Meisje vingert haar vrouw gezocht voor sex

meisje vingert haar vrouw gezocht voor sex

Ben je een vrouw en vind je deze manier van vrouwen verliefd maken manipulatief, slecht, verdorven en ben je héél boos? The concept of romantic love affords a means of emotional manipulation which the male is free to exploit, since love is the only circumstance in which the female is ideologically pardoned for sexual activity.

Lees hierover meer in deze post van Tim. Wat ik doe is direct aan het begin van het gesprek veel praten. De eerste twee staan uitvoerig beschreven in dit artikel over flirttips. Andere tips om te voorkomen dat het gesprek stil valt vind je hier. Door dit te doen raakt ze geïnvesteerd.

Ze heeft wat crack geproefd en wil nu meer. Op de date gebeurde nu dit. Ze ging langere antwoorden geven, zelf verhalen vertellen en zelf vragen over mij stellen. Dat is het punt vlak voordat ze overdosed.

Het overdosis punt is wanneer je zoveel praat dat ze er gek van wordt. Het wordt too much. Vlak voordat ik dat punt bereikte, deed ik dit:. Ik leunde wat meer achterover, liet haar meer aan het woord. Ze wil weer dat gevoel terug wat ik haar eerst gaf de grapjes etc. Ze gaat haar best doen om mij aan het praten te krijgen. Op dat punt deed ik dit: Ik pak haar hand vast en knijp erin. Dat doe ik omdat je zo haar een complimentje geeft.

Als je in een relatie zit, is dit de manier om vrouwen verliefd te maken. Omdat je elkaar zo lang ziet, is ze alleen maar meer gewend aan je persoonlijkheid. Aan het begin van een relatie ontmoet ik haar vaak 2x per week. Na een tijdje is ze het gewend en bouw ik het langzaam af 3x per maand , totdat ze steeds meer en meer haar best gaat doen. Zie het als een soort hard-to-get spelen wat vrouwen doen. Laat je door een Vrouw Versieren-  als een Baas!

Als ze goed gedrag vertoont, beloon haar dan. Ongeveer de helft van de keren. Uit dit onderzoek  blijkt dat mensen beter hun best doen als ze de ene keer wel en de andere keer niet beloond worden. Veel mannen die op date gaan met een vrouw, praten over bullshit. Dat soort dingen zijn niet belangrijk. Je kan met iedereen praten over hoe koud of warm het weer is. Je zit op een date.

Is het interessanter om te praten over of je blauw of geel een mooiere kleur vindt, of praat je liever over wie zij is en wat voor dingen ze doet? Je krijgt haar makkelijk aan het praten over die dingen. De truc is dat je altijd eerst jezelf kwetsbaar opstelt of persoonlijke verhalen vertelt. Doe alsof je ontdaan bent nadat je een kwetsbaar verhaal hebt verteld.

Sta op of zeg zelfs: Zo komt het heel oprecht over. Als je hier wat meer over wilt weten, check dan tip 6 van dit artikel over hoe je een vrouw gek op je maakt. Een van de meest onderzochte manieren om ervoor te zorgen dat mensen verliefd op je worden, is aanraking. En grappig genoeg is dat niet het enige. Met aanraking bedoel ik niet alleen vingeren. Als je het goed doet kan ze best verliefd worden, laten we daar eerlijk over zijn. Burgoon, sociaal psychologe, heeft bijvoorbeeld in bewezen dat aanraking  ervoor zorgt dat je ouder, langer, aardiger en aantrekkelijker wordt ingeschat.

Meer tips over vrouwen aanraken. Deze versiertrucs kan je best gebruiken om vrouwen verliefd te maken. Verliefdheid is natuurlijk vaag te onderscheiden van aantrekking. Stel je voor dat je vrouwen op commando verliefd kan maken. Is dat geen krachtig wapen om te hebben?

Het is de macht en controle die heerlijk voelt. Maar natuurlijk moet je het alléén gebruiken als je écht verliefd op haar bent. Soms is het best moeilijk om daar wat concreets van te gebruiken. Daarom heb ik 7 voorbeeldzinnen die je kan gebruiken om haar verliefd op je te laten worden. Gebruik ze in gesprekken en zie haar nat haar voor je smelten.

Beste Sander, ik ben aardig onzeker over bepaalde dingen. En ik ben zelf geen goede prater heb jij nog bepaalde dingen achter de rug of in peto? Heb alleen een bedenking bij dat vertellen dat ze verliefd op je is: Is het niet te direct? Het vertellen dat ze verliefd op je is, kan je met een beetje een ironisch toontje doen. Zo komt het half serieus half grappig over. De mindset die ik erbij heb is deze: Zie het als plagen. Meestal is het beter om wat risico te nemen in plaats van veilig te spelen.

Als je op veilig speelt, kom je altijd thuis… in je eentje. Hier vind je nog wat meer tips als ze hard to get speelt: Shizzle werkt dus prima. Vooral dat verhaal met dat experiment maakte het nog duidelijker.

Ondanks dat k nu al 5 jaar een vriendin heb sinds me 14de ben ik sowieso niet uit op een ander. In je stukje komen ding in voor die k zelf ook heb toegepast.. Maar je hebt me vooral vermaakt, mooie humor!

Als je ooit een boek schrijft koop ik heb zeker weten! Hoi hoi een vrouwtje hier ik vind dit helemaal geweldig want vaak weten jongens niet hoe ze een meisje aan moeten pakken en hoe ze ze zouden moeten behandelen want dit zijn allemaal fijne dingen voor meiden en laten we eerlijk zijn meisjes doen dit ook bij mannen en als je dit leest als meisje zijnde kun je er ook je voordeel mee doen dus ik ben er voor.

Oh ja jongens als je dit gebruikt om meiden te misleiden das je goed recht maar ooit ontmoet je de gene waar je wel een echte relatie mee wilt en mischien ben jij dan de gene die moet huilen Dus let goed op op wie je jou truckjes los laat het lijkt me ook een verslaving te kunnen worden en dan verspil je mischien wel jou kans op echte liefde Maar ik wens jullie wel veel succes XxX Vanessa.

Operante conditionering werkt dus echt. Ik weet niet of het een sterke theorie is, denk het niet, maar grappig is het wel haha. Op een soort van foute manier. Een aantal punten zijn zeker herkenbaar om te gebruiken, waar wij voor smelten zeg maar knuffels en passievol. Wil je een serieuze relatie met die ene speciale vrouw pas dan niet de truck toe om haar eerst 3 x pw te zien en dan 2 x pm.

De vrouw van nu gaat echt niet meer zitten wachten, verwerkt de teleurstelling met de kin in de lucht en tegen de tijd dat jij spijt hebt gelooft ze jou niet meer! Eens dat als je een serieuze relatie wilt het weinig zin heeft om haar minder vaak te zien.

Dat is nogal het tegenovergestelde. Natuurlijk werkt die techniek van aantrekken en afstoten niet. Op de meeste vrouwen wel, maar op zekere vrouwen zoals jij niet.

Maar even serieus… als jij naar de tandarts gaat ga je toch ook geen advies geven aan de tandarts hoe hij het moet doen? Ook al zijn het jouw tanden. Hahha je bent Hylaries grappig hoe je het verteld jaa ik ben een vrouw haha maar mooi verwoord xd.

Als je elkaar echt leuk vindt waarom zou je dan überhaupt aan een derde partij haar ouders om toestemming vragen. Zou haar dus duidelijk maken dat ze een ander kan zoeken als ze je eerst aan haar ouders wil voorstellen. Waarschijnlijk draait ze wel terug dan. Quote Als je elkaar echt leuk vindt waarom zou je dan überhaupt aan een derde partij haar ouders om toestemming vragen.

Allereerst wil ik je te kennen geven dat het toepassen van van trucjes een teken zijn van emoties die niet op waarheid gestoeld zijn. Wij vrouwen hebben ondanks het feit jullie vermoeden dat wij dit niet inzichtelijk hebben, wel degelijk in de gaten. Door aan te geven zoals in een bovenstaand te lezen reactie te zien is, dat met name onzekere tantes hier voor vallen, vindt mijn inziens enigszins misbruik maken van. In jouw advies op de quote zoals ik vermeld heb, geef je als advies dan maar een ander te zoeken wanneer zij geen gehoor geeft aan de angst.

Hiermee doel ik op feit dat dit individu problematisch doet over het feit haar ouders jou graag eens willen ontmoeten zodat zij wellicht met een geruststellend hart hun dochter mee kunnen laten gaan met het vriendje.

Na goedkeuring kan dit ook in zijn voordeel werken! Door stoïcijns te vertellen dat ze dan maar een ander mag gaan zoeken wijst op manipulatief gedrag. Hiermee frustreer je de relatie des te meer, met als gevolg dat zaken op haar ouderlijk adres escaleren als zijnde huisarresten.

Want laten wij wel zijn…. Zou jij het leuk vinden wanneer jou eigen moeder op een dusdanige wijze word behandeld? Wanneer jij indruk hebt gekregen dat ik jou met mijn woorden op de vingers tik, dan verdient een pluim daar dit dan ook de enige juist analyse is. Als je goed gemanipuleerd wordt dan heb je het nooit door. Deze kennis kan je niet bezitten.

Je weet het namelijk niet. Misschien gebeurt het wel bij je huidige vriend als je die al hebt … Weet jij veel. Misschien betrap je slechte manipulators en heb je goeie niet door. Waardoor je denkt dat je niet manipuleerbaar bent. Maar feit is dat je dit onmogelijk kunt weten. Geen types die betweterige reacties op blogs plaatsen. Maar chicks met een leven. Slim, mooi en zelfverzekerd. Kijk, hetgeen waar vrouwen het meest over klagen bij ons als we workshops aan vrouwen geven, is dat mannen geen initiatief tonen.

Dat ze geen leiding nemen. Dat betekent dat als je het ergens niet mee eens bent, of als iets te ver gaat, dat je dat laat blijken. Dat je dan niet zwicht voor de wens van een ander.

Voor ieder weldenkend mens. Ik wilde even zeggen dat jullie absoluut helemaal gelijk hebben! Als vrouw zijnde zou ik zo graag willen dat alle mannen dit wisten. Ik wacht alleen nog wel op een blog, waar jullie je meer gaan richten op wat vrouwen kunnen doen om een man te versieren. Zoals jullie het graag zouden willen zien. Dat zou mijn leven echt verbeteren. We zetten het onderwerp bij deze op de agenda. Super leuk en handig stukje! De Meeste dingen kan ik wel gebruiken maar sommige ook niet.

Degene waar ik op val is namelijk pas 13 geen zorgen ik ook ; , zou je misschien zoiets willen maken alleen dan voor meisjes? Super bedankt dat je dat doet ;. Lees daarnaast wat van de lichaamstaal blogs hier. Verder zou ik me vooral focussen op veel sporten en boeken lezen. Dan ben je als je ouder bent verder dan alle andere mannen.

Ik wil graag iets willen weten over een vriendinuitvragen. Ik heb een vriendin van mij een berichtje verstuurd over dat ik haar graag heb en mijn hart wil tonen! Het is nu twee dagen geleden maar ik heb van haar nog geen antwoord ontvangen. Wat denk zij of wat zijn haren plannen? Ik ben al enige tijd verliefd op een leuke vrouw.

Toen ik verliefd op haar werd, had ze een relatie. Ik zie die vrouw geregeld daar zij een frituur heeft en ik steeds bij haar friet ga eten. Een goede 2,5 jaar geleden heb ik haar gezegd dat ik stapelzot ben van haar, maar toen had ze een vriend.

Telkens ik in haar frituur friet eet, zit ik op mijn vaste plek. En het valt op dat ze geregeld naar mij kijkt. Dus ik vermoed dat ook zij wel verliefd is. Nu weet ik dat ze single is. Zelfs mijn stiefvader die eens mee was gaan eten viel het op dat ze mij steeds bekijkt. Nog even dit, zij is wel van Turkse afkomst en ik ben Vlaming. Als je nog geen praatje met haar maakt, begin dan eerst daarmee. Maak een kort praatje met haar, maar ook met andere mensen in de buurt. Zorg ervoor dat je de praatjes steeds als eerst afkapt, in plaats van dat je ze te lang aan moet houden.

Wanneer je haar spreekt: Wat dacht je van donderdag of vrijdag? Focus je daar eerst op. Als je eenmaal die date hebt, lees dan deze blog: Lijkt me geen goede tactiek. Dit is in het begin van een kennismaking wel enigszins grappig, maar op mij komt het over als dom gedrag. Ik zou me belazerd voelen wanneer ik de volgende dag wakker zou worden en dan zou beseffen dat het een trucje was.

En geloof me, als ik dat door zou hebben dan denk ik ook heel veel meerdere vrouwen. Juist dit zorgt voor een kortdurende relatie wat volgens mij je bedoeling niet was…. Of misschien toch wel? Maar goed als mannen op deze manier sex willen hebben zonder de vrouw te respecteren, ga gerust je gang. Je doet de vrouw uiteraard te kort, maar bovenal jezelf.

Je gaat geloven dat je een vrouw met een truc kunt beïnvloeden. Lijkt me een slechte conditionering in het oogpunt vd man. Je reactie staat vol met woorden als: Misschien goed bedoeld, maar je komt nu over als een patiënt die haar tandarts vertelt wat hij moet doen. Yoo er is een meisje dat als een jaar een vriendje heeft.

Ik hen haar altijd al aantrekkelijk gevonden. Echter ze gaat binnenkort op vakantie met hem.. Daarna wil ze het uitmaken.. Maar ze is enorm onzeker over alles. Enige tips voor mij? Of is t juist slimmer dat wel te doen? Ze kan je aan het lijntje houden omdat ze de aandacht van je leuk vindt, maar wil stiekem toch bij haar vriendje blijven.

Waarschijnlijker is echter dat ze stabiliteit wil van jou als ze haar vriendjes dumpt. Ze zit nu te vissen of jij haar als je vriendin gaat nemen als ze het met hem uitmaakt. Hey sander…heerlijk als je je zo vertrouwd en gemakkelijk voelt bij vrouwen. Kan mezelf wel vinden in jou ideeen. Ga het zeker keer uit proberen. Vrouwen veroveren is een beetje dominatie, teasing en mindfuck voor nodig.

Ik heb een klein probleem. Ik ben op een meisje dat wat ouder is op mij en ik weet niet zeker of ze mij ziet staan. Ik heb het al geprobeerd via whatsapp want alle kinderen op mijn school zeggen tegen ons: Wanneer gaan jullie zoenen? Toen zaten we daar over te praten en ik zei: Heb jij nog wat tips voor mij want ik weet mij echt geen raad meer want ik ben wel gewoon op haar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel verliefd.

Nog een kleine vraag: Ik ben heel druk bezet met Basketball en train 5x in de week plus wedstrijd 6x. Als ik dan met haar zou hebben zou ik al mijn vrije tijd aan haar besteden, maar stel als ze vindt dat ik haar niet genoeg aandacht geef? Op je leeftijd zou ik eerst gewoon focussen op sporten en je school. Deze versierstuff komt later wel. Je zegt dat je verliefd bent, dat je hart gebroken is en je weet niet hoe je haar moet laten weten dat je verliefd bent.

Je bent veel te veel geïnvesteerd in haar, meer dan zij op jou , waardoor het nu onmogelijk voor je is om haar te krijgen. Leuk artikel, goed geschreven. Wel een vraagje, nu weet je hoe je je moet gedragen om een vriendin lang van je te laten houden.

Maar hoe zit het met de mannen, zullen die nog verliefd zijn na een tijd met een vriendin die jouw geacteerde of ge-instudeerde gedrag leuk vinden? Zullen ze zich nog als zichzelf gedragen in het in het bijzijn van hun vriendin?

Misschien leuk om eens uit te zoeken, hoewel deze vragen over een heel ander onderwerp gaan. Verder vond ik het een interessant artikel, keep up the good work. Hi Kim, leuke reactie en goede vraag. Zo gaat het ook met mensen die succesvol afvallen: Je kan niet van de een op de andere dag zeggen: Nee, je leert nieuwe leef regels, implementeert die en na verloop van tijd is het een gewoonte geworden om gezond te eten en te sporten.

In het begin moet je acteren en oefenen, en na verloop van tijd word je beter, en uiteindelijk wordt het een gewoonte. Hoe erg is het dan om je persoonlijkheid wat te veranderen? Hey sander Ik heb een vraag: Je hebt het over verslaving punt 4.

Ik heb namelijk een probleem, ik ben verslaafd aan een meisje maar ze is ondertussen met iemand anders. Ik ben eigenlijk al een jaar op haar verliefd. Ik heb haar al proberen te versieren en het lukte aardig maar toen hadden we ruzie over een stom klein detail en ze wou niet toe geven. Ik heb alles uit de kast moeten halen om het goed te praten.

Toen ging het weer een tijdje goed, tot een paar dagen terug had ik het gevoel dat ik gebruikt werd door haar. Nu negeert ze mij overal op school en op messenger.

Wat heb ik fout gedaan? Kan ik mij terug in een neutrale positie krijgen? Dat kan, maar wil je dat echt? Dan blijf je jaren van je leven achter 1 meisje aanlopen en daarover verdrietig zijn als het niet lukt. Geweldig, ben idd met een moeder van school in contact gekomen beiden ongeveer 3 jaar terug gescheiden. En het pakte leuk samen laatst samen weg geweest pretpark met zn tweetjes en haar heel leuk gaan vinden.

Maar ben best onzeker. Hetgeen jij hier beschrijft heb ik onbewust allemaal toegepast hahah geweldig. Hieruit blijkt wel dat ik iets anders in elkaar zit dan de meeste vrouwen.

Het was wel erg leuk om het lezen, want ik herken het wel: Hahahaha super leuk artikel, deze tips kunnen zeker werken, vooral haar even laten wachten, maar een week voordat je haar appje beantwoord is not done.

Dan haken zelfverzekerde vrouwen zeker af, 1 dag later werkt bij de meeste vrouwen goed, ze zal naar je appje uitkijken, na een leuke date.

Maar deze tips en trucs en Hard-to-get spelen heeft dus geen zin als de vrouw waarop je verliefd bent jou eigenlijk niet interessant vond. Dan ben jij eigenlijk als een spruitje voor een kind dat geen spruitjes lust: Als ze je niet leuk vindt werkt geen enkele versiertruc. Dat gezegd hebbende, een houding van hard to get zorgt er wel weer voor dat je interessanter en aantrekkelijker overkomt. Waardoor ze je leuker kan gaan vinden.

Ik heb een meisje ontmoet 24 ik ben Ik had op dat moment een vriendin, daar wist zij van maar dat maakte ons niet uit en we hebben echt een ontzettend leuke tijd gehad samen. Een dag later appte ze mij; je weet pas wat je had als het er niet meer is. Nu komt ze dinsdag terug in nederland en ik wil der graag bezoeken op schiphol als ze aankomt. Nu wil ik een mooi overhemd aan doen met een flinke bos rozen. Haar familie staat daar ook helaas. Nu heeft ze gezegd dat ik haar niet hoef op te wachten, omdat ze bang is dat haar familie dat niet leuk gaat vinden.

Mijn plan is nu dus om toch te gaan, vroeg zodat ik eerder ben dan haar familie, en dan als de familie aankomt stel ik me voor, vertel ik wie ik ben en waarom ik hier ook sta etc. Dan als ze aankomt wil ik haar die bos rozen geven, een knuffel en een dikke zoen en daarna ga ik weer weg en geef ik haar de tijd met haar familie.

Maar wat denken jullie van dit plan? Romantische gebaren zijn inderdaad van die typische dingen die je ziet in films, maar in het echt komt het heel creepy over en zit zij er meestal niet op te wachten. Op deze manier ben ik aangenomen bij mijn studie ; relatief jonge docente durfde me niet eens meer aan te kijken. Dit wordt een leuke studie! Hey ik heb een probleem: Ik zou haar terug verliefd willen krijgen maar weet totaal niet hoe of wat ik moet plannen ofzo kan je me helpen?

Grts veel goede tips maar kan je me met dit ook helpen? De enige manier waarop je weer aantrekkelijk voor haar kan worden, is als je méér afstand neemt van haar en laat zien dat je zonder haar ook gelukkig kan zijn. Date eens met andere vrouwen of als dat een te grote stap is, ga dan meer om met vrouwen. Neem bijvoorbeeld een salsa of yoga les en ga iets nieuws doen. Dit laat aan haar zien dat je ballen hebt en zo een andere vrouw kan krijgen.

Daarnaast, als het hopeloos is moet je er misschien over nadenken of je het überhaupt wel wil met haar. Ik snap deze tips wel.

Reden is dat ze een soort van mannelijkheid uitstralen, een man die het initiatief durft te nemen, een man die durft te teasen, een man die laat zien dat zijn leven niet alleen om haar draait, door afstand te nemen. Een man die zijn kwetsbare kant durft te laten zien. Een man die fijne aanrakingen geeft.. Op komende date kijk ik aan of ik me weer benauwdheid voel en zal dit dan ook tegen hem zeggen.

Maar goed, als je bovenstaande inzet om daadkrachtiger voor jezelf en dus mannelijker over te komen, prima, als dit jou zelf helpt meer tools te hebben tijdens het daten. Je zult resultaat zien en beloont worden: Mannen met scoringsdrang en geen oprechte interesse in de vrouw tegenover hem zijn jongetjes die een man spelen om het meisje te scoren.

Dat maakt iemand niet een echte man, dat maakt iemand een player. En players, wat voor leeftijd dan ook, zijn voor mij net jongetjes met een ego-tekort wat ze moeten halen uit vrouwen.

Dat is geen echte vent. Vraag me af of het wel verstandig is iemans verliefd te maken door te zoenen. Je bent trouwens not niet samen. Wel een goed artikel. Erg leerzaam en interessant. Ben momenteel bezig met een chick in mn sociale omgeving, volgens deze methode: Hoe scoor ik een one-night-stand? Ik kom uit de gevangenis en heb geen sociale netwerk meer.

Ik wil ze wel leren kennen maar ze willen mij niet leren kennen. Hoe kom ik het beste tot een one-night- stand met 1 van deze meiden? Hahaha, het klopt ook nog!! Iemand paste dit toe bij mij terwijl ik eigenlijk geen interesse had en het werkte!! Haha kyra niet zo raar doen. Wat is het probleem? Sex is toch normaal. Niet zo bekrompen over doen. Als je geen sex wil met een man blijf je maar lekker met je zelf spelen. Even iets anders tussendoor, kunnen vrouwen ook hard to get spelen?

Beetje vreemd verhaal misschien maar dat is mij overkomen…. Blijkbaar kende je haar en ging je ervan uit dat ze verliefd op je was. Weet je wel of dat überhaupt klopte? Dan lijkt het alsof je haar even niet hebt gezien. Zou het misschien kunnen dat ze in die tijd iemand anders leuk is gaan vinden? Het zou misschien ook gewoon kunnen dat ze een rotdag had — of dat ze je gewoon niet zag.

Hallo, ik vind nu al ongeveer 1 jaar lang een meisje leuk. Dit is denk ik ook heel dom geweest want meisjes praten.. Dusja achteraf was dit heel dom denk ik maar ik was radeloos en ja.. Dus ik kocht een broodje naar keus voor haar voor haar verjaardag. Ze zei thanks en dat was het wel eigenlijk. Ik was officieel gefriendzoned denk ik. Toen bij het schoolfeest eind november ze verkering nam met en andere jongen.

Ik was 2 dagen van de kaart. Die relatie was in 2 weken uit. Waarna ik door met tientallen mensen te appe en praten uiteindelijk de ruzies oploste met als eindresultaat een scheiding in de 4 vriendinnen met haar inclusief 2 a 2 Ik werdt toevallig goed bevriend met haar vriendin die aan haar kant stond Of dit handig is geen idee maar ze is gewoon aardig dus je mag toch wel gewoon vrienden zijn enzo? Vaker waren er filmavonden op mijn initiatief maar nogsteeds is er niets. Ik vind haar nogsteeds leuk zegmaar.

Ik hoop dat je goede tips kan geven voor dit ingewikkelde bericht. Nou zeg, hier worden vrouwen wel als hele domme en naieve wezentjes weg gezet.. Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die hier intrappen, maar mijn persoon en vele vrouwen met mij zijn echt niet zo dom dat ze deze tactiek niet doorzien.

Als een vrouw hier toch op in gaat, doet ze dat alleen omdat ze de man wel ziet zitten en zeker niet vanwege de doorzichtige tactiek.

Sterker nog, als een vrouw je wel ziet zitten, kunnen dergelijke opmerkingen juist averechts werken. Het impliceert immers de foute man!!! Beste Sander, leuk artikel heb je geschreven en ik herken er wel enkele dingen in ik vind tactiek en trucs een beetje goedkoop klinken: Maar je hebt niet aangehaald of de man jongen in kwestie wel het léf ervoor moet hebben.

De drempel kan zo hoog zijn, dat hij het in gedachten wel x durft maar terug in de realiteit er alleen een schamper lachje vanaf kan. Ach ja, verstand komt met de jaren en de durf eigenlijk ook. Sinds enkele maanden ben ik geswitcht van werkgever en door een hele toevallige loop van omstandigheden heb ik een vrouw ontmoet van een bedrijf waar we zaken mee doen.

Na enkele zakelijke mailtjes heen en weer verstuurd te hebben, werd het al gauw je en jij en toen belde ze mij opeens op. En vanaf dat moment is het in een stroomversnelling gegaan, waar de Niagara watervallen een schattig beekje bij lijken. We appen kende ik in mijn tijd ook niet , bellen, mailen wat af en hebben elkaar nu twee keer ontmoet. Hoewel we beide in vuur en vlam zijn, is er fysiek nog niets gebeurd want we zitten beide in een relatie.

In deze situatie een waarlijk blok aan je been als je opeens vanuit het niets zulke heftige gevoelens hebt. Ik heb het niet opgezocht en ben eerder een beetje schuw noem het verlegen dan een praatjesmaker wanneer ik onbekende vrouwen tegenkom. Helemaal wanneer zij er heel aantrekkelijk eruit zien. Maar ik probeer ook niets goed te praten. Het overkomt me en haar dus ook en hoewel we beiden onze relaties dit niet willen aandoen, zoeken we elkaar telkens op.

Het gevoel is te sterk. Ik vraag me nu af of het die verliefdheid is waar jij het over hebt. Ik ken dit gevoel, maar het is van heel lang geleden. Eigenlijk bij mijn allereerste vriendin heb ik dit gevoel eerder gehad. Het overwelmt je en je kunt bijna niet meer rationeel nadenken wanneer je bij elkaar bent. Maar toch steekt daar dat verlegen jochie weer de kop op. Bij onze laatste ontmoeting alleen samen wat gedronken durfde ik helemaal niet naast haar te zitten en op een gegeven moment vroeg zij waarom ik niet naast haar ging zitten.

Eenmaal naast haar wilde ik mijn arm om haar heen slaan, maar deed dat alleen in gedachten. Ik leek wel weer op die puber van 35 jaar geleden. Ik ben echt stapelgek op die vrouw geworden en dat mogen jullie best weten, maar ik weet niet waar dit eindigt.

Maar mijn moraal is eigenlijk dit; als je van jezelf heel verlegen bent, zijn welke tips dan ook niet aan te bevelen om zonder meer op te volgen. Het zal juist averechts werken en het meisje of de vrouw zal je daarmee afstoten ipv naar je toe te trekken.

Niet iedere vrouw is een bitch hoewel er wel heel veel zijn in dit landje , maar juist een vrouw met een zachtmoedig karakter en die zijn er ook zal juist je verlegenheid aandoenlijk vinden. Sorry Sander, ik moest dit even kwijt. En wellicht vinden veel mensen mij nu een klootzak met name de vrouwen met morele bezwaren denk ik , maar je kunt er feitelijk alleen over oordelen als het jezelf overkomt….

Cool, dank voor je reactie. Vergeet echter niet dat verlegenheid iets is waar je wat aan kan doen. Daarnaast geef je jezelf een stempel van een man die verlegen is. Ik ben 22 en had aantal jaar relatie maar door maagd zijn en ook vaginisme heb k het niet gedaan. Hierdoor zal ik aan de feiten niet meer maagd zijn en voor anderen wel. Omdat het noooit echt is gebeurd. Nu heb ik een goeie baan en werk. Dus ben gelukkig met mezelf, me ex wilt sex met me.. Aan de ene kant wil ik wachten tot ik ooit weer een vriend krijg.

Aan de andere wil ik het gewoon met me vertrouwde ex doen. En hopen dat dit keer lukt.. En bij 1 xblijft, dus zal ik een gebruikt gevoel aan overhouden of juist meer zwakte voor hem en hem niet kunnen vergeten totaal.

Hoi ik ben een vrouw van 25 en ben nog maagd. De reden is dat ik in al die jaren niet de jongen tegenkwam waar ik verliefd op werd.

Ik werk in de zorg en daar heb ik alleen vrouwelijke collega's en ik ga ook nooit uit. Daarom ontmoet ik ook geen jongens. Ik was het alleen zijn zo zat dat ik me had ingeschreven bij een datingsite en daar heb ik een hele lieve jongen ontmoet. We kennen elkaar nu pas een week maar het voelt al zo vertrouwd en we zijn al heel erg verliefd op elkaar. Dus waar een wil is is een weg.

Hoi ik ben 23 en nog steeds maagd en heb nog nooit gezoend. En ben er trots op. Ik krijg eigenlijk veel meer aandacht van jongens die dat weten en ook nog veel meer respect. Ik krijg er juist ook nog veel meer complimentjes voor, want ze kunnen het bij hun oor niet geloven, dat een mooi mijsje als ikke nog steeds single is niet dat ik wil opscheppen: Wat ook nog blijkt is dat ze het zitten rond te vertellen en mij als een soort trofee zien.

Want ja ze willen dan de eerste zijn. En als ik vind dat ik reddy ben.. Dan ben ik reddy!! Me zusje is nu 19 en heeft ook geen vriend,want ze wilt ook als mij de school afmaken, een baan en lekker genieten van leuke reisjes en dergelijke van de gemaakte salaris: En dat wat je nog heb,is je dierbare: Hoi ik ben een man van 34 en ook nog steeds maagd.

Het is er eigenlijk nooit echt van gekomen want vroeger vond ik met auto's en brommers en andere dingen bezig zijn interessanter dan me met vrouwen bezig houden, mijn vrienden gingen wel vaak met vrouwen om maar ik had er op de een of andere manier toendertijd geen behoefte aan.

Ik voelde me toen op dat punt best wel anders dan mijn vrienden maar toen boeide het me niet. Nu ben ik 34 en er is eigenlijk weinig verandert op dat gebied, ik heb wel wat sexuele ervaring zoals zoenen en voelen maar meer ook niet en nu ik steeds ouder wordt dan vind ik het alleen maar moeilijker worden om met iemand een contact te leggen want wat zal ze wel niet denken over mij met mijn 34 en nog steeds maagd, ik kan me voorstellen dat iemand zoiets hebt van dat er iets niet helemaal in orde is met mij omdat het best wel afwijkt van zowat iedereen.

Ik had laatst via een site een date en we hadden 3 weken ge-chat en was echt heel erg leuk totdat ik haar vertelde op de chat dat ik nog maagd was en to! Ik ben er eigenlijk alleen nog onzekerder door geworden en vind het gewoon lastig om iets aan te gaan terwijl ik nog maagd ben op mijn 34e, ik bedoel de meeste vrouwen hebben al diverse relatie's achter de rug en ervan geleerd en willen nu ook iemand die die ervaring heeft gehad om verder te gaan dus zitten ze niet op mij te wachten lijkt mij.

Vaak hebben ze ook al kinderen dus willen ze liever iemand die ongeveer hetzelfde achter de rug heeft gehad. Wat is nou voor mij de manier of wat moet ik zeggen of juist niet zeggen of wat moet ik doen of veranderen aan mezelf om toch interessant te zijn voor vrouwen en om interessant te zijn voor mezelf waardoor ik misschien interessant wordt voor vrouwen? Nu ik hier verschillende verhalen heb gelezen. Weet ik dat, ik niet de enige ben op deze wereld.

Ik ben zelf En voel me altijd anders. Mensen zeggen dat het apart vinden, dat ik nog geen relatie heb. Je bent zo een mooie,lief,aardige meid zeggen ze dan. Die zeggen mij graag om hun heen te hebben. Ben volgens hun een graag geziende persoon. Zo voel ik mij niet. Ben gewoon altijd mezelf. Maar hou één ding verborgen voor hun. Mensen die me beter kennen bv familie en goeie vrienden zeggen dat ik een muurtje om me heen heb gebouwd.

Geen idee of dit het geval is. Ik krijg genoeg aandacht van mannen en ja ook vrouwen. Ik ben BI en dat maakt het er niet makkelijkere op. Nu denk jij,dat moet toch makkelijker zijn. Dat ik jullie verhalen heb mogen gelezen. Nu weet ik dat ik niet de enige ben deze wereld. Met heel veel liefs en weet dat als je dit lees niet de enige bent op deze wereld.

Ik ben een vrouw van 20 jaar. Ik ben student, woon op mezelf, zie er goed uit en heb eigenlijk alles goed voor elkaar. Elk weekend ga ik uit met mijn vriendinnen. Dit is ontzettend leuk, en regelmatig ontmoet ik dan ook een leuke man. Wat mij hier is opgevallen is dat de mentaliteit van tegenwoordig heel anders is. Geen mens die zich nog wil of durft te binden. Ik wil er altijd wel voor gaan, na een tijdje. De relatie, de man daarintegen kan zich niet binden en ik blijf achter met een gebroken hart.

Dit is ook de reden dat ik nog maagd ben. Ik sta er best voor open en ben zelfs nieuwsgierig en eigenlijk heb ik alles wel gedaan op seksgebied, behalve dan de daad zelf. Ik wil hier toch echt een relatie voor, ik wil me veilig en vertrouwt voelen bij iemand.

Zolang dit nog niet het geval is, zal ik maagd blijven. Toch baal ik er soms van, hoe ouder ik wordt hoe belangrijker ik de eerste keer ga vinden. Het wordt zo'n groot ding voor me. Terwel ik weet, dat wanneer ik h! Nu is mijn maagdelijkheid veel meer waard en ik ben soms bang dat het nog wel een hele tijd gaat duren Ik ben een beetje bang voor de eerste keer, ik heb een lieve vriend en ben er klaar voor maar ben bang dat ik te zenuwachtig ben en het daardoor niet lukt,iemand tips?

Ik ben christelijk, dus tja, wat valt er te zeggen: Sinds jare 60 is iedereen ineens veranderd, alsof ze gek geworde zijn. Seks is wel heel intiem om 't voor 't huwelijk te doen. Ik heb er geen spijt van,maar zou wel wat langer gewacht hebben met de daad! En voor alle meiden die nog maagd zijn, vind ik dat zeer mooi! Dat is kuishuid, en je moet niet te snel willen daarvan af te zijn.

Als je de juiste partner hebt komt dat allemaal vanzelf wel. Hallo, Ik ben een meisje van 19 jaar en warempel. Ook nog steeds maagd. Ik heb nog nooit gezoend. Ik ben meer van de oldfashion, romantisch naar de bioscoop, zoenen op het strand etc Helaas denkt de wereld van vandaag daar anders over. Je moet ieder weekend uitgaan, jezelf helemaal lam zuipen tot je geen respect meer hebt voor je eigen lichaam en dan gaan met die banaan! Nou zo ben ik dus NIET. Ik haat uitgaan in discotheken.

Ben er er weleens geweest, maar ik vind de manier hoe de mensen met elkaar dansen te gek voor woorden.

Met die konten tegen elkaar en op en neer en op en neer. Waar gaat het naartoe met de wereld denk ik dan. Ik vind dat ontmaagden iets bijzonders moet zijn. Ik vind het daarom ook niet erg om maagd te zijn en als ze er naar vragen durf ik het gewoon te vertellen en ook mijn principes erbij. Sommige lachen me erom uit, maar anderen zie ik toch wel respect voor mij hebben.

Als ik een vriend krijg, dan moet die er helemaal voor mi! Seks is iets wat erbij komt, om je liefde nog meer te tonen, het moet geen verplichting zijn. Er zijn in mijn leven ook wel jongens geweest die met mij wilden zoenen, maar ik wijs ze bewust af. Ik wil dergelijke dingen alleen doen met iemand waar ik echt van hou en waar ik altijd bij zou blijven. Dus treur niet als je het nog niet gedaan hebt, het is geen wedstrijd.

Vroeg of laat komt het vanzelf in je leven en dan heb je tenminste dat echte verlangen er nog naar. Anders is misschien je ware uiteindelijk alleen maar het toetje, want het hoofdgerecht heb je al eerder meegemaakt Ik ben pas 21 geworden.

Ik 30 ben ook nog maagd. Maakt me ook niet uit, wat ik erger vind is dat ik geen vrienden of een vriendin heb. Als ik een Vriendin zou hebben, zou ik en me omgeving minder druk o maken. Je omgeving gaat er dan neem ik aan toch van uit dat je iets doet. Hey, Ik ben een sportieve meid van 28 jaar en ook nog steeds maagd. Ik moet zeggen dat ik er wel heel erg mee inzit.

Echt serieus, er is zoveel druk en onbegrip uit de omgeving dat het niet meer abnormaal is dat sommige mensen in zulk een situatie het gevoel krijgen dat ze outcasts zijn! De dag van vandaag begrijpen de meeste mensen nooit hoe dat nog mogelijk is.

Ik merk dit zelfs in mijn familie: Begrijpen ze dan niet dat ze je kwetsten door daar over door te zeuren. Ik moet zeggen dat ik er nooit over gelogen heb, maar kvraag me soms toch af wat ik ga doen als ik nieuwe mensen ontmoet. Het gespreksonderwerp komt toch steeds weer op relaties terecht en je hebt dan toch echt het gevoel dat je er niet over kan meepraten.

En de mensen die zeggen dat je je er niet voor hoeft te schamen, die hebben dan toch duidelijk een betere familie en vriendengroep nu ex- dan de mijne. Ook bij mij is het geen bewuste keuze. Het feit is dat ik niet zo'n uitgaanstype ben en gewoon nog niemand ben tegengekomen Daarbij komt dan nog eens dat ik zeer verlegen ben en steeds dichtklap als ik mensen niet goed ken zeker als het geen praters zijn. Ach ja, ik ga denk ik toch maar eens op jacht moeten gaan Ik ben 19 jaar en over een half jaar 20 dan wil ik dus echt niet meer maagd zijn..

Ik heb al genoeg kanssen gekregen om ''het'' te doen. Maar dan wist ik gewoon dat het players waren of dat ze het alleen voor een onenightstand wilden doen. Daarom heb ik dat niet gedaan, ik wil het echt met iemand doen waar ik heel veel om geef. En waar ik dan ook een relatie mee begin en niet voor een keer en dat ik hem dan nooit meer zie.

Maar waar vind ik die leuke jongen? Ik ben ondertussen bijna 25 jaar en ben nog steeds maagd. Hoe ik mij daar bij voel? Ik zal er maar ineens bij vertellen dat ik nog nooit gezoend heb met een man. Heel simpel, er is nog nooit een man die dat heeft gewild. Ik ben zeker geen fotomodel maar ik ben absoluut niet lelijk.

Ik heb vrienden die mij graag hebben en heel sociaal, maar ik klap dicht of word afstandelijk als ik denk dat er man te dicht bij komt dan toch voor die ene keer dat dat gebeurd is.

Ik kan mij ondertussen niet meer voorstellen dat er op een dag misschien een man is die iets in mij ziet. Ik ben tot mijn 28 maagd gebleven. Op enkele weeken na tot mijn 29ste jaar! Echter ben ik niet door een vriendin ontmaagd'' maar door een prostituee. Toen ik 25 of 26 jaar was zat ik ermee dat ik geen vriendin had Toen 28 jaar was zat ik ermee dat ik nog maagd was!

Zo erg zelf dat ik er niet meer van kon slaapen. Ik heb twee nachten niet geslaapen en daar voor een paar uur. Ik mag zelfs geen vriendje hebben. Ik heb er wel gehad maar ik heb er thuis niet over verteld. Ik heb wel momenten gehad waar ik dacht van waarom zou ik het niet doen, en gewoon boos werd op mijn familie, omdat ze er zo over denken..

Ik ben 23 jaar en natuurlijk ook nog steeds maagd. Mensen verwachten dat totaal niet. Na de shock hebben ze vaak respect. Ik zeg wat zo wezen moet moet zo wezen, het vertrouwen, bewondering, respect voor lichaam en ziel moet gelijk zijn.

Al dat gescharrel vind ik maar smerig. Je bent toch zekers geen kip. Back to old fashion romance! Hoi, ik ben een vrouw van 42, en ben officieel nog steeds maagd. Tot mijn 39 had ik zelfs nog nooit met een man gezoend. Ik denk niet dat iemand dat ooit achter me zou zoeken want er is op zich niks 'vreemds' aan mij. Ik ben een vlote meid, sociaal,heb veel vrienden, ben ondernemend, zie leuk uit, ga ook wel met mannnen om etc.

En in mijn werk kan ik goed 'flirten'en vinden mannen mij aantrekkelijk. Maar ik zou niet weten hoe ik in het dagelijks leven een niet-bezette man zou kunnen tegenkomen, die ik nog leuk vind ook , en hij mij natuurlijk! Zoiets is me in al die jaren nog nooit gelukt. Ja, misschien als je gaat stappen, maar ja dat heeft me nooit aangetrokken , en ik heb er nu de leeftijd niet meer voor.

Dat ik nog maagd ben is voor mij wel een taboe waar ik niet graag voor uitkom. Het voelt als anders zijn, gefaald hebben. Ik wil alleen maar seks als ik verliefd ben. Maar wie zou er nou op mij kunnen vallen? Waar haal je iemand vandaan die je fantastisch vindt en hij jou? Ik weet het echt niet, en daar voel ik me dan ook wel weer dom in. Iedereen lukt dat toch? Het is nu eenmaal zo en dat heb ik geaccepteerd. Ik weet natuurlijk ook niet zo goed wat ik mis.

Ik vind mijn leven wel prima zonder, het is ook wel gemakkelijk zo omdat je niet altijd met een ander rekening hoeft te houden of je moet aanpassen. Weinig stress in ieder geval. Op mijn 39ste ging ik eens kijken op een datingssite. Leerde een man kennnen die totaal niet mijn type was, maar waar ik wel verliefd op werd. Met hem heb ik voor het eerst gezoend. Het smaakte naar meer dus dacht ik: Ooo, wat was dat bijzonder om dat na zoveel jaar eens mee te mogen maken.

Ik stond versteld van mijn eigen lichamelijke reacties en gedrag. We hebben daarna een paar weken wat met elkaar gehad, waarin we een paar keer seks gehad hebben. Alleen de laatste stap- penetratie- durfde ik nog niet aan. Uit angst voor pijn, en schaamte om mijn maagdelijkheid. Ik voelde me blijkbaar nog niet veilig genoeg bij hem. Ik heb het hem nooit verteld dat ik nog maagd was, dus daarom was het extra moeilijk om de laaste stap te nemen.

Ik was bang dat ik dan door de mand zou vallen. Vrijen was al spannend genoeg door al die nieuwe sensaties!

Ik was trouwens best wel goed , geloof ik dat is niet zo moeilijk, tegenwoordig weet je heus wel via de media wat je moet doen, hoe het voelt etc, dus theoretisch was ik beslist geen groentje meer, en heb natuurlijk ook de nodige ervaring met soloseks Helaas verschilden wij te veel van elkaar en hebben na een paar weken besloten de relatie te stoppen. Dus ben ik officieel nog steeds maagd op mijn 42 ste. Daar kan nu, na deze ervaring, wel mee leven. Ik ben heel blij dat ik deze ervaring op mijn 39 ste uiteindelijk toch nog heb mogen meemaken, want het was wel heel bijzonder.

Dat maakt dat ik er beter mee kan leven dat ik zo weinig seksuele ervaring heb. Maar ondanks mijn tevredenheid over de opgedane seksuele ervaringen blijft de schaamte naar de buitenwereld nog wel. Is er iemand die zich hierin herkent? Ik heb namelijk altijd het gevoel dat ik de enige ben. Ik ben een man van 33jr en heb helemaal nog nooit een vriendin of verkering of sex gehad! Nu met deze leeftijd neem ik wel genoegen met het eigen handwerk.

Ja het is jammer maar het is niet anders! De Nederlandse vrouwen zijn niet zo makelijk met relatie's en sex dus dan maar zonder! En om nu nog aan mijn éérste ervaring te moeten beginnen zie ik ook niet snel meer gebeuren! Lijkt me toch wel zo romantisch en een moment om nooit meer te vergeten. Keer zal ik denk ik eerder het bed in duiken: Ben nu een boy van 17 en hoop stiekum wel dat het op me 17e of 18e gebeurd is. Ben bijna 30 en nog maagd.

Ik zit er heel erg mee, voel me er zo anders door dan anderen. Heb het gevoel nergens over mee te kunnen praten, voel me echt een buitenbeentje. Wel eens vriendjes gehad maar nooit iets serieus. Schaam me er ook heel erg voor en heb het nooit iemand verteld. Ik wil eventje's reageren op deze site.

Ik ben een man van 33 jaar die al deze tijd ja inderdaad 33 jaar alléén is. Nee ik ben geen homo,al gaan de mensen al gauw zo denken.

Is het normaal als je met 33 jaar nog nooit sex hebt gehad? Ik geloof niet in datingsites en krijg gewoon het idee dat de Nederlandse vrouwen gewoon te veel eisen stellen aan een man! Nederlandse vrouwen doen gewoon te moelijk als het op sex aan komt of een relatie. Voor mij hoeft het al niet meer,aangezien ik het gewend ben om 33 jaar alléén te zijn zonder verkering of sex of een relatie.

Om nu nog op deze leeftijd aan mijn éérste ervaring in Nederland te moeten beginnen vind ik verschrikkelijk. Ik ben 32 en ook maagd in zekere zin dat ik nog niet met een man heb gevrijd maar wel andere hulpmiddelen heb gebruikt. Wel heb ik al op een intieme manier met een man geweest, zoals vingeren, Maar één ding wil ik niet, mn zelfrespect te verliezen door zomaar te gaan vrijen om gevreeen te hebben. Ik wil dit alleen als er wederzijds respect is ook als is mn ongeduld en verlangen zeer groot.

Ik ben 21 en ben 5 maanden geleden ontmaagd door m'n huidige vriend. Dacht ook dat ik de enige was die laat was maar nu merk ik dat dat niet zo is: Om eerlijk te zijn ben ik wel blij dat het gebeurd is omdat ik altijd het gevoel had dat ik iets miste.

Ik snap goed hoe zij zich voelen. Aan de andere kant doe niks te snel '' omdat andere vinden van zus of zo'' Je zal je erna leeg voelen kwa gevoel. Bewaar dat speciale voor een speciaal iemand. Diegene komt op je pad wanneer de tijd rijp is. Over de titel kan ik helaas niet mee praten. Ik was zelf ook erg nieuwsgierig, maar het is het wachten waard. Ik wilde zelf ook dat ik had gewacht maar ja. Ik ben 16 en ik heb het ook nog niet gedaan.

Mij maakt het opzich niet uit wanneer ik eraan toe ben, maar wel met de juiste persoon. Vroeger dacht ik echt dat het allemaal 'taboe' was en dat ik het pas zou doen als ik getrouwd zou zijn..

XD Maar naarmate ik ouder wordt hoe meer gevoelens ik ervoor begin te krijgen.. Ik heb een vriendje en hij is heel lief voor me. Hij wacht ook gewoon totdat ik er klaar voor ben en dat waardeer ik echt heel erg. Ik heb nu bijna 2 jaar een vriend.

De seksuele spanning is er nu aan aan het komen. We hebben elkaar wel al op verschillende manieren bevredigd, maar we hebben nog geen seks gehad. Ik ben sinds 2 maanden aan de pil en het zal er binnenkort wel van komen, en zo niet, dan niet: Ik ben 17, ik ben nog maagd, en ik moet zeggen dat het me helemaal niets intereseert. Ik heb geen aandachttekort van jongens, totaal niet.

Ik word alleen niet zo snel lees; bijna nooit verliefd. M'n enigste echte verliefdheid was toen ik 14 was ongelofelijk, right? Het is vaak gebleven bij jongens die ik 'wel leuk vond' en eigenlijk een soort vriendjes waren zonder de officiële titel, maar lang hield ik het niet uit.

Ieder meisje heeft wel een fase waarbij ze denkt dat ze raar is, die had ik ook toen ik 2 van mijn beste vriendinnen over seks hoorde praten. Maar daarna besefte ik me dat zíj al dik een halfjaar een vriendje hadden, en ik none. Het ligt aan de jongen wat voor reactie je krijgt. Sommige gaan lachen, anderen vinden het goed van je. Ik weet van mezelf dat ik eerst het volledige vertrouwen in iemand moet hebben zodat het bijzonder zal zijn, that's all that counts.

Ik heb nu wel een vriend, een hele lieve, en hij wil nu meer, maar ik wil het niet, ik denk niet dat ik er klaar voor ben, en hij accepteert dat en hij wacht tot ik er WEL klaar voor ben: Ik ben een jongen van 15, bijna En ook ik heb het al gedaan. Ik kan me niet voorstellen daar nog eens 10 jaar mee te w8ten ofzo. Want ik vind het iets moois hebben, ipv dat je met de eerste de beste het bed in duikt omdat je er dan 'bij hoort'. Ik ben 15 en heb al 4,5 maand een vriend, maar we hebben 'het' nog niet gedaan.

Hij is 18 en allang ontmaagd, maar hij zit er niet mee dat ik het nog niet nodig vind. Ik sta er voor open: En je kan altijd nog nee zeggen. De eerste keer moet zijn met iemand van wie je houdt. En ik heb het zelf ook niet gedaan, ik had wel een vriendje waarmee ik het opzich mee kon doen, maar ik wou het zelf ook wel! Alleen door mijn onzekerheid over mijn lichaam durf ik echt heel weinig.

Ik durf me niet bloot te stellen , om zo te zeggen. Maar dan denk ik soms wel, ja hij houd van me zoals ik ben? Dat porbeer ik ook zo vol te houden! Maar het blijft onzeker. Ik probeer zoveel mogelijk dingen te doen, en gelukkig is het nu vakantie en probeer ik echt aftevallen.. Waardoor hopelijk ook mijn tijd komt!

Ik ben een meisje van 16 jaar, en behoorlijk onzeker over mezelf. Ik ben nog steeds maagd btw. Maar ik heb nu een vriend en hoewel we nog niet zo lang iets hebben, kennen we elkaar al wel heel lang. En we zijn beide erg open over onze relatie met elkaar. De rest van de wereld hoeft het niet te weten, als wij het maar weten.

Hij heeft mij verteld dat ik zijn eerste echte vriendin was, en hij is mijn eerste echt vriend. Maar ik heb al wel eerder gezoend, en hij nog niet. We hebben er een spelletje van gemaakt, hij noemde het de 4 eerstes; eerste zoen, eerste tongzoen, aanraken ja mensen, op een erotische manier en 'het' Ik heb er nu 3 weggenomen en daar heb ik persoonlijk wel erg prettige herinneringen aan.

Ik moet dat wel het initiatief nemen, want hij durft niet goed. Hij is bang dat kwaad wordt, en hem zou afwijzen. Ik geloof dat je pas 'het' doet met iemand die jou een goed gevoel geeft, iemand waarvan je denkt; daar zou ik geen spijt van hebben. Mijn eerste zoen was wel met iemand die me heeft laten zitten zonder een woord, en daar was ik wel heel kwaad om. Dus ik ben wel heel blij met mijn vriend, en ik hoop eerlijk, dat we heel lang bij elkaar kunnen blijven.

Ik wil niet gebruikt worden door één of andere player. Zonde om tijd en geld te investeren in een persoon met wie je toch niet voor altijd hoopt samen te blijven en dan zou je ook nog eens zoiets speciaals als een eerste keer verspilt hebben aan zo'n loser? Daarom wil ik eerst trouwen. Ik vind mezelf te goed en te speciaal om te fungeren als tijdelijk seksspeeltje.

Voor mij heeft seks gewoon meer waarde, de kers op de taart. Ik ben 20 en heb nog geen enkel fysiek contact gehad met een ander persoon. Dus ook geen relaties. Ik moet eerst mijn vertrouwen in mensen weer opbouwen, om mensen een kans te geven zodat ze kunnen te laten zien dat ze het beste met mij voor hebben en ik andersom ook. Helaas ben ik ook nogal huiselijk ingesteld en het nachtleven is niet bepaald de beste plek om iemand te ontmoeten.

Ik hoop dat ik diegene wel ontmoet, maar als het zou uitblijven, dan maakt het me niet uit. Ik weiger me te verlagen tot sletten niveau.

Als je graag met iedereen het bed deelt, moet je het zelf weten, maar wees dan slim en vraag er geld voor. Seks moet gebeuren uit liefde, is mijn mening. Niet iedereen wil trouwen en dat hoeft ook niet. Zolang je het maar uit liefde doet en niet omdat het hoort, moet, iedereen het al gedaan heeft etc. Daarbij wil ik aan alle sceptici melden: Ik ben bijna 26, lesbisch, en ook nog maagd.

Het feit dat ik geen seks heb gehad, daar heb ik nog niet zo'n moeite mee. Wel mis ik de warmte van een vriendinnetje.

Ik ben een man van 38 jaar en ook nog maagd. Had ooit 1 vriendin op m'n 18e, voor 1 maandje nog wel! Soms zit ik er wel mee, zo van 'wat is er mis me mij? Ik ben ook van mening dat je het de eerste keer moet doen met degene waarmee je al langer dan 1 dag mee gaat, zeg maar minstens 6 maanden.

Diegene moet jij door en door kennen en vice versa. Als je gevoel dus niet je verstand! Ik blijf liever levenslang maagd dan dat ik het met een hoer moet doen, alleen om niet als maagd te hoeven sterven voor het geval ik de 'ware' nooit zal tegenkomen. Ik ben dus 38 en nog steeds zoekende.

Probleem bij mij is dat ik niet echt moeite doe daar ik zeer huiselijk ben en dus automatisch een hekel heb aan het uitgaansleven en mensenmassa's op zich verlegen, voel me bekeken etc. Daarbij voel ik niet de behoefte op internet gesprekken aan te knopen met vrouwen om niet opdringerig danwel wanhopig te zullen overkomen. Een lage dunk van mezelf hebben is ook een groot obstakel in m'n leven, ik ben namelijk niet blij met zowel m'n uiterlijk als m'n innerlijk en heb daardoor automatisch een negatieve uitstraling welke door vrouwen feilloos wordt opgepikt; ik ben dan vrijwel direct afgekeurd als relatie-materiaal.

De tijd zal het verder wel leren Ik ben ook nog een maagd, en van mij hoeft het allemaal nog niet. Ik heb ook gewoon 'nee' gezegd tegen m'n ex die 'het' wou doen met me. Ik ben er eigelijk wel trots op, dat ik nog steeds maagd ben..

Ik ben 17 en ik heb 'het' nog niet gedaan. Ik vind het wel grappig, vroeger dacht ik altijd dat ik het op deze leeftijd wel al gedaan zou hebben, maar dat is niet zo. Ik ben er gewoon nog niet klaar voor! De meeste mensen reageren er verbaast op als ik het zeg, want ik heb inmiddels wel wat vriendjes gehad. Maar het ging gewoon al uit voor ik er aan toe was. Om eerlijk te zijn, ben ik eigenlijk ook wel een beetje bang voor seks. Bang dat het de kijk van mensen op me veranderd. Ik snap niet dat mensen dat hebben, alsof het cool is om seks gehad te hebben.

Zo zie ik het niet, mijn vriendinnen vinden het wel tof dat ze het al gedaan hebben en praten er af en toe wel over, maar ik vind het alleen maar leuk te horen, en kan er wat van leren; qua verder gaan heb ik alles wel gedaan, maar echt seks zou ik alleen met iemand hebben waar ik echt verliefd op ben en die ik kan vertrouwen.

Ik ben 32 en ook nog maagd. Soms schaam ik me er weleens voor,en voel me ook wel anders dan andere vrouwen. Op deze leeftijd nog maagd zijn komt toch niet zoveel voor denk ik. Maar wordt er verder niet depressief van ofzo,kan er wel mee leven. Geniet van het leven,maak me er niet zo druk om. Volgens mij stelt sex toch niet veel voor,dua volgens mij kan je wel zonder.

Een man volgens mij vindt het moeilijker om zonder te kunnen,want mannen denken mer aan sex. Blij dat ik een vrouw ben. Heb wel een vriend gehad die mij wou ontmaagden,maar vertrouwde de man niet,dus toch maar neit gedaan.

Maar de kans was er wel geweest. Maar om het zomaar te doen om er vanaf te zijn vind ik ook niks. Of je nou 20 of 50 bent. Die eerste keer blif je altijd bij,moet toch speciaal zijn. De eerste keer moet met iemand zijn waarvan je echt houdt. Mijn eerste keer was op mijn 26ste en ik heb er geen spijt van. Hallo, Ik ben een meisje van 21 en heb het ook nog niet gedaan.

Puur omdat ik het met de juiste persoon wil doen en het moet voor mij inderdaad ook speciaal zijn. Nu heb ik momenteel een vriendje en gaan we de volgende de keer dat ik naar hem toe ga echt verder. Hij geeft aangegeven echt op mij te willen wachten tot ik er zelf klaar ervoor ben. Dat ben ik nu echt omdat ik mij echt heel erg op mijn gemak voel bij hem en daarom heb ik aangeven nu verder te willen. Ik zou het niet doen als het niet goed voelde en als ik mij niet op mijn gemak zou voelen bij hem.

Want ik denk dat dit heel belnagrijk is wil je verder gaan. Vroeger niet en nu nog steeds niet. Het moet iets speciaals zijn, iemand waarbij ik me veilig, vertrouwd, en gerespecteert enzo voel.

Het is dus eigenlijk een gevoel dat maar weinig mensen jou kunnen geven. Tot die tijd hoef ik geen seks. En mensen die het weten, hebben er alleen maar respect voor heb ik gemerkt. Ja ook de mannen. Ik ben een meisje van 17 jaar en heb 'het' ook nog niet gedaan. Ik heb ook nog nooit een vriend gehad, en ben ook nog nooit verder gegaan dan zoenen. Nou had ik hier opzich wel moeite mee, want sommige mensen reageerden heel verbaasd en af en toe zelfs lacherig als ik vertelde dat ik nog maagd was.

Mijn zelfvertrouwen werd dus steeds minder. Maar nu heb ik vorig jaar een meisje van 18 jaar leren kennen, en die is al op haar 14e ontmaagd. Nadat ze mij dit had verteld, werd ik een soort van jaloers, waarom zij wel en ik niet? Ik werd er onzeker door en begon te denken dat ik lelijk was enz.

Maar nu we een jaar verder zijn, ben ik toch gaan beseffen dat ik liever wil wachten tot ik de juiste persoon ben tegengekomen. Ik wil niet zoals zij nog nooit verliefd zijn en toch al met 9 verschillende jongens sex hebben. Ondanks dat ik qua gedachten zo ben veranderd, durf ik nog niet snel tegen mensen te zeggen dat ik nog maagd ben. Dit hoeft niet iedereen te weten. Ik heb verschillende reactie gelezen,die mij het meest trof was die vandat meisje die zei ik geef mij pas,als ik speciaal voor hem bent.

Ik bedoel waarom moet je tegenwoordig zowat op je 14de ontmaagd zijn omdat je er anders niet bijhoort.. Het is namelijk wel zeker belangrijk dat je ook weet wat seks voor jou betekend toch.. Je kunt wel met tig mensen seks hebben en er niks bij voelen ofzo.. Ik vind het zoiets irritants dat mensen zich daar druk om maken je hoeft je geen zorgen te maken heb ik dan zoiets ik ben zelf geen maagd meer en geniet er dan ook meer als genoeg van. Maar als je er niet klaar voor bent ben je er niet klaar voor Het is toch belachlijk tegenwoordig want als je goed leest..

Lees je eigenlijk ja ik moet seks want mijn vriendinnen hebben et.. Je vriendinnen springen van et dak af doe jij et dan ook?? Maar genoeg doe wanneer je er zin in hebt en niet wanneer je vindt dat je mee moet praten; Groetjes mij.. Ik was 24 toen ik ontmaagd werd door huidige vriend Heb het hem ook direct verteld omdat ik mij nooit schaamde voor het feit dat ik nog maagd was.

Mijn weerwoord was altijd, ik doe het pas als ik echt gek op iemand ben etc, en het wederzijds is, en ik mij er goed bij voel. Veel mannen konden dan nog wel eens reageren van, tjee wat preuts, of jij bent zeker lesbo? Dat was gewoon omdat zij het niet begrepen, en ook omdat zij zich misschien afgewezen voelden.

Pas wanneer jij er klaar voor bent, en niet eerder!! Tuurlijk, de een is er eerder rijp voor dan een ander, maar a.

Wees toch nog lekker even kind, en geniet daarvan zonder de verantwoordelijkheden van het "ouder worden". Ik was 24 toen ik voor het eerst naar bed ging met mijn huidige vriend. Ik heb me enorm druk gemaakt over mijn 'maagd zijn' en heb zolang mogelijk proberen uit te stellen om het hem te vertellen.

Toen het hoge woord er eenmaal uit was, was hij super lief voor me en ook nog eens nerveus en voorzichtig. Waar heb ik me toch druk om gemaakt, je mister right komt vanzelf!

Na het lezen van de meeste reacties ben ik een stuk zekfverzekerder geworden. Zelf ben ik 19 en heb sinds een maand een vriend. Ik merk wel dat hij meer wil dan alleen een zoen zo nu en dan, maar zelf zit ik daar nog niet echt op te wachten. Na ander half jaar is de realatie met zijn vorige vriendin uit gegaan.

Zonder enige ervaring en mn niet perfecte lichaam, ben ik bang dat ik als "de loser" zou worden gezien nadat ik sex met m zou hebben gehad. En dit in geuren en kleuren aan zijn beste vrienden waar hij alles mee deelt zou worden vertelt. Ik kan niet eens zeggen dat ik mezelf mooi vind, dan zou het alleen maar ongemakkelijker worden als ik me voor zijn ogen zou moeten uitkleden: Of je gewoon wilt wachten of gewoon lol wilt hebben, de keuze is aan jou.

Als jij je er maar achter staat en je er goed bij voelt. Het zou jammer zijn als je er later op terug kijkt en er spijt van zou hebben. Ik heb het nog niet gedaan". Als jarige, vrijgezelle party-animal heb ik al genoeg kansen gehad en toch ben ik er telkens niet mee door gegaan. Niet omdat ik geloof in sex na het huwelijk je moet juist tevoren weten wat je in huis haalt en wat je zelf 't lekkerst vindt. Ik ben er telkens niet mee door gegaan, omdat ik geloof dat 't ook niet iedere kerel op straat kan zijn: Dus het enige waarop anderen mij aan mogen kijken, is dat ik nog niemand ontmoet heb die ik leuk genoeg vond in plaats van dat ik 'nog' maagd ben.

Al mag die 'nog' er best blijven staan, want het is slechts een kwestie van tijd. Vroeg of laat vallen we allemaal als een baksteen voor iemand. En degenen die dit geduld niet hebben en zich ellendig voelen dat ze 'nog' maagd zijn: Ga 't niet overhaasten, want daarmee kom je juist meer in de ellende.

Dan raak je én niet gefrustreerd én de leuke kerels komen dan als vliegen op stroop af! Ik ben 16 en ik heb het ook nog nooit gedaan. Ook nog nooit een vriendje gehad. Als ik zo nodig wil neuken dan pak ik toch gewoon de eerste de beste zuiplap die beschikbaar is in de plaatselijke kroeg of disco? Maar van mij hoeft dat allemaal niet. Ik hoef het alleen maar met iemand te doen als ik daar echt van houd, en ja, ik hou nou eenmaal niet zo snel van anderen. Ik ben ook erg lastig als mensen me proberen te koppelen met een vriend of zo, want ik wil geen relatie met iemand waar ik helemaal niet verliefd op ben!

Dus eh, ik denk dat ik nog wel een jaartje of wat maagd blijf. Je moet het doen wanneer jij denkt dat je er echt klaar voor bent, Dat is toch echt het beste moment.

Doe 'het' pas als je er zeker van bent, plus als je van hem houdt en hij van jou. En who cares about 'ik hoor er niet bij'. De eerste keer is iets speciaals en daarvoor moet je wachten. Het blijft toch iets wat je altijd onthoudt, lijkt mij. Respect voor mensen die nu nog maagd zijn.

Ik ben 19 en heb 'het' ook nog nooit gedaan. Ik heb wel alle dingen die eromheen horen gedaan. Maar ben er niet echt blij mee hoe het is gegaan, ik was namelijk pas net Was al wel vrij vroeg bezig met 'hoe zou het zijn'. En ja, toen deed de kans zich voor dus greep ik die maar. Ik denk wel dat het fijner is om echt een vertrouwde relatie op te bouwen voordat je 'het' gaat doen.

Ik heb al wel sex gehad, maar nog geen penis in vagina contact. Wel heeft mijn vriend wat gevingerd e. Wel doen we aan lijfelijk contact. Aan m'n borsten komen e. Ik ben 18 jaar. Hai, Ik ben 1,5 maand voor mn 23ste ontmaagd. Aan de ene kant heb ik bewust gewacht, maar aan de andere kant ook niet. Had het wel een paar x eerder geprobeerd maar het voelde gewoon niet goed mijn lichaam wilde het niet. En de uiteindelijke persoon die het wel gelukt is toen moest het gewoon gebeuren en voor mij was het heel speciaal en pijnloos Want dat was ook een heel ding ik was vreselijk bang voor de pijn.

Het is voor iedereen anders, maar ik zou wel zeggen doe het met iemand die je vertrouwd en geduld met je gaat hebben. Ik weet niet waarom kan geen enkel reden vinden.. Wil erover praten maar weet niet goed met wie. Ik was te verliefd en te bang om nee te zeggen. Ik wou dat ik nee had durven zeggen en het voor het eerst had kunnen doen met mijn huidige lieve vriend, in plaats van met iemand die me gewoon gebruikte.

Ik zou me geen zorgen maken over 'het' nog niet gedaan hebben, en het gewoon pas doen als je er klaar voor bent. Ik vind het juist heel erg goed om te wachten met dat soort dingen.

Ik persoonlijk wacht daarom ook tot mijn huwelijk. Je ziet wel dat het tegewoordig heel belangrijk word gemaakt en dat het lijkt of je wel een 'stout meisje' MOET zijn om er bij te horen, maar het is juist heel hip en verstandig om te wachten. Niemand die jou kan uitschelden voor stel! We zijn nu al dik een jaar samen en het voelt nog steeds goed. Ik denk dat je gewoon op een "klik" moet wachten, op iemand waar je je op je gemak voelt en niet moet denken: Ik vind dat het niet uitmaakt op welke leeftijd je ontmaagd word, daar is geen bepaalde leeftijd voor.

Dat is bij iedereen anders, de ene word op een jongere leeftijd ontmaagd dan een ander. Als je er maar geen spijt van krijgt, ga dan ook niet naar bed met de eerste beste man.

Het is iets speciaals, ik vind dat je moet wachten totdat je zeker weet dat je met diegene naar bed wilt, ookal ben je 16 of Ik wil best maar weet niet met wie Ben zelf ook Ik ben pas 14 maar zou het ook niet fijn vinden als ik op mijn 25 het nog niet gedaan heb, tuurlijk snap ik hetw el dat het niet persé hoeft, maar kom op zech, je droomd er wel al lang van of niet?

Hai, ik ben nu 18 over een paar maanden al Ik ben nog steeds maagd, in het begin was ik heel trots op me zelf omdat ik het zolang hebt volgehouden, maar op een gegeven moment ga je je wel afvragen "hoe zou het nou zijn"? Uhm veel vriendjes heb ik zelf niet gehad, wanneer ik eenmaal verliefd wordt op iemand dan blijven die gevoelens heel lang zitten soms wel tot een jaar of 3.

Voordat ik met iemand naar bed kan gaan, moet ik diegene eerst volledig kunnen vertrouwen, omdat ik in mijn verleden alleen maar slechte ervaringen heb gehad. Waar ik ook bang voor ben is dat een jonge niet in me kan komen.

Want ook al zou ik van mijn vriend houden, maar wanneer ik 't gevoel krijgt dat hij vreemd gaat of niet genoeg van me houdt, dan knap ik gewoon dicht waardoor hij niet in me kan komen.

Dat is ook 1 van de redenen waarom ik nog maagd bent. En ook omdat ik de juiste persoon Prins op 't witte paard nog niet heb gevonden. Ik hoop dat jullie allemaal jullie ware prins zullen vinden: Jeetje, verrassend te lezen dat er nog zoveel maagdelijkheid in dit land is. Mijn beste vriendinnen zijn op 14 en op 15 jarige leeftijd ontmaagd, die van 14 jarige is net 19 geworden en heeft al bijna 6,5 jaar een relatie met deze jongen, die van 15 is een jaar geleden tot het geloof gekomen en heeft er spijt van.

Ik, ik ben 18, wordt in februari pas 19 en heb in tegenstelling tot iedereen om mij heen 1 vriendje gehad, 2 maanden lang, dit is mijn enige zoenpartner geweest toen ik 15 was en daarna helemaal niets meer, ik ben dus ook nog maagd en heb ook helemaal geen behoefte aan sex of wat dan ook. Wel mis ik af en toe het gevoel dat er iemand veel om je geeft, behalve je ouders dan, ook al merk ik dat ook niet altijd. Gewoon het gevoel van een stevige knuffel als je even niet lekker in je vel zit, dat soort dingen.

Soms denk ik, was er maar iemand waarmee ik gewoon lekker alles kan delen, waar ik gek op ben, die gek op mij is. Maar eigenlijk ben ik er ook wel trots dat ik niet zo iemand ben als mijn mede studenten, die met iedereen lopen te bekken en met iedereen het bed in duik.

En tsjah, ik ben blond, licht krullend haar, bruine ogen, lange benen, sproetjes, slank en dat lijdt er vaak toe dat mensen mij meer aardig vinden om hoe ik er uit zie dan hoe ik ben. Vooral in een land als Turkije volle aandacht van iedereen, maar het lijkt gewoon alsof alle jongens direct uitstralen dat het allemaal voor de sex is, het hoeft van mij gewoon niet. Met de tijd mee zal je weten of je er klaar voor bent of niet..

En wanneer het moment er is, zul je ook weten of het de juiste persoon is of niet In het land waarvan ik afkomstig ben blijven vrouwen zelfs enkele tijd na hun huwelijk maagd omdat ze de man zo meer tot zich aantrekken. Te vaak is nooit goed, verleid worden en dan niet toe kunnen happen is eigenlijk de leukste uitdaging voor mannen.

Fantaseren maakt liefde sterker ook op dat gebied. Maagdelijkheid is iets heiligs, verleiden kan geen kwaad.. Na dat ik dit las, dacht ik bij mezelf. Je moet je niet druk maken dat je 'het nog niet' hebt gedaan. Je kan niet meer met je vriendinnen mee praten, dus je gaat liegen dat je het wel hebt gedaan. Misschien doen dat andere vriendinnen ook wel.

Of ze hebben het gedaan om erbij te horen. Doe het wanneer jij er goed bij voelt en spreek gewoon de waarheid tegen iedereen dat is het beste! Ik ben 13, en heb ook al sex gehad, een paar maanden nadat ik 13 ben geworden heb ik sex gehad met mijn vriendje waar ik al vanaf 13 juni mee heb. Oké, het is nog wel wat aan de vroege kant maar ik was er gewoon klaar voor en hij ook. Ik vind niet dat je sex moet hebben als 1e x omdat je erbij wilt horen, of omdat je al over de 20 bent.

Als je er klaar voor bent is het toch gewoon goed? En zolang je voorbehoedsmiddelen blijft gebruiken kan er vrij weinig gebeuren. Sex moet je gewoon hebben wanneer je er klaar voor bent. Ik vind niet dat je zomaar sex met iemand moet hebben, ik bedoel een one-night-stand. Maar wat maakt het nou uit. Sommige meisjes doen 'het' om er bij te horen maar zoo een persoon wil je toch niet worden.

Het moet speciaal zijn en niet een weg naar "populariteit" zoals veel meisjes denken. Iets waarvan je de smaak niet kent, heb je minder verlangen naar. Zo kan ik het volhouden. En als ik denk aan de huwelijksnacht en hy die de eerste is die liefde met mij bedrijft zal zich toch echt speciaal voelen. Iets wat zo intiem en speciaal is met je man beleven is voor mij het toppunt! Ik ben er trots op dat ik het pas op mijn 19de voor het eerst he gedaan, natuurlijk was ik wel benieuwd en heb ik vriendjes gehad maar de ware was ik nog niet tegengekomen, totdat ik hem tegenkwam, en het heel goed voelde.

En ondertussen wonen we samen. Ik vind je bent nooit te oud om maagd te zijn. Je moet het doen met de gene van wie je houd, en waar je om geeft. Ik heb de eerste gedaan met een jonge toen ik dronken was en van die jonge hield ik niet eens.

Toen was ik 14 en ik had er enorme spijt van. Dus daarom zeg ik maak je niet druk het komt vanzelf wel! Ik ben ben 15 en heb het nog niet gedaan. Ik ben nog niet eens ontgroent. En ik zit er er niet mee. Om 'het' te doen wacht ik gwn tot ik degene vind waarbij ik denk dat het goed voelt.

Het kan me verder ook echt niet schelen hoe oud ik ben als 'het' eraan komt ;. Soms denk ik wel eens waarom mag je niet eens meer maagd zijn, is dit een schande. Nee hoor ik ben zelf een man van 51 jaar en ben nog heerlijk maagd. Natuurlijk ook ik heb gevoelens en kijk graag naar de dames, maar ja verder komt het niet.

...

: Meisje vingert haar vrouw gezocht voor sex

Meisje vingert haar vrouw gezocht voor sex Maar je hebt niet aangehaald of de man jongen in kwestie wel het léf ervoor moet hebben. Maar we hebben het leuk. Hij heeft helaas ook een erg droge humorloze kant aan hem… Maar gelukkig!! Sander 28 augustus at Mijn eerste zoen was wel met iemand die me heeft laten zitten zonder een woord, en daar was ik wel heel kwaad om.
Meisje vingert haar vrouw gezocht voor sex Prive ontvangst alkmaar gangbang venlo
Meisje vingert haar vrouw gezocht voor sex Sex afspraak limburg gijl wijf
GROTE KUT SEX OPA NEUKT NEGERIN Had ik het eerder gewild? Ik ben 37 en ik heb 2 jaar een relatie met mijn vriend die 38 is. Dus ik kocht een broodje naar keus voor haar voor haar verjaardag. Las het artikel over wat de Nederlandse mannen over Nederlandse vrouwen vinden. Oké, het is nog wel wat aan de vroege kant maar ik was er gewoon klaar voor en hij ook.
Seksdate rotterdam homo opa sex 11

Onderdanige slaaf sex date friesland

4 juli het maakt niks uit als je dat van haar wilt, meisjes voelen zich vies om tijdens het vingeren, zoen haar, en als ze niet meer zoveel met haar. Karen De Wilde (Sensoa), voor haar steun, het advies bij het . Bij de functionele benadering wordt er gezocht naar .. jongens en 9% van de meisjes op zestienjarige leeftijd seksuele ervaring had. .. Bij het vijfde topic, de attitude, werden het man/vrouw beeld van jongeren met een licht Still, Many Have Had Sex. Je kunt nu met haar flirten wanneer je niet bij haar in de buurt bent. Heb je wat hulp nodig, lees dan verder voor effectieve tips om een vrouw te versieren op. Beste Sander, leuk artikel heb je geschreven en ik herken er wel enkele dingen in ik vind tactiek en trucs een beetje goedkoop klinken: Dus gaf ik hem een zo mogelijk nog langer antwoord. Het ligt aan de jongen wat voor reactie je krijgt. Goed gezelschap zijn voor een meisje vind ik het belangrijkste, ook al zou ik morgen de ware tegenkomen en ze zou er na een paar jaar pas aan toe zijn, dan zou ik dat voor haar overhebben. Tony, ik weet niet waarom zoveel Nederlanders ook niet-Nederlanders vreemdgaan. Lekkere geile kont prive neuken zonder condoom

Escort limburg kutje gluren