blond schaamhaar plakte glanzend en nat tegen haar huid.

Door de positie waar ze in verkeerden stond verder haar kutje uitnodigend net een klein stukje open. Hij wilde niets liever dan haar te nemen, maar hij besloot nog even te wachten. Weer pakte hij zijn toverstokje ter hand en streelde haar ditmaal over haat prachtige lippen. Had het meisje voorheen gedacht dat ze opgewonden was, nu wist ze helemaal niet meer wat haar overkwam. Haar kutje was overgevoelig en ze voelde elke beweging die hij maakte. Af en toe raakte hij haar clitoris en daarmee werd ze telkens op de rand van een orgasme gebracht, maar telkens zakte dit hoogtepunt, tot haar frustratie, weer weg.

Wanhopig keek ze naar haar broer. Ook dit hielp echter weinig want ze kon nu zien hoe hij als een soort van zombie naar haar starend aan zijn penis zat te trekken.

Nog nooit had ze een mannenpik gezien, en alhoewel deze van een normale maat was leek het ding haar gigantisch.

Gefascineerd keek ze toe hoe telkens de paarse kop blootgelegd werd die al glom van het voorvocht. Maar al snel werd haar aandacht met een schok weer terug naar haar eigen lichaam getrokken. De hypnotiseur had besloten dat het eens tijd werd om haar van binnen te inspecteren en had het toverstokje tegen haar opening aangezet. Kreunend voelde ze hoe hij het stuk plastic langzaam maar zeker bij haar naar binnen schoof.

Het was het eerste wat ze ooit in zich voelde; als ze masturbeerde vingerde ze altijd haar klitje of reed ze tegen een kussen op. Ze had nog nooit iets in zich gestopt. Had ze geweten hoe het zou voelen dan had ze het al veel eerder gegaan. Bijna ging ze van haar stokje van genot. Prikkelingen doorkruisten haar hele lichaam.

Ze voelde het zelf prikkelen in haar nek, zo heftig was het gevoel. Ze wilde over het bed rollen van pure extase, maar de hand op haar buikje hield haar nog altijd stevig op haar plek.

Toen voelde ze ineens een licht gevoel van pijn. Ook de man die haar binnendrong voelde een obstructie. Hij wist meteen dat hij had gevonden waar hij op gehoopt had.

Haar maagdenvlies was nog intact! Plagend prikte hij er nog eens in met het stokje, maar hij deed het voorzichtig genoeg om het niet te beschadigen. Voor haar ontmaagding had hij heel wat anders in gedachten. Wil je ontmaagd worden? Het verbaasde hem dat ze het nog zo lang volhield, maar na een paar minuten gaf ze toch op. En hij had nog een leuke verassing voor haar.

Natuurlijk wilde hij haar zelf ook graag ontmaagden, maar hij had al eerder meisjes ontmaagd en hij verwachtte dat hij nog wel eens een kans zou krijgen. Maar om te zien hoe een meisje ontmaagd werd door haar broer haar tweelingbroer nog wel? Zoiets zou hij van zijn leven niet meer meemaken. Als je nu besluit om niet je zusje te neuken mogen jullie je kleren pakken en laat ik jullie zo gaan, met je zusjes maagdelijkheid intact.

Wat zeg je ervan? Die hoop werd echter finaal de bodem ingeslagen toen Paul als antwoord ook zijn t-shirt uittrok. Hij stond nu helemaal naakt voor haar. Zijn pik wees hem de weg naar het meisje dat hij wilde neuken, druipend van het voorvocht.

Af en toe schokte de lul zachtjes van opwinding. Natuurlijk had de oudere man dit wel verwacht. Welke tienerjongen zou deze kans laten schieten. En het was nog zoveel geiler nu hij wist dat die jongen vrijwillig zijn bloedeigen zusje zou neuken. Nog even streelde hij genietend met zijn hand over haar zachte buikje en haar prachtige borsten. Toen besloot hij dat het maar eens tijd werd. Ruw pakte hij haar bij haar billen en trok haar strakke kontje naar de rand van het bed, waarbij hij ook haar slipje van haar dijen afstroopte.

Nu lag ze er zonodig nog geiler bij als voorheen. Haar borsten waren wat omhooggetrokken doordat haar armen nu strak gespannen boven haar hoofd lagen. Het meisje was nog steeds onder de illusie dat ze geboeid was. Haar voeten stonden schuin naast haar billen, haar knieën omhoog, waardoor haar maagdelijke kutje opengetrokken werd. Zowel haar grotje als haar duidelijk gezwollen clit waren duidelijk zichtbaar, blootgelegd voor elke man die het geluk had voor nu voor het bed te staan.

En op dit moment was die man haar eigen broer. Het meisje rilde; van geilheid, van afschuw en.. Ze wist dat het nu elk moment kon gebeuren. Haar broer naderde haar centimeter voor centimeter. Ze voelde tegelijkertijd nog de strelingen van de man die haar in zijn ban hield, maar als van ver af, alsof het het lichaam van iemand anders betrof. Het tienertje had alleen maar oog voor de penis die centimeter na centimeter bijna als in slowmotion haar opening naderde.

Ze hoorde dat er iets in haar oor werd gefluisterd: Hij zal tegen je vliesje aanstoten en dan erdoorheen. Dan zul je ontmaagd zijn door je eigen broer. Ze wist dat het fout was maar haar lichaam was nu zo volledig gespannen dat zijn woorden haar alleen maar opgewondener maakten.

Ze wist dat het niet mocht, en toch wilde ze het, liever dan wat dan ook. Ik wil dat je een orgasme krijgt zoals je nog nooit beleefd hebt. En na dat orgasme zul je alleen nog maar meer willen. Voor het eerst voelde ze nu de aanraking van zijn pik op haar zachte schaamlippen.

Ze voelde zijn hardheid, maar tegelijk een hitte die in haar hele lichaam doordrong. Ze trok in een reflex haar kont weg van de rand van het bed, maar hij greep haar heupen en trok haar moeiteloos terug.

Zijn penis vond de opening van haar grotje en langzaam drong de eikel in haar naar binnen, de wanden van haar spleet opzij duwend. Ze was zo strak dat ze elk ribbeltje in zijn pik kon voelen.

... Opnieuw bracht een hand naar haar kleverige borsten om deze opnieuw te masseren en ook dit voelde heerlijk. Normaal kon hij zo lang doorgaan als hij wilde maar nu voelde hij zijn orgasme ongewild aankomen. Monica ontdeed zich razend snel van haar kleding trots dat ik haar een lekker wijf noemde en keek hoe ik haar moeder diep in hard in haar mond neukte terwijl ik haar haren stevig vast hield. Als iemand gehypnotiseerd is worden zijn grenzen wat rekbaarder, hij wordt gevoeliger voor suggesties en je kan hem dingen laten geloven die niet echt kut dicht naaien erotische massage dordrecht. Hij zal tegen je vliesje aanstoten en dan erdoorheen. Ze hoorde een opwindend soppend geluid en voelde hoe haar kutspieren zich samen trokken, bijna als om hem verder naar binnen te trekken, vrouw vingert zich klaar hypnose.

Kale tienerkutjes ballen afbinden

Prive hoeren utrecht neuken met een slappe lul

: Vrouw vingert zich klaar hypnose

Vrouw vingert zich klaar hypnose 347
Vrouw vingert zich klaar hypnose Erotische massage boxmeer homo sex afspraak
Neukend stel gratis plassex 741
MILF ZOEKT GRATIS SEX LESBISCHE MEIDEN BEFFEN 367
Ik voelde haar rillen en op dat moment trok ik mijn pik uit haar kut en draaide haar ruw om en spoot een behoorlijk lading over haar natte gezicht. Ze voelde hoe haar broer in haar doorstootte en zich weer terugtrok, steeds opnieuw. Het was ze dan toch gelukt. Op zich geen probleem, zijn kinderen gunden hem ook zijn geluk. Monica dacht na, en om haar aan te sporen zei ik dat haar moeder haar elke maand mee zou nemen om te winkelen op haar kosten als ze hiermee instemde.

Vrouw vingert zich klaar hypnose