Erotisch masseur 06 sexcontact

erotisch masseur 06 sexcontact

Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Home Massage Massage door dames. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België. Beste meneer ik nodig jou op een reis naar een erotisch paradijs!!! De reis waar jij mijn schatje b Beste meneer ik nodig jou op een reis na Hallo Heren, Ik ben Gina; een spontane en rondborstige Nederlandse dame die jou graag erotisch wi Hallo Heren, Ik ben Gina; een spontan Leuke mannen, mij naam is Lana met cup dubbel D ik ben mooie dame spreek keurig Nederlands en En Leuke mannen, mij naam is Lana met c Hallo allemaal, ik ben Zoë, wat anderen van mij zeggen, blond, knap en heel gezellig.

Hallo allemaal, ik ben Zoë, wat anderen Ik, verzorgde volslanke dame van 36, geef erotische ontspanningsmassages met of zonder hp. Ik, verzorgde volslanke dame van 36, gee Hallo mannen Ontspannen met een hoogtepunt bij een lekker meid van 26jaar? Ik ben spontaan, geze Hallo mannen Ontspannen met een hoogt Meesteres Axana uit Emmen. Hallo ik ben Mylena en ben 22 lentes maar zie eruit als 18 Ik ben klein fijn en erg lief Ik kom u Hallo ik ben Mylena en ben 22 lentes maa Mylena uit Den Haag.

Waan jezelf even in Thailand. Kom naar Korat Thai Massage in Rotterdam voor een heerlijke erotische Korat Thai Massage uit Rotterdam. Hoi, ik ben Eva, een jonge elegante Hollandse dame van 23 jaar. Ik ben jong maar heel ervaren. Hoi, ik ben Eva, een jonge elegante Holl Lieve , rustige goed uitziende oudere asian lady van 60 lentes met prachtig lichaam ,mooie borsten e Lieve , rustige goed uitziende oudere as Hallo lekkere mannen, Week aanbiedin Sexy lady uit Rotterdam.

Heb mooizwart haar en heb een s Hi, Ik ben Dang van Thaise afkomst e KatyThai Erotic uit Den Haag. Wij zijn een sensueel team met ieders onze specialiteiten Wij zijn levensgenieters en delen maar Wij zijn een sensueel team met ieders on Momenteel geen internet tot de 27e. Alleen bereikbaar als jij mij ouderwets, telefonisch bel Een prachtige jonge vrouw vol passie en Kom je heerlijk genieten in Leiden Rooseveltstraat B? Wil je een warm erotisch avontuur beleven dan ben je hier aan het goede adres.

Meerdere mooie warme sexy dames aanwezig De perfecte ingrediënten voor een heerlijke erotische massage of vrijpartij. Met heel mijn lichaam breng ik je tot een Ik ben Harry 37 jaar, kort haar, bruine ogen, 1. Ik hou er van om elkaar heerlijk te verwennen door te strelen en te zoenen. Wij zijn bereikbaar vanaf E19 afrit ST. Ik geef je dan een heerlijke professionele erotische massage. Ik masseer je dan met verschillende technieken met mijn ervaren en professionele en handen.

Ik heb niet alleen een nat strak poesje maar ook heerlijke grote tepels waar je zolang als je wilt

.

Read more
Lekkerste kutje club jacqueline loon op zand

Heb heel de avond op de dansvloer gestaan.. Het was lekker knus. Meer weet ik er niet meer van. Wat te druk, maar knetters wat werd er goed gedraaid! Prima vermaakt weer, beneden was t nog het best te doen, niet zo druk maar boven leuk weer die muziek van vroeger gehoord te hebben kon zoals gewoonlijk weer niet stil blijven staan. Makkelijk geld verdienen zo Beetje jammer van de entertainment die gedaan is door Blitz Gelukkig ben ik niet de enige met die mening!

En of het hurlijk hurlijk was. Ik vond dat yves beetje heel erg happy draaide maar verders bizar uit mn dakkie gegaan. Wat werd ik MOE van die Happy shit de hele avond. En van veel van die nieuwe Paar uitgezonderd beveiliging daar die alleen maar kijken of je er niet mss uitgezet kan worden Door te kijken of je mss geen drugs in je handen hebt.

Gimme de X, geweldig feest, gewoon zoals het moet zijn. Ain't no party like a Club X party. Retteketet naar beter bed.

Heb overal spierpijn van het dansen, kon gewoon niet stil blijven staan met die lekkere muziek! Was op zich een goed feessie, alleen Rob veel te hard gedraaid al zo vroeg en het viel niet te vergelijken met vorig jaar,was tien keer beter!!!!!! Wel leuk die oude beelden van X, zou er tranen van­ in mijn ogen gekregen kunnen hebben, leuk een aan­tal jonge guppies van toen nu weer te zien Muziek was goed te doen, MM echt niets bijzonders Portiers echt niet meer wat het geweest is, op Richard en een enkele na, dat debiele haantjesgedrag geeft een smet op zo'n speciaal feest Verder een leuke avond gehad.

Goed vermaakt, vette muziek. Alleen muziek werd wel steeds minder in loop van de nacht en op de begane grond juist weer btr. DJ Rob en psyckodj. Vorig jaar was ckers beter! Muziek vond ik best wel soft en over het algemeen te eentonig. Wat een kuttent is het toch. Ja joh prop lekker vol met mensen zodat je nergens meer kan dansen,staan of kan lopen Dat dit feest een zeer goed krijgt, snap er helemaal niks meer van Zal wel aan mij liggen ter ik gewoon nuchter was van een van de weinige.

PcP waardeloos, ik zou noig meer platen door elkaar heen mixen, kan je het lekker bijhouden Je draaide alsof je in een Park reunie stond, ben echt beter van je gewend Lompe actie van die munten, wtf boeit et als je oud muntje even opmaakt, die nieuwe zijn even duur! En nog lelijker ook..

Sfeer was minder dan vorig jaar en waarom die mannelijke danser. Club X of niks! Alle nummers van Blof hebben een andere betekenis gekregen nu jij er niet meer bent. Chris je mag trots zijn op wat je hebt bereikt! Ik wens je familie, vrienden, Peter, Pascal en Bas veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Liefs, Marloes van der Walle [hidden email] Uden. Ik wens iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke periode miralda Koen [hidden email] Steenbergen. Chris is er niet meer. Het is zo oneerlijk. Kan het nog steeds niet bevatten. Denk dat ik droom. Maar toch is het zo. Veel sterkte voor familie, vrienden, kennissen, bandleden, crew, en natuurlijk alle andere fans.

Audrey en Raphaël [hidden email] Roosendaal. Als Chris dood is huil maar niet. Chris is niet echt dood. Het is maar een lichaam dat Chris achter liet. Dood is Chris pas als wij hem met zijn allen vergeten zijn! Familie, vrienden en fans heel veel sterkte met het verlies van Chris.

Wij branden een kaars voor hem. Geschokt las ik net van het gister gebeurde tragische ongeluk van Chris. Zeer triest dat het zo voor hem heeft moeten aflopen en ik wil hierbij de familie, vrienden en in het bijzonder de band Blof veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Roy Riwa [hidden email] Nijmegen. Hier zal het nooit meer worden zoals het ooit eens was. Familie en vrienden van Chris, heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Bert Jacobs [hidden email] Valkenswaard. Ik wil alle familie leden van cris condeleeren met het verlies. Ook de overige bandleden van blof heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Dat zoveel fans jullie steunen is mischien een steuntje in de rug in deze tijd en de moeilijke tijd die nog moet komen. Ik wil even iedereen die met Chris te maken had en hem kende heel veel sterkte toewensen. Ik ben zelf ook erg geschrokken. Léon [hidden email] Nijmegen. Ik wens alle nabestaande van de drummer heel veel sterkte toe.

Hij was nog veel te jong om te sterven. Ik wens de band heel veel sterkte toe. Het zal een hele moeilijke tijd worden, maar geef niet op. Natuurlijk ook alle andere nabestaanden familie en vrienden heel veel sterkte, John Grandia [hidden email] Huizen. Jeetje, wat een ongeloofwaardig verhaal! Hierbij wil ik alle naasten van Chris heel veel sterkte toewensen!

Vannie [hidden email] Zwolle. Heel veel sterkte toegewenst voor iedereen die Chris kende. Woorden schieten tekort…… Talitha [hidden email] Minnertsga. Woorden schieten te kort! Een groot verlies voor de Nederlandse muziekwereld. Familie, vrienden en kennissen wens ik veel sterkte bij het verwerken van dit verlies! Peter Balk [hidden email] Uden. Wij willen iedereen condoleren met dit zware verlies. Heel veel sterkte de komende tijd, het zal heel moeilijk worden.

Het enige wat wij kunnen doen is aan jullie denken. Ik wil de famile en vrienden van chris veeeel sterket toewensen en hopen dat jullie dit verlies kunnen dragen. Voor de andere leden van blof ook veel sterkte toegewenst en ik hoop dat jullie deze goede muziek door blijven maken voor de fans voor jullie zelf en voor Chris Keep the Faith — God bless superfan Gouda.

Lieve allemaal, Wat een kutbericht op de zondagochtend. Het wordt de komende periode alleen maar minder leuk, maar weet dat er een dag komt dat jullie ook aan iets anders hebben gedacht.

Ik leef met jullie mee. Liefs en sterkte van Ellis [hidden email] Blaricum. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen en hoop dat jullie de kracht vinden om samen toch weer verder tegaan voor Chris.

Jinke ter Hove [hidden email] Eerbeek. Wij wensen alle familie leden en band leden veel sterkte toe in deze o zo moeilijke tijd. Ik vind het verschrikkelijk wat er is gebeurd en ik wil familie, vrienden en de andere bandleden heel veel sterkte toewensen. Phylicia [hidden email] Den Haag. Hierbij wil ik de band en de familie van Chris condoleren en veel sterkte voor de toekomst wensen.

Wij als muzikanten,weten wat het betekent om een bandlid te verliezen. En dan op zo tragisch manier. Wij leven met jullie mee. Spijtig dat dit is gebeurd. Dead is a part of life. Gedachten gaan uit naar overige bandleden en familie. Een schok, woorden zeggen veel te weinig. Heel veel kracht en sterkte toegewenst Ben [hidden email] Roosendaal. Het zal nooit meer worden zoals het was, we missen je. Wij wensen de rest van de groep veel sterkte. Wagemakers [hidden email] Oss.

Niet te bevatten, een tragisch iets, wat nimmer te sturen is. De liedjes betekende veel, en dat zullen ze altijd blijven doen, tot in de eeuwigheid. Mijn condoleances gaan uit naar de familie en zijn vrienden. Een grote leegte blijft achter. Veel sterkte in deze tijd. God is met je. Evert Alink [hidden email] Deventer. Woorden schieten te kort. Ik wens alle familieleden, bandleden, vrienden en kennissen van Chris heel veel sterkte toe.

Miep Sturrus [hidden email] Den Haag. Iedereen heel veel sterkte toegewenst. Patrick en Danielle [hidden email] Delft. Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Chris. Peter Rentmeester [hidden email] Yerseke. Lieve blofjes, Heel veel sterkte! Veel liefs van Annemarie de jong [hidden email] Utrecht.

Waarom, Waarom gaan altijd de verkeerde mensen dood en why zit god zich steevast te vergissen hij neemt steeds diegene die niemand kan missen uiteraard alle sterkte aan familie,vrienden etc.. Ik wil ook hierbij even mijn oprechte deelneming geven aan de familie en bekenden van Chris Gotte veel sterkte Roswitha, monster. Zoals iedereen laat weten dat ze met jullie meeleven zouden wij dat ook van deze kant willen laten blijken, veel stekte met dit zware verlies. Bas, Peter, Paskal en iedereen die Chris lief heeft willen wij sterkte toewensen in deze moeilijke periode.

Niet alleen nu, maar voor elke dag dat we aan Chris terug zullen denken. Het is ook zo moeilijk te begrijpen dat hij er niet meer is. We zagen hem drie maart nog stralen op het podium en nu… Hou vol! Veel liefs van Sietske en Sanne van der Wegen. Familie, vrienden en andere bandleden van Blof veel sterkte. Het regent nu harder dan ik hebben kan.

Iemand zo onverwachts moeten missen, voor familie en vrienden lijkt dit zo onwerkelijk en doet zo-n pijn. Alles is dan welkom, zelfs een klein condoleance-berichtje van een onbekende. Veel kracht aan iedereen om hem heen. Köster [hidden email] bemmel. De dood komt nooit gelegen. Heel veel sterkte voor zijn familie en bandleden in deze aankomende verschrikkelijk moeilijke tijd.

Sterkte gewenst aan alle familie, vrienden en kenissen van Chris, drummer van Blof. Chris, Bløf zal nooit meer Bløf zijn. Zoals Adam Duritz van de Counting Crows het zei: Veel sterkte aan de familie en vrienden. Owh ik vind ik het echt erg wat er is gebeurt!! Ik wens jullie allemaal VEEL strekte en ik zal veel aan jullie allemaal denken maar vooral aan Chris.

I will miss you!! Ik heb er gewoon geen woorden voor…. Heel veel sterkte iedereen. Ik hoorde het berichtje net op de radio. Ik vind het heel erg en leef met jullie mee. Heel veel sterkte, vrienden, familie en andere betrokkenen.

Mariska [hidden email] Duiven. Ik wens de andere leden van blof veel sterkte bij het verwerken van het pijnlijke verlies van Chris. Ik hoop dat dit jullie er niet van weerhoudt om jullie goede muziek te blijven maken.

Maar ik hoop dat jullie eerst rustig het verlies van Chris verwerken. Michiel [hidden email] Waterlandkerkje. Sterkte met het verwerken van de dood van chris, ik leef met jullie mee Jesper [hidden email] groningen. Bouw nu op elkaar. Maar wat zijn woorden, ze schieten in een situatie als deze altijd tekort……… Toch wens ik jullie allemaal sterkte. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen maar ik wens de bandleden van BLøF veel sterkte toe en ook de familieleden van Chris.

Beste familie, vrienden, bekenden en andere fans van Blof… Ik wens jullie alles wat je nodig hebt om dit vreselijke verlies te verwerken. In gedachten sla ik een arm om jullie heen. Loes Aerts [hidden email] Heerlen.

Ik kom mijn oren niet geloven en even was ik stil… Ik leef mee met de bandleden van Bløf, familieleden, vrienden, en natuurlijk de fans. We vinden het allemaal zo erg!

Viviènne le Conté [hidden email] Goes. Sterren komen en sterren gaan, enkel Chris die blijft bestaan. Johan [hidden email] Sittard. Vorige week nog zat ik naar een programma te kijken waar cris vertelde over zijn drummen met reuma. Heel veel sterkte wil ik de Familie en de Bandleden wensen met dit o zo zware verlies. Ik hoop dat jullie net als cris met deze pijn om leren gaan. Hier verliezen we een fantasties mens. Barbara [hidden email] zeeland. Woorden zijn er niet voor. Het is gewoon verschrikkelijk.

Ik wens familie, vrienden, kennissen ed. Lievz Ilse [hidden email] Nederland —. Waarom nou jij hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd voor alle familie,vrienden ,en de groep Blof.

Het enige wat ik kan doen is familie, vrienden en bekenden die Chris kenden heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd en de tijd die nog komen gaat. E Snoek [hidden email] Rijsbergen. Wat kun je zeggen, wat kun je doen? Heel veel sterkte voor iedereen. Arie, Blof-fan en motorrijder. Arie van der Ent [hidden email] Ridderkerk.

Wat is dit een klap voor jullie! Veel sterkte toegewenst aan familie, vrienden en bandleden, we denken aan jullie… Mo en Nicole [hidden email] Goes. De wereld zit zo verschrikkelijk vol ongelijkheid… Dat jouw pijn het zelfs moest bekopen met zo een noodlot, illustreert de hardheid van het leven.

Bij deze schenk ik water bij de wijn goedbedoeld maar tevergeefs door alle nabestaanden, de band en alle verdere betrokkenen heel veel sterkte te wensen in de komende periode. Ik wil de band en de famillie van Cris zeer veel sterkte toewensen in deze zeer moeilijke tijd!! Ik weet hoe het is om een dierbaar iemand te verliezen….. Joris Blokpoel [hidden email] Apeldoorn. Familie, vrienden en bandleden wij wensen jullie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. We leven met jullie mee.

Ik hoorde het op de radio…heel veel sterkte ermee band en anderen die er bij betrokken zijn hanneke [hidden email] ede. Jeroen Hermsen [hidden email] Budel.

Ik kwam op de site van radio om te gaan chatten zie ik staan dat Chris de drummer van Blof is omgekomen. Ik ben meteen naar deze site gegaan om mijn berichtje aan familie, vrienden en alle andere naasten mijn condoleance te geven. Bij deze wil ik zeggen dat ik het heel erg vind en iedereen heel veel sterkte toewens.

Jorien Waanders [hidden email] Enter. Ik wens iedereen veel sterkte toe met name voor de familieleden, vrienden en band. Nelleke van Tilburg [hidden email] hellum. Ik wil de familie van Chris, zijn vrienden en de band, heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Liefs, marieke [hidden email] arnhem. Namens het team van Planetbenjamin betuigen wij onze oprechte deelneming voor de nabestaande.

Benjamin [hidden email] monster. Beste familie, bandleden en vrienden, Ik wist nog van niks totdat ik vanochtend een vriendin aan de telefoon had en ze het slechte nieuws vertelde, ik schrok me dood! Ik wist echt niet meer wat ik moest zeggen. Ik leef met jullie mee!!!

Kunegonde [hidden email] Opende. Blof zal nooit meer hetzelfde zijn, Er is een leegte gevallen die altijd zal blijven. Ik wil alle familieleden, vrienden, bekenden, bandleden en fans ontzettend veel sterkte wensen in de komende tijd. Een geweldige drummer is verloren gegaan. Linda [hidden email] Baarlo. Weggaan Weggaan is iets anders, dan het huis uit sluipen zacht de deur dichttrekken achter je bestaan en niet terugkeren.

Je blijft iemand op wie wordt gewacht. Weggaan kun je beschrijven als een soort van blijven. Niemand wacht want je bent er nog. Niemand neemt afscheid want je gaat niet weg. Ik wens iedereen heel veel sterkte met dit verlies. Veel liefs, Martje Nederland —.

Liefhebbers van de nederlandse popmuziek vallen stil. We wensen de band, familie en verdere vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijden. Judith en Mirjam [hidden email] IJmuiden. BLOF zal nooit hetzelfde zijn zonder Chris: Beste mensen, via deze weg willen we een ieder die Cris heeft gekend en in het bijzonder de band blof en familie heel veel sterkte toewensen met dit vreselijke trieste bericht.

Sterkte van de Schintaler, een band uit zuid limburg de schintaler [hidden email] limburg. Woorden zijn er niet voor dit verlies als alleen sterkte met dit zware verlies. Liefs, laura [hidden email] waddinxveen.

Familie, collega bandleden, vrienden en kennissen ontzettend veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Willie [hidden email] geffen. Iedereen veel sterkte toegewenst met dit grote verlies. Jeroen van de Merwe [hidden email] Goes. Familie, vrienden, Paskal, Bas en Peter, ik wil jullie ontzettend veel sterkte wensen in deze moeilijke periode.

Ook namens mijn familie, gecondoleerd. Laura [hidden email] Meppel. Waarom zo onzinnig, onnodig? Niemand kan die vraag beantwoorden, alleen het gemis blijft. Alle familieleden en vrienden welgemeende sterkte toegewenst in deze moeilijke dagen. Piet de Oude [hidden email] Spijkenisse. Ik wens de bandleden en alle familieleden heeeeeel veeeeeeel sterkte toe met dit groot verlies Lida [hidden email] Woerden.

Maar niemand weet het!! We zullen voor altijd aan chris blijven denken!! Waar we ook zijn!! Hij is altijd bij ons allemaal!! CHRIS je zal voor altijd bij ons blijven!! Hierbij wens ik alle familie, vrienden, en de bandleden veel sterkte met het tragische verlies van Chris.

Jullie moeten hem veel te vroeg missen. Sterkte, Angela [hidden email], Elburg. Nooit zal de muziek van Blof meer hetzelfde zijn. Namens alle vaste fans van Rowwen Heze wensen wij familie vrienden en natuurlijk Blof heel veel sterkt de komende periode.

Worden schieten nu te kort, de band staat stil. Sterkte aan een ieder die chris lief heeft is alles wat ik zeggen wil.

Heel veel kracht toegewenst in deze moeilijke tijd. Rick Heijer [hidden email] Den haag. Ik ben me kapot geschrokken. Het kippevel staat op mijn rug…Ik wil iedereen familie,vrienden,de band heel veel sterkte wensen,ik denk aan jullie………. Ingeborg [hidden email] Amsterdam. We staan volkomen machteloos hiertegen en ik kan iedereen die hem kende alleen heel veel sterkte toewensen. Ik hoorde het vanochtend op de radio… Heel veel sterkte aan de vrienden en familie van Chris en alle Blof-fans Het was zijn tijd nog niet maar hij is toch gegaan… Waarom?

Kays Nieuwerkerk ad IJssel. Ralf [hidden email] Heerlen. Ik wens de familie en de bandleden heel veel sterkte toe met dit zware verlies Mireille Wensveen hoogvliet. Jongens, wat een klotebericht zeg! Ik wens de band, managment en uiteraard de familie heel veel sterkte!! Bart [hidden email] Roosendaal. NICK [hidden email] Enschede.

Er zijn geen woorden om dit grote verlies te omschrijven. Wij willen dan ook familie, Blof, crew en natuurlijk de fans veel sterkte toe wensen in deze moeilijke tijd. Martijn en Odetta [hidden email] Axel. We willen de familieleden vrienden en leden van blof ten eertse veel sterkte toewensen. Ook de fans van blof veel sterkte toegewenst. We zullen Chris nooit vergeten gerdien en mariëlle [hidden email] Oosterwolde. Wie gaat nu het Bevrijdingsfestival in Vlissingen afsluiten?

Dit soort momenten zijn nooit terug te draaien. Sterkte voor familie, band en alle bekenden. Ronald [hidden email] Woerden. Geschokt en diep bedroefd was ik toen ik het hoorde op de radio.

Familie van Chris, alle bandleden, alle fans heel veel sterkte voor de komende tijd. Emil Mus [hidden email] Dongen. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Hanneke de Zeeuw [hidden email] Nederland —. Voor iedereen die Blof een warm hart toedraagt; Heel veel sterkte. Olaf Pietersen [hidden email] Rotterdam. Voor dit zijn geen woorden om te schrijven of te zeggen. Terwijl je zoveel zo willen zeggen. Ik wens jullie het allerbeste toe in deze moeilijke tijd.

Ik hoop dat jullie steun aan elkaar hebben. En weet anders dat wij -jullie fans- er zijn voor jullie. Margriet [hidden email] Wolvega. Jongens van Blof heel veel sterkte na dit grote verlies. Anco [hidden email] Nederland —.

Ik wens alle leden van de band en familieleden veel sterkte toe. Heel veel sterkte voor de familie en de band Blof. Denise Makkinje [hidden email] amsterdam. De familie van Chris en bandleden veel sterkte! Ik wens iedereen veel sterkte met dit verlies en kop op iedereen.

Remco [hidden email] Nootdorp. Wij wensen familie, vrienden en de bandleden van Blof sterkte toe met dit grote verlies. Eline en Ko [hidden email] Bruinisse. Ik wens de familieleden en bandleden veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. Erik Hendriksen [hidden email] Opheusden. We wensen iedereen die dicht bij Chris staan, heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Chris bedankt voor je inzet.

De band zal nooit meer het zelfde zijn. Telkens wanneer we naar Blöf luisteren, denken we aan jou. Roxy en Robin [hidden email] Amsterdam.

Een verlies voor zoveel mensen. De wereld is hard en onwerkelijk. Veel sterkte aan Familie Vrienden en de bandleden en niet te vergeten de fans!!!!

Marianne Mathijssen [hidden email] Den Bosch. Het was een perfect optreden. Alle leden van de band hadden er zichtbaar veel plecier in. Nog geen twee dagen daarna hoorde ik dit afschuwelijke bericht. Is Dit De Nederlandse Mentaliteit………….. Lars van Gaalen [hidden email] De Meern. Ik wil iedereen die hem kende veel sterkte wensen met dit verlies Sophie Waalwijk.

Hoewel ik geen fan ben, blijft dit vreselijk. Nicole [hidden email] Thorn. Heel veel sterkte aan iedereen toegewenst, vooral aan de band en de familie!!!!

Voor de band, voor familieleden, vrienden en ieder die hem kende. Ik wens een ieder die een groot verlies lijdt heel veel sterkte toe in deze periode. Alle mensen die verdriet moeten hebben door het verlies van Chris gecondoleerd en veel sterkte!

Voor ons is het al onwerkelijk, hoe zullen familie, vrienden en de andere bandleden zich voelen?? Allemaal heel veel sterkte toegewenst voor de komende tijd! Chris, we zullen je nooit vergeten!! Marcel en Elianne [hidden email] Gouda. Ik ben pas nog bij een optreden van Blof geweest,het zal nooit meer zo mooi worden zonder Chris als dat het toen was…ik wil iedereen heel veel sterkte wensen met dit verlies Linda Nederland —.

Dit vind ik echt rot voor zijn familie en de vrienden van hem en ook de fans. Wij leven mee met de bandleden en de familie van Chris. Allen heel veel sterkte!!!!

Neutelings [hidden email] Beek LB. Klik op het adres, je kan een gastenboek tekenen. Alleen voor mensen met een serieus bericht. Hoe vaak flitst niet door je hoofd let op andere weggebruikers, herken de fouten die ze maken, corrigeer, anticipeer.

Een fractie van een second, het is te laat. This is the end my friend. Ik wens de familie, Blof-leden en andere vrienden veel sterkte. Laten we hopen dat muziek ook hier kan troosten,…. Hennie Kempen [hidden email] Utrecht. Veel sterkte met het verwerken van dit enorm verlies Esther en Christ-Jan van Bijnen [hidden email] Oisterwijk.

Ik las het nieuw en ben diep geschokt. Ik wil de familie en vrienden en iedereen die hem liefhad erg veel sterkte toewensen. Moniek Schippers [hidden email] Enschede. Hierbij wil ik de familie, vrienden en fans veel sterkte wensen met het verlies van Chris. Ron [hidden email] Scheveningen. Beste blöf het trof ons diep het toen wij hoorde van dit tragische ongeval.

Ik wens iedereen veel sterkte bij het verlies van Chris. Veel liefs Rooos [hidden email] Papendrecht. Danielle [hidden email] Terneuzen. Familie, vrienden, bandleden……HEEL veel sterkte gewenst bij dit grote verlies. Ook al ben je er niet meer in ons midden… je zult altijd in ons hart en in de muziek blijven!

Ruben Dubbink [hidden email] Vroomshoop. Ik wens iedereen veel sterkte in deze zeer moeilijke tijd! Marloes den Heijer [hidden email] Dordrecht. Chris, het ga je goed!

Hoi iedereen, Ik leef ontzettend mee met de bandleden, de familie van Chris en de fans. Ik wens jullie veel sterkte. Heel veel -xxx- Hedwig Lambregts [hidden email] Groningen. Wij wensen vrienden, familie en de bandleden heel veel sterkte toe, in deze moeilijke tijd! Liefs van alle kinderen van Buitenhove. Huize Buitenhove te Middelburg [hidden email] Middelburg. Was echt gigantisch schrikken toen ik het vanmorgen op de radio hoorde.

En dan ken ik Chris nog niet eens persoonlijk! Moet je nagaan hoe hard het voor zijn omgeving is aangekomen. Ik wil daarom Blof, zijn ouders, vrienden en iedereen die een speciale band met Chris had heel erg veel sterkte wensen met het verlies.

Want een verkeersongeluk is wel één van de ergste dingen die een mens kunnen overkomen. Sterkte, Clemens Flink [hidden email] Rotterdam. Iedereen heel veel sterkte met het verlies van Chris. Joris Herrijgers [hidden email] Breda. Het weer was goed, maar sloeg snel om. Een zeevaarder voer uit en kwam niet meer terug. Zeeland geeft en neemt veel moois. Ik hou van jullie en jullie Zeeuwse klanken.

Heel veel sterkte, Rick Vol [hidden email] Dordrecht. Alle familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Verbijstering…Ongeloof… Familie, bandleden en bekenden…. Jan-Willem van Helvoirt [hidden email] Berghem. Hoe vaak heeft het noodlot toegeslagen Voor een mens de fout in gaat En valt er niks meer bij te sturen En staat er geen soldaat paraat De Kast — zonder reden Ik ben diep geschokt toen gisteravond het bericht hoorde van het overlijden.

Ik wens de band, familie en alle fans heel veel sterkte. Eveline [hidden email] Maastricht. Een maand geleden ,een cd van jullie gekregen,en ik ben geraakt,ik werd een fan,en nu gebeurt er zoiets, het zal nooit meer hetzelfde zijn als ik hem beluister.

Heel veel sterkte met dit verlies. Anita Spin [anita zpin. Ik hoor net op de radio wat er gebeurd is, vreselijk. Een groot verlies voor een van de grootste nederlandse bands!!!

Heel veel sterkte voor allen. Mathijs Dijkema [hidden email] Amsterdam. Ik wou even zeggen dat ik het heeeeeeeel erg erg vind wat er is gebeurt, veel sterkte! Familie, vrienden en iedereen van Blof. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en bij het verwerken van dit inmens verdriet.

Petra van Oers [hidden email] Eindhoven. Je kan hier een gastenboek tekenen. Alvast bedankt Alexander Hanssen, Heerlen. Sterkte allemaal, meer weet ik niet te zeggen, hier zijn toch gewoon geen woorden voor?

Olle de Bos [hidden email] Rotterdam. Wat een verschrikkelijk nieuws… Ik wens alle mensen in en om Blof heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Iedereen, familie-leden, band-leden, kennissen, vrienden, enz, allemaal heel veel sterkte. Er zijn geen woorden voor…. De Haven is verlaten, Want er is nog maar een vracht Ebn die moet in het donker buitegaats worden gebracht. Gedenk de goede tijden van zuiverheid en kracht.

Maar men weet het niet. En zwijgt van wat met hoort en ziet. Peter, Pascal, Bas en alle familie en vrienden sterkte met dit verlies. Jan Quist [hidden email] Tholen. Elk optreden in de toekomst wordt voor Chris,sterkte van de collegas van Hartzat.

Steeds die ene vraag Waarom?? Zoveel antwoorden, maar geen enkele beantwoordt die ene vraag Waarom? Wim Hendriks [wimhendriks planet nl] Oosterhout NB. Hilda [hidden email] Groningen. Ik ben er stil van… Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden! Ik vind het echt verschrikkelijk dat dit is gebeurd. Marlies [hidden email] nijmegen. Ik ben erg geschrokken van dit bericht, ik leef erg mee met de nabestaanden en bandleden. Margot Warren [hidden email] Wissenkerke. Wij vinden het heel erg jammer dat de drummer van blof is overleden.

Hiermee willen wij de nabestaanden en hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. Hoogachtend, Janneke en Marry Bassa [hidden email] dorp;beesd.

Familie, band en fans veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd namens iedereen van de lokale omroep in Leeuwarden Paul Beimers Lokale Omroep Mercurius [hidden email] Leeuwarden.

Heel veel sterkte voor alle betrokkenen. Raymond en Arianne [hidden email] Rotterdam. Veel succes bij het verwerken van het verdriet dat het overlijden van chris met zich mee brengt.

Silvie [hidden email] Goes. Geschokt en bedroeft voor het verlies van een man in de kracht van zijn leven. Weggerukt van familie en vrienden die met intens verdriet achtergelaten worden.

Ik wens een ieder die met dit verdriet te maken heeft heel veel sterkte toe. Mijn gedachten zijn met name bij de familie en de leden van Blof. Ed Islaratoeboen [hidden email] Helmond. Veel sterkte in de aankomende tijd! Chris bedankt voor je inzet in de Nederpop. Je was een voorbeeld voor velen. Hier zijn geen woorden voor….. Bløf zal nooit meer Bløf zijn zonder Chris.

Paskal, Bas en Peter, we wensen jullie samen alle sterkte van de wereld! Veel liefs sanne en bente [hidden email] lochem. Wat een vreselijk nieuws, ik wens familie en bandleden van Blof heel veel sterkte in deze verdrietige en moeilijke tijd Tanja Joosse [hidden email] Nw en St Joosland.

Ik wil iedereen familie, vrienden, leden van Blof en fans ontzettend veel sterkte wensen met het tragische verlies van Chris! Blof zal nooit meer hetzelfde zijn zonder hem! Jongens ik zal de komende tijd veel aan jullie denken! Gidy Roefs [hidden email] Oirschot. En als ik dood ben , treur dan niet. Ik ben niet echt dood moet je weten. Dood ben ik pas als jullie mij zijn vergeten. Gecondoleerd met dit grote verlies en iedereen vooral familie en vrienden heel erg veel sterkte.

Het is moeilijk te vatten. Chris you were the best!!!!!!!!!!!!!!! Moniek Schippers [moniek09] Enschede. Ik wil iedereen uit de naaste omgeving van Chris heel veel sterkte wensen met dit grote verlies.

Marjan [hidden email] Bergschenhoek. Ik wens iedereen heel veel sterkte toe met dit grote verlies Peggy van Biene Bergn L. Ik wens zijn familie en vrienden en leden van blof heel veel sterkte toe met het verlies van Chris hij is helaas te vroeg overleden.

Patrica [hidden email] Helmond. Beste familieleden en bandleden van Blof. Veel steun en sterkte toegewenst, een fan.

Saskia Veenstra [hidden email] Huizen. Chris je hoorde en je blijft horen bij de grote der aarde. Ik wens hier bij iedereen die dicht bij Chris betrokken was veeeeel sterkte. Heel veel sterkte gewenst aan iedereen die Chris kende.

Zo zou niemand mogen sterven Marian Nederland —. Het is een groot verlies voor de familie en de band,daarom veel warmte en sterkte in de komende tijd.

Ik wil de familie, vrienden, kenissen, fans en uiteraard de bandleden condeleren met het tragische verlies van Chris. Heel veel sterkte met het verwerken van jullie verdriet. We meet again in Heaven…. Anja vd Linden [hidden email] Limmen. Motorrijders worden nog steeds over het hoofd gezien door automobilisten.

Grote fans en mede motorrijders ronald en joyce meijer [hidden email] rutten n. Vanochtend hoorde ik het verschrikkelijke nieuws dat Chris is overleden! Ik wens de familie van Chris en de crew van Blof veel sterkte! Chris,you´re always on our minds! Blof wordt nooit meer hetzelfde! Bianca [hidden email] Rotterdam. Heel sterkte na het verlies van jullie drummer. Vrijdag jl nog gezien in IJmuiden tijdens mij werk. Net een Bløfnummer op Veronica. Zegt ons dochtertje van 5 tegen ons: Ja, peinzen wij; toen deed Chris nog mee.

Johan, Wilnita en Iris [hidden email] Vlissingen. Beste Blof-leden, vrienden en familie… Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe met dit verlies… …iemand… [hidden email] Limburg. Lieve iedereen,mijn medeleven gaat naar jullie uit.

Jullie, die een bijzonder mens hebben verloren. Jullie die van Chris hielden en altijd blijven houden. Veel liefs, Margo Rotterdam. We wensen de nabestaanden en de leden van de band sterkte met het verwerken van het verlies van Chris. Marcel en Monique Visser [hidden email] Hoorn.

Diep geschokt zijn wij door het bericht dat Chris er niet meer is. Wij wensen familie en de bandleden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Aan iedereen die dicht bij Chris staan ontzettend veel sterkte met dit grote verlies. Lieve allemaal, het is vreselijk wat er gebeurd is en je kunt er niets meer aan doen. De eerstkomende periode wordt het alleen maar kutter, maar er komt een dag dat je er niet alleen maar aan gedacht hebt.

Ik wil iedereen, maar in het bijzonder Chris zijn ouders, familieleden en uiteraard de mannen van Blof veel sterkte wensen. Ik hoop van harte dat jullie steun hebben aan het feit dat er zoveel mensen in Nederland met jullie meeleven.

Ellis [hidden email] Blaricum. Het is echt onvoorstelbaar. Ook al was ik nog geen echte fan, het deed me echt heel veel pijn toen ik het hoorde. Ik wens alle fans en vooral de bandleden van Blof ontzettend veel sterkte bij dit pijnlijke verlies. Ik denk aan jullie… Wieske van Bleek [hidden email] Dordrecht. Bandleden van Blof en de familie heel veel sterkte toegewenst met dit voor jullie o zo zware verlies. Claudia [dalen-pieters30 zonnet,nl] Lewedorp. Ik heb het vreselijke bericht op de radio gehoord.

Een paar weken geleden heb ik hem nog gezien het is zo onwerkelijk dat hij er niet meer is. Ik wil de ander band leden en familie veel sterkte wensen met dit verlies. Wij wensen iedereen veel sterkte en kracht toe. Mascha, Arne en Willem Heessels [hidden email] Wijchen. Fannie Brekelmans [hidden email] Tilburg. Te erg voor woorden…. They say that the stars in the sky, are the souls of the people who died! Linda stelder [hidden email] Deventer gecondoleerd met dit grote verlies.

Veel sterkte in de toekomst!!! Ik wens alle familie en vrienden van Chris heel veel sterkte met het verwerken vsn dit verlies. Ik hoop dat de band de kracht vindt om door te gaan. Het doet pijn dat je er niet meer ben. Wij hebben je te kort gekend. Wij willen nog zoveel aan je vragen. Wij willen nog zoveel van je weten. Dat beeld van jou zal nooit vervagen. Wij zullen je nooit vergeten. Het doet pijn dat je op die manier bent gegaan. Wij kunnen tegen je praten. Maar kan je ons verstaan?

Toch praten we en zeggen dat wij van je houden. Je laat ons heel alleen …. Lieve allemaal, heel veel sterkte en Gods zegen toegewenst na dit gebeuren… Verder heb ik er geen woorden voor… Snoopy Nederland —. Wij wensen alle familieleden, bandleden, vrienden en Bloffans heel erg veel sterkte met dit grote verlies. We leven met jullie allemaal mee. Nooit zal het meer hetzelfde zijn. Arina [hidden email] Ridderkerk. Geschokt door het bericht dat iemand volop in het leven staand er plots niet meer is.

Familie en vrienden in verdried achterlatend. Mogen zij troost putten uit de fijne herrinneringen die zij bezitten. Goetheer [hidden email] Middelburg.

Pascal, Peter, Bas, blofcrew, familie en vrienden van Chris heel veel kracht toegewenst in de komende tijd. Mieke Kemmers [hidden email] Amsterdam. Zonder dat je iemand persoonlijk kent, maar wel omdat je grote fan bent schrik je enorm van dit bericht…….

Alle bandleden, familie, vrienden en fans, heel veel sterkte. Beste Bandleden en naasten, heel veel sterkte met dit verschrikkelijke en zo abrupte verlies. Dat jullie de kracht kunnen opbrengen om toch zo goed als mogelijk door te gaan. Ik hoop dat jullie een beetje steun hebben aan de gedachten dat er verderop achter de horizon weer lichtpunten komen.

.

Read more